Strumfi de iul-aug 2007 (136)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Ardhy eu i-am facut o baita mai calda, dar dupa o ora avea iar febra mare. Sanatate multa!
Cafera noi mergem dimineata la biserica, apoi la intoarcere eu merg mai repede si pregatesc terenul: figurine printre flori si 2-3 iepurasi (noroc ca are soacra). Uite aici cateva poze de anul trecut. Alex isi doreste tare un robot asa ca il va primi caci a fost cuminte (nu de la iepuras).
Oanamada sa nu crezi ca vor si manca figurinele. Primesc ceva de pofta dar mai tarziu le pune mami bine si primesc cu portia. Andra stie foarte bine ce gust are ciocolata. cum gaseste un ambalaj la cosul de gunoi fuge cu el dupa perdea . Eu nu prea ii dau dar mai primeste de la Alex pe ascuns. E asa simpatic cand ii spune: nu plange micuta ca iti da Ale acum. Mami nu intelege ca tie iti place.
Elena multa sanatate socrei!
Carla felicitari pt masina. Eu nu m-am gandit sa am asa pofte de gravida . Esti o graviduta tare frumoasa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
violetan spune:
Fetele, ce sa inteleg? E adevarat ca daca iei temp din funduletz se scad 4 liniutze? Adica daca apare 38,1 de exemplu, e de fapt 37,7? Demult ma tin sa va intreb, stiu ca s-a mai discutat, dar nu mai tin minte concluzia. Nu ca ar conta prea mult, ca io daca vad 37,8 deja ma panichez si iau masuri, nu stau sa astept...deci, cum e?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
nma spune:
Vio eu stiu ca temperatura din fundulet e cea reala.
Miky iti recomand o salata de telina. Se face usor si e foarte bune. Iti pun reteta mai jos.
1 telina mica, 2 morcovi, 1 ceapa, 1/2 piept de pui, 3 castraveti murati. Legumele crude se dau prin razatoare (la robot e mai usor). Pieptul de pui se fierbe apoi se taie marunt. castravetii se taie cubulete. Se amesteca toate cu putina maioneza. sare, piper dupa gust.
Mie imi place tare mult.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
violeta, nici eu inca nu sunt lamurita cu temp ,unii zic ca cea luata in fundulet este reala, altii sustin ca musai trebuie scazute 4 liniute.
Eu de fel ,nu prea ma panichez, si actionez cu mult calm .Luca reactioneaza f bine la antitermice ,f rapid si mai ales si bine la cele homeopate.
Apropos, ma gandesc ca deja sunt prea mari ptr a mai fi luata temp in fundulet ,deja constientizeaza procedura , si ma gandeam sa achizitionez un termometru de ureche/frunte .etc.Aveti recomandari?
Eu am un Samsung de ureche,care zau ca in curand il arunc pe geam ,3 temp diferite arata luate de trei ori la intreva de cateva secunde
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
loredana_76 spune:
Buna.
Ne-am intors si noi de la munte,a fost foarte frumos,am prins si vreme destul de buna.Am pus niste poze.
Vio eu cu temperatura am intrebat doctorita si mi-a spus ca se scad 4sau 5 grade in fundulet si la fel si in ureche 2 sau 3 grade.Banuiesc ca cea de la subrat e mai concludenta.Lulu eu am un Citizen de ureche si arata destul de bine.
Carla sa stapiniti sanatosi masina si arati superb,eu am burta cat a ta si nu sint gravi.
Am vaut poze cu Catincuta cea finuta si frumoasa,printese de Cafera cum stau la povesti,pe Andrei cel sugubatz,pustimea lui Nico cum cauta iepurasii ,pozele cu curtea Stefaniei(e foarte frumos,vreau si eu) si buburuza Catarina,Sabi care iubeste surioara din burtica si mi-au placut tare mult.
nma spune:
Vio eu am unul www.exergen.com/medical/TAT/tatconsumerpage.htm" target="_blank">asa. Sunt foarte multumita de el. Mi l-a adus cineva din SUA.
Loredana e tare frumos pustiul tau. L-asi pupaci toata ziua.
Cafera daca vreti va pregatim si voua cate un cosulet.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Nico, Loredana, multumesc mult de tot. Burtica e mica, asa a fost si la Saby si asa a avut-o si mama insarcinata cu mine, fetele sunt sanatoase. Cu masina nu pot sa zic decat ca a fost pofta de gravida, ca aveam masina luata acum 1 an de care nu aveam motiv sa ma plang. Prima data mi s-a pus pata pe noul Seat Exeo, dar cand am vazut cat se preconizeaza a fi pretul am preferat un suv si am iesit mai ieftin, cu toate optionalele pe el.
De temperatura eu va zic ce am patit acum, cu viroza Sabinei: noi mereu i-am luat temperatura la subrat. Cand am ajuns la spital doctorita a tinut neaparat sa i se ia in fundulet si era diferenta de 1,5 grade. Cei de acolo au spus ca cel mai bun termometru este unul digital cu care sa se ia temperatura in fundulet, pentru ca pielea se poate raci cu impachetari etc. dar nu si organele interne, ceea ce am patit si noi. Deja ne gandeam la un termometru de frunte/ureche dar cei de acolo au spus ca nu este fidel, asa ca am ramas la cel digital si am trecut la luatul din fundulet, Saby deja cere termometrul cand ii schimbam pampersul.
Carla, s.30
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Multumesc fetele. Si eu vreau neaparat sa schimb termometrul. Am avut unul tip suzy dar a mers nu . Si am mai dat si o gramada de bani pe el. De frunte ar fi cel mai nimerit. O sa merg la farmacie sa vad.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Am vorbit cu contabila, a spus ca toate societatile comerciale sunt supuse impozitului forfetar, indiferent daca au sau nu activitate.
Carla, s.30
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"