Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna seara!

Sunt virusata...ma doare gatul si azi dimineata am facut febra...sper sa nu ia si copiii sau poate am luat eu de la ei...
Si-mi vine sa ca mama s-a chinuit o luna sa-i mute biberonul cu lapte lui Ioan de la 2.am la 6 a.m si eu intr-o saptamana i-am facut praf munca...Asta noapte l-a baut la 2...
Deci tb. sa ma bag la o intarcare de bibe...Angi ,ceva poezii?
Alte noutati :nu mananca pranzul cu nici un pret...ii sunt umflate rau gingiile ,si sus si jos,si e pe lapte,iaurt-si asta greu- si branza cu fructe...A,si paine....daca ar putea manca numai paine ar fi fericit...dar nu poate ca-i cam umflat....
Eh,o sa treaca si astea...

Dandusa,am vazut familia frumoasa,demna de reclame

DanaAlex,scuze ,ca te-am intrebat ceva si n-am mai dat pe aici...Motive:curatenia pt. Paste si Ioan...In casa asta oricat ajutor as avea intotdeauna se mai gaseste ceva de facut ...iar Ioan nu se dezlipeste de mine....oare la gradi ce fac cu el?Mi se sbarleste parul numai gandindu-ma...

Legat de gradinite,am intrat si la subiectul celalalt sa vad ce s-a mai scris si iti recomand si eu sa mai incerci si la gradinita de la Flamanda-de stat,cea catolica,am auzit numai de bine despre ea.
Champions e pe strada cu mine ,daca mai vii da un semn sa ne vedem...
Eu am vizitat-o in septembrie,mi-a placut cum au amenajat interiorul,nu ma deranja faptul ca erau copii mai mari si mai mici impreuna,oricum e o situatie temporara,dar parca cadrele,cel putin una dintre ele, mi s-au parut prea tinere...
Noi am plecat de la o alta gradi particulara-unde am inscris-o la inceputul lui aprilie ,cand avea Isidora 3,5 ani si am mai stat un an ...Nu-i spun numele pt. ca e o rana deschisa inca...pacat,mare pacat ca s-a pierdut conceptul,ideea de baza...era o gradinita confesionala.De asta am si plecat,nimic nu era din ce trebuia sa fie,plus promisiunile legate de transport nu se concretizau,plus o inghesuiala teribila,plus conditii igienico-sanitare precare,plus mancare cu saci de vegeta,etc...
Pt. ca la un moment dat am vrut sa o las pe Isi la program prelungit-pana la 17.30,ca sa pot invata pt. un examen pe care-l tot aman de ani de zile...,dar cand am vazut ce manca m-am razgandit repede...Ca sa nu mai spun ca in aceeasi perioada s-a imbolnavit de nenumarate ori...
In fine,acum e bine merci,la Tom & Jerry,poti sa treci intr-o zi sa o vezi si sa pui o intrebare;zona Catanga,cum vii de pe soveja,dinspre delfinariu,pe linia de tramvai,faci pe o straduta la dreapta,undeva pana in semafor-intersectia soveja cu baba novac.Ultima straduta care face la dreapta pana in semafor.Se merge pe strada aceea pana sus aproape ,iar gradi e pe stanga,se vede mare o cladire cu 3 etaje,colorata in bej-portocaliu.
Mi-a placut cladirea,mare ,aerisita,toaletele copiilor cu wc,-uri adaptate pe varsta,curatenia desavarsita,salile de clasa,calde si primitoare,pe doamna Ani-una dintre ingrijitoare o adori pur si simplu,directoarele sunt 2 ,ambele mature,cu experienta-au gradinita asta de 18 ani.Ele si predau la unele grupe dar sunt acompaniate si de alte educatoare tinere.Deci au doua educatoare pe fiecare grupa...Copii,sunt destul de multi,nu stiu la gupa mica ,dar la Isi sunt 25....Nu vin toti niciodata,iar de imbolnavit s-a intamplat mai rar la gradinita asta...
Programul e doar scurt,de la 8.30 la 12.30;au transport-mare avantaj daca duci doar unul...
Predarea intensiv engleza;puncte forte :niste serbari memorabile, costume din partea gradinitei,roluri invatate perfect la gradi=parinti :socati placut!
Taxa:430 ron...nu mi se pare mult comparand cu ce ofera altele la aceiasi bani...transportul e extra...
Pana in prezent sunt multumita.Sfatul meu :daca poti sa-i mai tii macar pana in martie -aprilie anul viitor,acasa ar fi tare bine...Mai creste si baiatul-apropos ,cum ii cheama?,si poate reusesti sa-i dai impreuna si apoi eviti perioada mare a virozelor-septembrie-aprilie.
Revin ca s-a ars neuronu'...By the way,vazusi ca suntem din breasla ,desi sunt convinsa ca tu ai si profesat,inveti pt. ceva,altceva?
Ai toata admiratia si invidia impreuna la cat de bine dorm copiii tai!Sa o tina tot asa si sa fie sanatosi!

