Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

adina, ce sa fac si eu.uite acum am trimis baietii la plimbare ca sa fac o ultima curatenie generala.ieri mi-a adus sotul meu flori si am fost gradinar ca le-am mutat in alte ghivece.mi-am mai pus si ordine in hartii ca le lasasem balta pe toate cu zugravitul si praful.dar a iesit frumos.acum ne mai ramane mobila de dormitor,ca suntem tare nehotarati.vroiam ceva la comanda dar nu stiu daca iese cum vreau eu.de-a gata nu mi-a placut nimic.ca nu fac dormitorul pentru noi, ca doar ce am scapat de el.asa ca imi trebuie ceva pentru copilul meu, dar trebuie cu pat suspendat ca asa i-am promis.si de-a gata nu gasesti camera cu paturi etajate.
eheee, e grele.
kris, ma bucur ca progresati cu intarcatul.
maine cred ca plec si eu la mama si ne intoarcem pe luni.sa vedem.iar de 1 mai ma gandeam sa plecam cateva zile in delta, dar vroiam sa-l iau si pe razvan ca nu ma lasa inima mai ales ca e de mers si cu vaporul si e visul lui.desi mai mergem cu finii si inca o pereche si ei nu au copii, deci nu are cu cine sa se joace.dar isi doreste si la pescuit si cu vaporul si cred ca o sa-i prinda bine chiar daca nu are parteneri de joaca.
gata, fug la curatenie.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Nastasie,uite aici firma cu care am facut mobila din camera Isidorei,un pantofar si un corp in bucatarie...aveau si patuturi suspendate f. frumoase...si lucreaza binisor.Bine inca n-am gasit dar posibil sa existe ...

http://www.bizoo.ro/firma/levinodesign

Sper sa nu se fi inchis....cu criza asta,noi am facut-o exact anul trecut inainte de Paste.

Drum bun si Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Ina,frumoase poze,motzat si mai frumos cu ochisori superbi si gene de catifea, mami sexy si eleganta ,nasa dulce , buna si luminoasa...ce mai ,e un norocos Gabitzu.

Angi,sa le stapanesti sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Nastasie, paturi suspendate gasesti la Ikea, in Bucuresti...au un model chiar interesant cu patul suspendat, scara si sub el nu este un alt pat, este un birou ...vezi aici in catalog, la pag 197 modelul din centru sus http://ikeaeu.ecweb.is/09/MRO/.
Mai gasesti si aici http://www.officezone.ro/detalii-companie/neoset modele, dar preturile sunt maricele.

Mergi la inceput

DANA,stiu de patul de la neoset cel pe roz.sunt obligata sa fac de pe acum cu un alt pat dedesubt pentru ca voi mai face un bb.m-am hotarat sa mai fac unul.dar nu cu stres, nu cu calcule ci cand o vrea dzeu.
incarc imediat poza cam cu ce as vrea eu.si una cu patul roz de la neoset.
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/?action=view¤t=CPT9.jpg
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/?action=view¤t=dormcopii39M.jpg
eu am facut dormitorul cu galben si verde culmea mi se potriveste de minune a doua poza.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

am vazut si catalogul de la ikea, dar mai greu pana la bucuresti.am gasit pe cineva care sa-mi faca patul ca cel de la neoset insa cu scara tot de lemn si aparatoare tot de lemn 13 mil.nu stiu cat e la neoset asa ca nu stiu daca e bine sau nu.plus 3 saltele tineti cont.iar a doua ma costa la comanda 20 mil fara salteaua de sus si fara canapeluta de jos.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salut!
mihaela, nu ai visat k am fost la tzara, chiar am fost w-endul trecut dar ne-am intors. L-am lasat pe darius acolo dar azi plecam din nou la el.

nastasie: si noi avem dormitorul copiilor tot galben cu verde si am innebunit fetele cu mobila noastra.... Initial am cautat cu paturi supraetajate dar apoi ne-am gandit k in primii 3-4 ani era un pericol real pentru ambii copii. (la tine macar e mare razvan) . Apoi am hotarat sa facem un pat cu sertar asa cum e cel pe roz dar fara etaj... L-am comandat in china.... dar nu a ajuns nici in ziua de azi. A venit un alt model cu pat normal si l-am luat pe acela... Mie imi place mult mobila, e vesela, dar e chinezeasca. daca vrei sa o vezi poti trage o fuga intr-o zi. Magazinul de unde am luat-o era la dacia sus la fostul sexi club, dar acum vad k s-a mutat vis-a vis de rusi( Bea mobilier). mai e unul asemanator si in doraly, dar nu au paturi etajate acolo.

angi: ce bine k ai reusit fara traume... super..
sa porti sanatoasa si cadourile...si sa stii k am prins ideea: deci orice cadou tebuie insotit de altul k sa nu se plictisesca primul, nu??

isidora: am facut rost de intreaga carte a Mariei Montessori, in format electronic, daca esti interesata...

Dandusa: macar ati descoperit motivul lipsei poftei de mancare si a durerilor de burtica.. ai fost tare inspirata sa cauti...
Ati facut vreodata copro? nu a iesit nimic?
Si eu il suspectam pe darius de asa ceva dar am facut de 2 ori la interval de 2 luni si n-a iesit nimic... dar acum voi proceda si eu k tine..poate gasesc( desi sper k nu). pupam pe crinutza si burtica ei micuta...

Tinna: ne-ai aruncat pastila si ne-ai lasat in suspans??? hai zi-ne vine bb3 sau nu???

Yannia: ma bucur k ai mai dat un semn de viata si mai ales k veniti in romania. poate ne mai vedem si noi...

mav: nu mai zici nimic?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dana,Angi,
am mers la Modern langa fosta disco nush cum se numea...(povesti amoroase din tinerete spuse de Claudiu,au intrat pe-o ureche au iesit pe alta)apoi am mai mers in Mamaia,langa Sulina.sant leagane si daca mergi spre mare in aceiasi direstie,sant topogane.si ne oprim la nispip,jonglez mingea cu tati si Crinuta sau tati alearga pe plaja si noi ramanem la nisip,ne distram de minune.cam astea-s locurile pe unde mergem f des.aaaa si in Eforie Sud,am fost acum cateva zile...,a fost superbbbb.nu stiam statiunea...,mi-a placut la nebunieeee si mai vreau
ora la care iesimd e obicei este 13-14,pt ca atunci se trezeste Claudiu.sau dimineata daca este el liber.cand iesim fara tati,ne invartim pe langa casa,da' nu-i deloc distractiv...
ps:acum iesim in Mamamia la Sulina,unde va ziceam.care vrea,care pofteste,va asteptam cu drag.
Isidora,
si eu vreau sa puneam de-o intalneala mareee,facem?
fugggggggggggggg

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

salut!
mihaela, nu ai visat k am fost la tzara, chiar am fost w-endul trecut dar ne-am intors. L-am lasat pe darius acolo dar azi plecam din nou la el.

nastasie: si noi avem dormitorul copiilor tot galben cu verde si am innebunit fetele cu mobila noastra.... Initial am cautat cu paturi supraetajate dar apoi ne-am gandit k in primii 3-4 ani era un pericol real pentru ambii copii. (la tine macar e mare razvan) . Apoi am hotarat sa facem un pat cu sertar asa cum e cel pe roz dar fara etaj... L-am comandat in china.... dar nu a ajuns nici in ziua de azi. A venit un alt model cu pat normal si l-am luat pe acela... Mie imi place mult mobila, e vesela, dar e chinezeasca. daca vrei sa o vezi poti trage o fuga intr-o zi. Magazinul de unde am luat-o era la dacia sus la fostul sexi club, dar acum vad k s-a mutat vis-a vis de rusi( Bea mobilier). mai e unul asemanator si in doraly, dar nu au paturi etajate acolo.

sa porti sanatoasa si cadourile...si sa stii k am prins ideea: deci orice cadou tebuie insotit de altul k sa nu se plictisesca primul, nu??

isidora: am facut rost de intreaga carte a Mariei Montessori, in format electronic, daca esti interesata...

Dandusa: macar ati descoperit motivul lipsei poftei de mancare si a durerilor de burtica.. ai fost tare inspirata sa cauti...
Si eu il suspectam pe darius de asa ceva dar am facut de 2 ori la interval de 2 luni si n-a iesit nimic... dar acum voi proceda si eu k tine..poate gasesc( desi sper k nu). pupam pe crinutza si burtica ei micuta...

Tinna: ne-ai aruncat pastila si ne-ai lasat in suspans??? hai zi-ne vine bb3 sau nu???

Yannia: ma bucur k ai mai dat un semn de viata si mai ales k veniti in romania. poate ne mai vedem si noi...

Bazar pentru Mihaita

Ehe,iubita,o am de multisor tot de la stapana blogului"Copilul fiinta iubitoare"-Virginia ,sufletul meu pereche,pe care ai cunoscut-o deja....Nu te gandeai ca o cunosti,nu-i asa?
Cea din poza e Maria,fetita lor.Mersic,ca te-ai gandit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

salut!

Bazar pentru Mihaita

Ehe,iubita,o am de multisor tot de la stapana blogului"Copilul fiinta iubitoare"-Virginia ,sufletul meu pereche,pe care ai cunoscut-o deja....Nu te gandeai ca o cunosti,nu-i asa?
Cea din poza e Maria,fetita lor.Mersic,ca te-ai gandit!

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

.. ce mica e lumea... chiar nu mi-am dat seama k o cunosc deja...
totusi ceva din discutiile cu ea m-a dus cu gandul la tine (faptul a are 3 copii si k cel mare are deja 15 ani..., k a zis ceva despre gradinata Brancoveneasca, k e invatatoare k e adepta montessori),dar nici prin cap nu mi-a trecut k o si cunosc.Chiar am vorbit pe mail sa ne cunoastem si in realitate intr-o zi... Daaa...

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput