Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Si noi de la plimbare, una bucata copil adormit pe masina

Dandusa, din pacate eu nu pot sa il adorm in carut din cauza ca de la 4 luni nu a mai servit carutul deloc deloc, de aia masina sa traiasca.

SI te rog, te rog, mult, da un semnal cand iesiti la plimbare la mare ca vrem si noi, oriunde, pe nisip parca nu imi vine sa merg doar eu cu el fara alta companie, te roooooooog

Moni, da, da boli profesionale, asa-i

DanaAlex, mami, cu arheologia... dulce-amar, marea iubire a vietii mele, din clasa a V-a m-am hotarat ce vreau sa devin, am venit de la SIbiu sa fac arheologia la Cta, am intrat prima, am terminat prima la sectia de arheologie, am sapat la Harsova si la Histria si la absolvire nu mi-am gasit un loc pe nicaieri Am suferit cumplit din cauza asta si fiindca aveam o chirie de platit si trebuia sa ma intretin, am intrat in presa, am facut dreptul si uite-asa am ajuns unde sunt, as fi batut cu parul pe oricine mi-ar fi spus ce-o sa fac in viata, din ciclul "Ce-am gandit si ce-a iesit"

Sufar si acum ca nu am avut parte de asta si ca sa nu sufar prea tare imi alung gandul undeva departe ca sa nu mai stiu de el....

Va multumesc din suflet pt urarile pt Cristi, el e de munca azi dar sarbatorim deseara

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Culmea, a mers mai usor decat ma asteptam. De regula asa mi se intampla, cand ma astept ca ceva va fi greeeu, se dovedeste a fi muult mai usor decat ma asteptam. Dar stai ca nu am spus despre ce vb scuze

Pupicu dormea. De regula, dupa o ora de cand a adormit se trezea si incepea sa planga. Si eu imediat saream si il mufam la san si asa adormea la loc. Si de data asta s-a trezit fix la o ora si acum nu l-am mufat, am zis ca dc se trezeste, asta e, cum vorbeam azi noapte cu Adina. Si culmea culmilor, l-am plimbat de cateva ori in brate prin casa cu Nani, nani, pui si a adormit la loc si l-am lasat inapoi in pat.

Cred ca faceam abuz de tsitsi si doar nu era el prost sa refuze dc i-o bagam sub nas, nu? Ia sa fac la fel si la noapte....

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Trimis si eu nr de tel

Vad ca ne potrivim perfect la orele de plimbare si noi tot la 11 plecam si ne intoarcem... cand adoarme

Mai sunt asa surescitata, bucuroasa, nu mai pot, cand vad ce succese am cu intarcatul atat de repede, pas cu pas, treptat sau cum spunea Selen, incetul cu incetul se fabrica otetul. Doarme deja de o ora de cand l-am adormit in brate.

Inca odata, scuze ca va exasperez cu pb asta dar sunt super incantata si nu am cu vine vorbi altcineva

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Angi,La multi ani ,sa-ti traiasca sotul! Ce-ti ia de ziua lui?

Ma bucur din tot sufletul pt. progresele tale;mai spune ,mai spune...Cum ai putea altfel ? Mi-ai lipsi enorm...am fost martora la framantarile tale in a reusi sa ramai insarcinata,la intreaga sarcina,am avut emotii mari cand au inceput contractiile,ma rugam sa gasesti o ciocolata poiana cu lapte ca sa-ti faci pofta,m-am rugat sa nasti natural ...dar nah, n-a fost voia mea......
M-am bucurat alaturi de tine de minunea cu nick-ul Pupicu,tb. sa aiba si el un nick,nu?-m-am panicat auzindu-l plangand in telefon...deci daca n-o sa stiu ce face Pupicu pana se insoara o sa ma consider pierduta...Intelegi?

Dana Alex,raspunzi frumos ca in instanta ! You got me at comercial si muncii! Le-am detestat in facultate ...Deci tu te-ai saturat de munca la aceeasi varsta cu mine ,eu de stat acasa...
Culmea ca dintre prieteni,colegi ,judecatori,avocati,procurori nimeni nu-mi spune ca e fericit cu ceea ce face si ma invidiaza ca stau acasa cu copiii ,in timp ce ei ajung dupa 18 acasa...Eu ii invidiez pe ei si tot asa...Desi sincer ,in afara de barou nu ma atrage nimic pt. ca ma obliga la un program prelungit si sa-i lipsesc deci pe copii de activitatile extrascolare,de timp petrecut impreuna...Cu un tata jumatate de an plecat...macar mama sa aiba...
Si cum in barou se moare de foame acum la propriu...ne reorientam....sau nu...ca nu banii erau pe primul loc...Ci jumatatea de neuron care trebuie inmultita ...
Ne vedem cum sa nu,mi-ar face mare placere si musai cu copilasi,vad ca ai o printesa si greaca pe desupra! si un mic zeu...nu pot sa ratez sa -i cunosc.
Cat despre somn-avem exact aceleasi tabieturi-culcat tarziu ,trezit tarziu dar copii cu ganduri diferite !
Pe Isi reusisem sa o dau dupa mine dar a inceput gradi...la Ioan mai lucrez dar degeaba ca tot trebuie sa ma trezesc pt. Isi...Deci profita cat poti ca nu mai tine mult ...

A,vreau si eu nr. tel....poate punem de o intalneala mareeee,ca mi-e dor de vremurile bune din vara...

Revin...ca m-am intins...prea mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ma mai tineti minte?
Asta seara incarc pozele de la motz - ce am reusit sa adun.

Sint lata, ne-am propus sa plecam la munte dar am aminat, spunind ca e mai bine sa facem sarbatorile cu mama - este primul Paste fara tata. Speram saptamina viitoare sa reusim. Grav e ca nu ne-am hotarit unde, cind, cum - cu sau fara Gabi.
Am muncit ca un sclav pe plantatie. Curatenie, astazi bucatareala - am vopsit oua, facut sarmale. Sint lata. Miine vreau si prajituri... sa vad daca mai pot.

Ce faceti bun? Mai dati idei. Mihai a vrut racitura - asa ca am facut un castron ( de curcan).

Angi sa-ti traiasca sotiorul, sa aveti parte numai de bucurii.

Seara buna.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Angi,La multi ani ,sa-ti traiasca sotul! Ce-ti ia de ziua lui?

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

Mi-a luat doua pandantive, unul cu o pietricica rosie, pe asta l-am vazut primul si pe urma am mai vazut unul cu o perluta mica si mi l.a luat si pe ala sa nu se plictiseasca primul singur...

Tare frumos ai scris Odiseea lui Pupicu Chiar asa e.... Si numai datorita tie m-am dus la Tutunaru... Ce amintiri comune avem noi.... M-a apucat nostalgia

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Nastasie,daaaa trebuia sa-mi imaginez...ca tu cand lipsesti nu poti decat sa robotesti...Spor mult in toate!Sanatate multa lui Razvan!...Legat de menstra...mai asteapta...e normala intarzierea...nu-ti fa griji inca.

Dandusa,da ,la pretentii nu ma ia nimeni...Dar uite la cariera mea din spate ...e sublima...Aici am uitat sa fiu pretentioasa..Stii cum e ,e usor sa ceri de la altii,de la tine mai greu...
Legat de paraziti :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59923&whichpage=3
intra aici si citesti pana te saturi...dar te edifici daca e necesar sa faci analize,daca ii dai sau nu hepatotoxice...
Oricum, un lucru e sigur:de astia nu prea ai cum sa scapi definitiv niciodata...in cel mai bun caz ajungi sa coabitezi cu ei in pace
Adica,daca nu sunt simptome urate,daca nu-ti afecteaza sistemul imunitar si nu pun probleme majore organelor vitale,ii ignoram cu succes ...Bineinteles dupa 2 cure pe an, preventive sau curative de deparazitare cu chestii naturiste ,homeopate...

Madaluta,stai linistita ca nu ramane copilul fara gradi...Inseamna ca nu trebuia sa mearga la asta de langa casa,nu?

Mihaela,esti o scumpa,multumesc mult!In principiu,eu auzisem de bine de dumneaei,dar orice in plus ar fi bine venit.Dar invatatoarea Andreei ,ce clasa are acum? Ea cum e?Ai fost multumita?

Doc,spor in toate! Sper ca nu muncesti si de Pasti,nu?

Tinaaaaa,ai aruncat bomba si ai fugit? Ce faci,cum te mai simti? Cu intarcatul cum merge?
Uitai sa-ti spui,ca am citit intr-o carte frumoasa si sensibila cum n-am citit niciodata:"Mama" parca se numea,ca geniile si sfintii s-au nascut in familii unde erau cel putin al treilea copil ca nr.
Deci sanse mari ca samburelul,ica sa fie cel care descopera leacul pt. cancer,sida,mai stii ce? Daca mami are doctorat in matematica,copiii cum sa o depaseasca ,nu?
si mai da-ne de veste!
Dandus,Madaluta, si care va mai doriti trei copii,pay atention ,iminenta de genii si sfinti!
Da' io ,pasibila de gemeni? Musai unul va fi geniu !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ina, super pozele, tare rau imi pare ca nu am reusit sa venim...

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Buna fetele...nu sunt la curent cu ce se mai vb pe aici.Pur si simplu nu am avut cand sa intru sa citesc.Am intrat sa va scriu cateva randuri cu ocazia SARBATORILOR PASCALE.

Pastele este unul dintre cele cateva momente de peste an cand ne oprim putin din agitatia vietii de zi cu zi si ne privim sufletele. Ne amintim si meditam la cuvinte precum: credinta, speranta, lumina, iertare, incredere, rabdare.
Ne gandim la un sens al vietii si la un nou inceput. Ne propunem sa fim mai buni si mai ingaduitori cu semenii nostri. Sa le acordam mai multa atentie. Sa le umplem viata de bucurie si sa-i sprijinim sa-si indeplineasca dorintele. Reunim intreaga familie, ne jucam cu copii nostri, ne vizitam prietenii, facem planuri de vacanta.
Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca voua si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, ocrotindu-va casele,
iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu cozonac, vin, oua rosii si multe bomboane de ciocolata.
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.
HRISTOS A INVIAT !

Varsta Veveritza

Mergi la inceput