Adriana,ce mai faceti,nu mai spui nimic?

Yannia,scumpa ,scumpa la vedere...

Doc,mey tot muncesti?

Eris,sa inteleg ca n-ai primit mesajul meu pe p.m legat de gemeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adina, dintre toate poeziile la noi merge cel mai bine "Nani, nani, pui", sa nu crezi ca e o poezie, sunt doar cuvintele astea 3 si vad ca azi e a cincea zi cand adoarme singur, doar mangaindu-l si spunandu-i asta, in timp ce il mangai pe cap.

Somnul de la pranz il rezolv in masina, ca sa scap si atunci de san si peste zi nu mai pupa decat daca chiar nu adoarme in masina si nu ma inteleg pe el.

Problema mare e noaptea cand se trezeste si nu vrea altceva decat san face urat de tot cand simte biberonul si da din manute si se ridica in fund si incepe sa planga. Mai muncim la asta sa vedem.

SI la somnul de pranz tot asa face, dupa o ora se trezeste si vrea san, daca ii dau adoarme la loc dar vreau sa nu mai trebuiasca sa ii dau san; aici as putea-o rezolva sa nu il mai adorm la loc, sa ma multumesc cu cat a dormit, dar inca nu am inima sa fac asta. STiu ca dc as face-o cu timpul s-ar invata sa nu se mai trezeasca dar mi-e mila de el si asa nu doarme mare lucru, eu nu stiu de unde are atata energie

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

A,Angi,am vazut strengarul care alearga pisicile si nu mare lucru din sling...tb. sa ne intalnim sa-ti fac eu mai multe poze

Si ma bucur mult ca te apropii de numaratoarea inversa...Tine-te tare ca o sa te ravaseasca sentimente si sentimente...O sa plangi ,cum n-ai mai plans,dar sa nu te intorci din drum...In cel mai bun caz ,pune de al doilea !
A,si cred ca poti sa scrii linistita o carte dupa ce inchei capitolul...mai ales daca reusesti fara plansete...

Eu am inceput sa ma interesez de o invatatoare buna pt. Isi pt. 2010.Am auzit de doamna Panait de la scoala 39, de langa mine...stie cineva ,ceva?
Aveti si alte recomandari? Tb. sa fie ,blanda,sa aiba in jur de 35-40 de ani, inteligenta si sa aiba copii.Dar neaparat inteligenta...

La Ioan nu m-am gandit inca...vedem atunci...

Edit:Angi,daca te tin nervii lasa-l sa se trezeasca,nu-i mai da san...si sa speram ca in cateva zile nu se va mai trezi...S-ar putea sa functioneze si pe timp de noapte...Logic, la cat e de energic n-are cum sa-i ajunga o ora de somn la pranz...si dupa cateva zile de trezit dupa o ora ...va cadea lat cate 3 ...speram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adina, eu presimt ca o sa reusesc sa-l intarc fara crize, asa cum ti.am/mi.am promis

Oricum copilul meu e total atipic, cat am tot citit despre intarcat toata lumea spunea ca cel mai usor scapi de alaptatul de la somnul de peste zi si cel mai greu de la cel de seara, or la noi e taman invers...

V-am pus poza cu slingul si faceti si nazuri Ia sa ne intalnim sa faci poze ca lumea!

Azi e ziua iubitului meu, face 31 de ani

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

kris, la multi ani lui Cristi.sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult.
isi,eu am avut casa in renovare.de la un dormitor mi s-a facut toata casa si am fost raciti toti odata.eu cel mai rau.acum trag tare ca mi-am lasat hartiile in urma si trag tare ca e inchidere de trimestru si razvan e si in vacanta si mai lucrez eu ...nu stiu cand.sunt foarte obosita.dar ieri l-am trimis la bunica asa ca mai lucrez acum dimineata, dupa care tre sa ma duc sa-mi spal si masina ca este sub orice critica, iar razvan nu ma lasa sa o spal, asa ca o fac pe ascuns.
dandusa,superbe pozele.
in rest suntem bine, ne-am reparat 4 dinti pana acum.razvan rezista eroic, nu doare, dar el plange la sfarsit exact cand ii pune plompa ca nu stie el ce ii pune acolo(cica e o pasta si are gust de cuisoare si ustura un pic).dar in rest zic eu ca sta eroic la ce copiii urland am vazut pe acolo.
vroiam sa va intreb ca de cand am sangerat atunci pe 11 martie si am pierdut sarcina nu mi-a venit.sa mai stau?o fi vreo dereglare?sau...?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut!

uite mai sunt si eu pe aici, muncesc la o traducere din franceza, si vin fisierele in valuri, si trimite-le la paris, si apoi inapoi pentru inca o lectura, si apoi vin modificate ultima ora de client, si e un bambilici prima clasa, si daca mai fac si o pauza cum am facut ieri, ca am fost la birou cu late trebi, uit totul si nu mai am nici un chef sa le dezleg itele. dar o sa trebuiasca sa le iau de la capat...

danaalex, bine ai venit!
si eu ajung la delfinariu la leaganea acolo, mergem si pe la mufloni o data pe saptamana, daca ne vezi vreodata fi-miu e ala de vrea neaparat la varsta lui sa se suie pe treptele de la tobogan... asa ca mami va fi aia aplecata de mijloc (care doaaaare) de-l suie pana sus si apoi vedem cum ne dam drumul de sus...
noi mergem de obicei dimineata pana in 11.30, cand avem primul somn de frumusete, de multe ori dupa-masa dupa ce vine bona ma inchid in camera si traduc sau plec la birou sau altele din astea si nu mai iesim la plimbare.

apropos de tradus si laptop si de-astea, m-am trezit ca aseara aveam pete rosiatice pe o coapsa, si nu mai tinusem aparatu' in poala de dimineata... se inscrie la boli profesionale, nu Angi??

nu mai stiu ce voriam sa zic, nu mai stiu oricum nimica, ma doare si ma lasa balta limba romana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata....
Angi: La multi ani lui cristi si milta sanatate!
Ce scump e pupicu alergand dupa pisici. Darius ,la tzara facea la fel. alerga dupa pisiceii mici si-i ducea lanaga maica-sa sa pape tzati. dar pana alerga dupa al doilea,cealalt fugea de acolo si era tare dezamagit k nu reuseste sa-i adune pe toti 4. Pacat k n-am filmat scenele k era dulce rau...

andicu: bine ai revenit

Eris: doamne ce nenorocire... nu pot sa cred ..multa,multa sanatate si sa dea d-zeu sa fie doar un episod trecator.

Dana alex: inteleg cand povesteti cum esti privita de cei din jur... Si eu la fel, desi ti-am zis la noi e diferenta de 1 an si 4 luni...

Ieri am fost sa-l inscriu pe darius la gradinita de langa scoala 39, dar nici n-au vrut sa auda de cerere daca in septembrie nu are 3 ani impliniti. Am vrut sa depun cerere pentru anul urmator, dar nici de varinata asta nu au vrut sa auda. asa k ma inscriu si eu cu brio pe lista celor in cautare de gradi particulare,sau celor care isi tin acasa copiii pana spre 4 ani... Nu stiu care optiune ar fi mai buna..ne vom mai gandi pana in toamna...

mai aveam de scris , dar s-a trezit briana ...va pup

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

angi,la multi ani,sa-ti traiasca sotul si sa va dea dumnezeu tot binele din lume!
mada,am crezut ca sunteti la bunici...e clar...am luat-o razna...
doc,spor la traduceri si plimbari placute la mufloni!
simona,plimbare placuta si un paste fericit!
adina,cum ai reusit sa te captusesti iar?multa sanatate,sa te faci repede bine!
de doamna panait,incerc eu sa aflu cate ceva,andreea este tot la 39,si a avut o doamna invatatoare care este in aceasta scoala de vreo 15 ani..asa ca,imi imaginez ca ne poate da ceva relatii!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

m-am culcat cu gandul la covoare,am visat covoare si norml ca m-am trezit cu ele in capsa nu uit...sa nu uit...Eris,sa spun repede...am fost in magazinul cu marfuri confiscate...si m-am indragostit de covoare.n-am avut timp sa studiez tot ce-i pe acolo,pt ca erau f multe,dar gasesti si la parter si la etajul 2 covoare si tot felul de carpetute.eu am luat una mica cu thomas de care-i f incantata Crinuta.daca vrei ceva mai fitos,gasesti piese pierre cardin,care-s cele mai scumpe(10 mil o imensitate de covor de sufra)...da' frumoaseeeeee foc.am vazut ceva pt camera piciului dar doar ce mi-a iesit in cale...,nu eram interesata de nika special.
Mada,
ai dreptate,data de la ap este gresitastii cine a schimbat-o,nu?felicitari pt umblareataaaa scumpaaaa,am vazut filmuletul de pe hol
Angi,
intarcatul ziua a fost mai usor pt mine,dar pt ea,nu!zilnic eram in parc cu ea,incercand s-o adorm in carut...ea obosita si nervoasa ca nu-i dadeam tz sa adoarma...,eu incercam sa-i distrag atentia cu floricele si pomisori.parcul gol la ora diminetii,relaxare totala pt mine.am reusit cu greu,dar am reusit s-o adorm in carut fara tz o zi si inc-o zi si alta zi...pana cand ne-am mutat cu obiceiul in balcon...si leganam la carut multee minute pana reusea sa adoarma.dupa o perioada am inceput dezvatatul de carut si adormitul in pat pe picioare...,apoi dezvatat de picioare si adormit langa mine pe perna
tin pumnii sa treceti cu bine peste asta si sa suferiti cat mai putin...ca deloc nu se poate
DanaAlex,
unde mergeti pe plaja?hai sa ne vedem o data.noi mergem zilnic la groapa mareee de nisip si ne distram de minune.in Mamaia sau la Modern.urasca fraza cu "ce curaj..."si la mine-i si mai putin curaj...da' tot ma enerveaza la culme...
Isidora,
citesc cu interes despre gradinite/scoli.bag la cap tooot si daca nu ramane,stiu ca am de la cine afla mai tarziu.esti la fel de pretentioasa ca si mine.norocul meu ca nu mai tre sa ma mai agit si eu cand o veni vremea...te invit la o cafea si aflu tooot
Mihaela,
cum te mai simtit?

despre noi:
Raducu a trecut cu brio peste botez.a plans destul de mult dar cam asa se intampla...la restaurant a fost f agitat,a dormit putin si in rest numai la mine in brate.Claudiu alerga dupa Crinuta,mama mai facea si ea ture...soacra mea in schimb s-a asezat pe scaunul cu lipici si nici c-a reusit sa se ridice...,al naibi scaun cum l-a nimerit tocmai eain rest distractie cat cuprinde cu prieteni dragi si muzica buna
Duminica am trecut printr-o criza urata cu Crinuta.era seara,abia ne intorsesem din oras...a inceput sa tipe c-o doare burtica rau...,nu ma lasa s-o ating pe burtica,nu ma lasa s-o ating la fundulet,plangea si tipa c-o doare si o doare.facuse kk cu o zi inainte dar ca sa-i usurez situatia i-am bagat o juma de supozitor.dai si plangi sa-i scot supozitorul...,ca nu-l vrea bla,bla...,ma fac ca-l scot ca s-o linistesc da' ea nu se dadea linistita deloc.intr-un final o distrag la baie...,mergem sa ne balacin impreuna,aruncam cu apa pe pereti,facem plici si restul.se tinea cu mana de fund ca si cum n-ar vrea sa faca kk.face intr-un final...,consistenta normala,deloc tare...deci de unde durerea,chinul si tipetele?!urla si iar urla ca mai 'vine kk'.reuseste sa mai faca si dupa ce se calmeaza copilul,pt ca in sfarsit se calmase...,iau la studiat recolta.gasesc un viermisornu stiam ca da dureri de burtica...si nici intr-un caz asemenea dureri...,cumplit.
am inceput sa-i dau seminte de dovleac,homeopate si ceva din plante,cochetez cu usturoiul pe stomacul gol.tin departe dulciurile si ma rog la d-zeu sa-i treaca si sa inceapa si ea sa manance...,ca in ultima vreme ne-a terminat psihic cu ora de masa.dureaza nush' cate minute sa ia o imbucatura...si mai dureaza nush' cate minute s-o inghitasta cu mancarea in gura si abia reusesc s-o fac sa inghita.numar linguritele de papa ingurgitate si daca ajunge la 5 sarbatorim.m-am saturat sa cumpar pantaloni cu talie reglabila sau scurti,pt ca-s marime mica.vreau si eu un copil mancaciosssss

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dandusa, ti-l dau pe razvan.toata ziua stai in bucatarie.deja ma apuca groaza daca stiu ca a doua zi nu am ciorba proaspata sa-i dau.ma apuc repede si tot tre sa fac o zeama ceva, o supa, ciorba cu bors, nu conteaza.plus ca el nu considera ciorba mancarica, deci automat si felul 2.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput