Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

nastasie:
http://en.zhuojiang.cn/newEbiz1/EbizPortalFG/portal/html/CategoryList.html?ProductMultiCategoryPicker210_action=Searchcategory&ProductPicker_action=Searchcategory&CategoryID=c373e90b4c63219d8feea268b39d4ba6

cam asa e mobila de care iti ziceam, dar au si cu paturi etajate si cu sertare. am dat 2500 lei cu saltea cu tot. e din MDF

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Nastasie,uite aici firma cu care am facut mobila din camera Isidorei,un pantofar si un corp in bucatarie...aveau si patuturi suspendate f. frumoase...si lucreaza binisor.Bine inca n-am gasit dar posibil sa existe ...

http://www.bizoo.ro/firma/levinodesign

Sper sa nu se fi inchis....cu criza asta,noi am facut-o exact anul trecut inainte de Paste.

Drum bun si Sarbatori Fericite!

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

In aceeasi nota in care depindem de oameni,deci binisor nu bine,ca sa nu fac dovada de lipsa de modestie,si sotul meu lucreaza mobila si tamplarie pvc.E adevarat ca nu are 17 angajati,ci doar 10,dar daca te intereseaza,da-mi pm.,asta in caz ca nu l-ai vizitat dejaoricum,am vazut firme mari,exemplu Neoset,cu chixuri de anvergura si pe bani multi,asa ca fiecare cu norocul lui...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

DANA,stiu de patul de la neoset cel pe roz.sunt obligata sa fac de pe acum cu un alt pat dedesubt pentru ca voi mai face un bb.m-am hotarat sa mai fac unul.dar nu cu stres, nu cu calcule ci cand o vrea dzeu.
incarc imediat poza cam cu ce as vrea eu.si una cu patul roz de la neoset.
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/?action=view¤t=CPT9.jpg
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/?action=view¤t=dormcopii39M.jpg
eu am facut dormitorul cu galben si verde culmea mi se potriveste de minune a doua poza.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Sorry,nastasie,am facut o gafa fara nici o intentie,am dat exemplul Neoset fara sa stiu ca tu ai cumpara de acolo.Dar eu si niste prieteni ai mei suntem patiti,ca si cu niste piese de la Ikea,care erau acoperite cu melamina si la interior,in loc de pal,era cartonDat fiind insa ca sunt multe fane Ikea pe aici,m-am abtinutAsa ca acum ma voi abtine si cu Neosetde la afirmatii pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

salut!
mada, e sebi in vacanta... si nu-mi ajunge timpul pt toate.......
in plus, daca tin calculatorul deschis, in ideea ca mai arunc un ochi printre picaturi, ma preseaza sebi cu rugamintile fierbinti sa-l las sa se joace pe internet.... si poate sa fie extrem de insistent, asa incat.... renunt SI la a mai citi forumul... asa ca-i normal sa nu mai apuc sa postez sau... sa uit ce am citit in urma si sa nu mai stiu ce/cui vroiam sa scriu ceva....

danaalex, bine ai venit!
angi, sa-ti traiasca sotul si sa va iubiti o mie de ani! ma bucur ca iti iese bine ce ti-ai propus cu intarcatul! si la noi (cu sebi) a fost fara plansete si regrete, deci se poate!
dandusa, iti lasasem mesaj pe mess despre parazitii din tractul intestinal http://www.drnatura.ro/paraziti.php si
http://www.drnatura.ro/paraniljr.php --pt copii peste 4 ani! (in caz ca n-ai primit sau ai pierdut mesajul)

hai ca dau un copy/paste partial la ce-am scris de dimineata la cozonaci:

....poate suna stupid, dar eu chiar nu-mi mai amintesc cum faceam cand era sebi bb, au trecut 5 ani... si nu mi-am notat ca pe vremea aceea aveam o pediatra f draguta, proaspat iesita la pensie, pe care o puteam suna oricand si vorbeam des si imi zicea ce si cum sa fac si nu ma simteam deloc nesigura, ca acum
bine, sebi era si mancacios.... antonio e mai sclifosit, stiti voi...

faptul ca primul bb a fost... perfect... iar al doilea ma pune mai mult la munca, ma duce automat la comparatii...
sebi, la 6 luni si 10 zile fix! s-a ridicat singur in picioruse la el in patut (s-a agatat cu manutele de marginea patutului si s-a tras in sus), iar antonio nu sta bine pe burta nici la 6 luni, cum statea fra-su la 3 luni... adevarat ca sebi a fost precoce in multe privinte, dar anto nu face multe din chestiile pe care le fac deja multi cozonaci...

tot la capitolul "diversificare si copiii sunt diferiti".... sebi avea un meniu... ca era de fel mai kkcios... iar anto are alt meniu, ca e mai constipacios.... vad ca lui anto ii plac.... pastarnacul, patrunjelul, telina chiar, ardeiul rosu, dar mai putin spre deloc morcovul.
zilele trecute, in timp ce gateam 3 feluri de mancare, sa fie pt toti, i-am dat lui anto in manute un morcov si un patrunjel........... ce credeti?
a gustat, apoi a aruncat morcovul si a retinut radacina de patrunjel si a molfait-o mult si bine, si-a frecat gingiile, era tare preocupat de ea. apoi i-am dat si o bucata de ardei rosu......... evident ca l-a supt cu maaaareeeeeeee placere si s-a moscolit pe hainute rau de tot.... si a urlat cand i l-am luat din mana, dar deja incepuse sa rupa bucatele din ardei, doar cu gingiile. de altfel, nu are dinti, insa a inceput sa ma muste si de tsss.......

pe cat posibil, noi incercam sa mancam toti la aceeasi masa... chiar daca acum e mai greu, mai tarziu vom culege roadele stradaniei...
acu' 3 zile, ii pregatisem lui seb fructele cubulete... a trebuit sa le mananc eu si lui sa-i curat altele, dar sa le las intregi, ca asa a cerut maria sa, fratele maaaare... in ziua urmatoare... de ce i le-am lasat intregi, ca el vrea cubulete, sa le ia cu furculita.... in ziua urmatoare, da' de ce nu-i pasez si lui fructele, asa, ca lui antonio, ba chiar sa i le pun si in borcan; dar asta dupa ce spalasem blenderul dupa ce pregatisem piureul lui anto...
.............
dupa cum ziceam... ma mai vait si eu la tatalor de una de alta, ca mereu gasesc motive, de peste zi.... si el rade de mine si zice: 'al treilea convine la toti!'

uite c-am scris cat pt o saptamana!

probabil (adica sper) ca voi reusi sa intru totusi sa va urez si eu cele de cuviinta pt sarbatori......
daca n-oi reusi la timp.... oricum ma voi gandi la voi, sa petreceti frumos si cu sanatate!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Auuuu.Angi,uitai sa te urez ptr.sotul tau:sa-ti traiasca,sa fie sanatos si sa te iubeasca in fiecare fractiune de secunda,caci meriti din plin!
Mav,m-ai distrat caci mi-am amintit ce povestea mama,intre mine si sor-mea fiind 5 ani diferenra:uitase aproape tot ce facea la mine bb,i se parea ca eu am fost perfecta si sora mea dificila(atentie,treaba asta are doua taisuri,va spuneam eu ca am ramas dra "face tot,poate tot",extrem de neadevarat si coplesitor),drept care o coplesea cu atentie si continua s-o faca...Pot sa-ti spun insa ca si eu uitasem din urma cu doar doi ani o serie de amanunte esentiale,noroc ca am tinut jurnale stricte-stricte la Alex,asa ca mi-am improspatat memoria,am scutit timp si emotii si am fost mult mai relaxata.Bine,Anabela este si mult mai cuminte si mai putin solicitanta decat Alex,multa vreme nici nu concepeam ca am mai face fata la un copil dupa ce ne-a stors Alexut de puteri...
Ce m-a distrat de fapt a fost exact replica sotului tau,extrem de adevarata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Salutare,
Mamacita...eu sunt "fan"Ikea...nu inrait, dar ma recunosc "vinovata"...as merge cel putin lunar pe acolo...pentru cine nu a ajuns inca ii recomand sa se duca..nu atat pentru mobilier, cat pentru accesorii...e inimaginabil cate lucruri gasesti pentru a-ti optimiza spatiul din casa, din dulapuri.
despre Ikea am scris si eu aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135773, asa ca sa-mi intaresc comentariul de aici si sa nu mai repet cele scrise.
Pe scurt, pentru cine nu stie, Ikea are obiecte (in sens generic) si bune si rele, si ieftine si scumpe, care acopera toate cerintele si gusturile pentru orice casa interior/exterior, asa ca sa-mi spuneti si mie de vreo persoana care a fost in magazin si nu a cumparat nimic !!!...nu degeaba e lider mondial de piata si se mentine asa de multi ani.
N-am actiuni la Ikea, doar sunt realista si impartiala.

In alta ordine de idei, azi am fost la circ cu copii si cu sotul, a fost super, copii au stat nemiscati...si ceea ce a fost mai haios e ca sotul meu a fost invitat in arena de un clovn, bine ca a refuzat, am ras cu lacrimi de barbatii care s-au dus...3 la numar si o fata, au primit peruci colorate si instrumente muzicale traznite si a fost demential ce li s-a cerut sa faca ...mentiune:sotul venise direct de la birou, imbracat office. Apoi la pauza am facut poza cu o maimutica...e super, asa ca daca nu ati fost inca, circul mai stationeaza pana pe 19 aprilie si spectacolul merita vazut.
Nota: nici aici nu am actiuni, dar fac publicitate .... noua ne-a placut.

Mav, mersi de intampinare, comentariul meu referitor la cele spuse de tine este ca eu la primul copil am facut totul ca la carte si chiar mai mult....pe cand la al doilea aproape ca l-am privit ca pe un om mare din prima zi...exemplul cel mai elocvent e ca la 2 luni ii sprijineam biberonul intr-o pozitie incat sa poata sa-si bea laptele, iar fetei inca il tineam eu ...la diversificare am trecut cu el foarte putin prin alimente mixate, rapid l-am trecut la furculita si farfurie, portie cu bucatele , exemplele continua si-n alte activitati m-am ocupat de fata mai mult, iar el a furat tot ce-a putut singurel, asa incat acum la 1 an si 9 luni este "independent" -mananca singur, coboara/urca scarile, face singur tot ceea ce vede la surioara lui, diferenta este ca el e mare pupacios si ea nu. In rest nu fac comparatii intre ei, fiecare copil creste si se dezvolta in ritmul lui.
Daca l-as mai face si pe al treilea....oooo nuuuu asta nu e din filmul asta .

Ma uit la "Dansez pentru tine" si citesc/scriu pe forum...am devenit oare forumista inraita???pana acum n-am avut asemenea indeletniciri
.

Mergi la inceput

Danaalex,nu vreau sa isc polemici,cunosc multe persoane care au parerea ta despre Ikea si mai putine care indraznesc,in acest val pozitiv de aprecieri si incantari,sa exprime pareri umile cum exista si pe topicul la care ai facut trimitere(evident,o singura parere oarecum contra):
Variantele oferite de Ikea sunt in mare OK dar atentie la capcane - am cunostinte care au achizitionat diverse piese de la ei si au avut surprize de genul - materialul era PAL dar subtire - de 16mm, spatele era din carton, politele trebuiau achizitionate separat ca si feroneria. Cred ca mobila lor se preteaza mai mult pt cei care doresc sa o schimbe dupa cativa ani.
Ca intotdeauna,si este constructiv sa fie asa,nu toata lumea are aceeasi opinie,difera mult si paleta de optiuni(am observat,din ce scriai,ca iti place sa mizezi pe nume ultracunoscute),nu mai vorbim de bugetul de la care ne pleaca ideilesi in care dorim sa ne incadram.
Tot in tonul parerilor pro si contra,am dorit sa mergem la circ,un prieten i-a taiat sotului meu elanul prin pareri depreciative,dar eu am ramas cu nostalgia,asa ca te rog sa-mi mai oferi argumente ca artilerie,caci vreau sa-l conving ca se vor distra bine copiii.
Deviind putin de la topic,dar neputand sa ma abtin,am ras cu pofta ieri,dar n-am mai apucat sa scriu,de comicul de situatie creat la topicul despre gradinite,cand una din mamici lauda de zor gradinita la care isi inscrisese copilul,care in fapt era a ei,iar jurista din tine a mirosit-o in flagrant
Si,in alta ordine de idei,ce faceti in noaptea de Inviere,va duceti la slujba?Stiti vreo biserica decenta,la care sa mearga mai mult oameni cu credinta in suflet si fapte si mai putini oameni care se vor vazuti in ipostaza de cucernici?
Va pup pe toate,cu piticii vostri/nostri minunati,"Somn usor"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

mamacita...cu mine nu "isti polemici" ca nu ma bag in asa ceva, poate doar un exercitiu mental de cearta virtuala, benefica ambelor parti (plus tertilor), din care sa nu iasa scantei, doar prietenii ...imi dau si eu cu parerea, ca deh, e bine daca esti multumit de ceva/cineva s-o spui...poate mai foloseste cuiva asta...cat despre "miza pe nume ultracunoscute"....e doar o prima parere, presupun, oarecum gresita, ma incadrez la categoria medie, pana la urma ikea e un magazin pentru poporul muncitor, de aici si preturile accesibile si implicit, calitatea posibil indoielnica a palului sau dimensiunea/grosimea lui(nu ma pricep la date tehnice privind mobila/palul).

Despre spectacolul circului "Orlando", pe noi ne-a relaxat, pe copii i-a captivat...ce pot sa spun unora le place, altora nu...depinde la ce ne raportam.
E un circ ambulant, asa ca poate fi categorisit drept spectacol de balci...daca ati fost de curand la un spectacol de la circul de stat din bucuresti, nu va duceti...Noi am mers doar pentru a mai iesi din cotidianul constantean, ca sa vedem cum reactioneaza copii, tot pentru ei mergem si la teatrul de papusi...ce sa-i faci...Constanta sta prost la capitolul divertisment si e greu sa te duci la Bucuresti doar ca sa vizionezi o piesa de teatru/spectacol de circ/teatru de papusi/etc. Deci, ca argument solid pentru sotul tau ar putea fi "distractia copiilor" nu vad ce altceva.
Eu "nu l-am prins" pe sotul meu la teatrul de papusi si am fost totusi de 2 ori singura cu copii, azi daca nu vroia sa vina cu noi, la fel ma duceam singura cu ei...in nici un caz nu-i cer parerea si nici el nu si-o da, ii anunt doar ora si scopul vizitei, si merg pe principiul "vine...bine, nu vine...bine" ca doar nu iscam polemici din atata lucru.

Ma bucur ca ai ras la topicul gradinitelor constantene(2)...numai ca eu gasisem mesajul acelei mamici si la capitolul precedent(1), deh...ce sa-i faci daca le-am citit pe toate intr-o noapte, mi-au ramas in cap comentariile....de fapt, in urma primului ei mesaj m-am si dus sa vad despre ce e vorba, ca rar gasesti o mamica asa multumita. Acolo, normal ca am intrebat de una, de alta, plus ca mi-au mai dat si o hartiuta cu prezentarea lor si cu numele...asa ca nu e vorba de nici vreun miros de jurista a fost doar o coincidenta sa fiu la momentul mesajului ei in cunostiinta de nume. Dar, ma bucura mai mult sa spuna ea ce si cum, nu sa se dea o mamica oarecare ce i-a gasit puiului ei o gradinita super...adevarul e mult mai optim...eu as fi facut o introducere a cauzei, as fi spus ce si cum, ca doar nu e rusine. N-am vrut sa fiu rautacioasa, pe cuvant de pionier.

Invierea, cred ca la Sf. Mina, dar ne mai gandim si functie de vreme si de copii, ei dorm la ora respectiva si nu am cu cine sa-i las, asa ca ori trimit sotul sa vina cu lumina ori asteptam vreun crestin sa treaca prin fata blocului.
Cam greu sa gasesti ceea ce vrei, poate pe la o manastire mai retrasa, in Constanta ma indoiesc, din cate stiu din anii precedenti e aglomeratie peste tot, biserici putine, enoriasi multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mesajul de mai jos nu am apucat sa il mai trimit la 10.30.

mamacita, multumesc mult de urari, ma faci sa scot cornite

Sunt franta, am vopsit oua, am facut sarmale, am fiert maruntaiele pt drob toate astea cu Pupicu in sling pe motiv de bb nedormit care nici nu voia sa doarma. Acum inca alearga prin casa. Dimineata parc, o ora jumatate in loc de joaca la Carrefour, alergat apoi prin tot Carrefour-ul, de la 3 la 6 fugarit mingea prin curte cu tati. Acum tipa si alearga zbantuind canuta cu apa stropind in jur dar nu mai am putere sa i-o iau :)) E exact ca mingea de la jocul acela pinball daca am scris bine, alearga cu o viteza peste tot, numai nu ricoseaza de pereti...

Apropo de bb 2, cred ca orice alt copil mi s-ar parea molau si as fi ingrijorata ca nu e totul ok cu el dupa trotilul meu

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dana, normal ca devii dependenta de forum, doar ai gasit aici atatea duamne frumoase si destepte si cu conversatie spumoasa

Eu am adormit la 11.30, am cazut lata odata copilul. De fapt am vaga impresie ca am adormit inaintea copilului si m-am trezit la 3 cand a vrut sa suga, l-am lasat un pic si pe urma l-am pacalit adormind-ul la loc in brate.

Vreau sa va intreb, care e durata de timp (ore) in care pot sa nu ii dau sa suga fara sa se considere intarcare? De ex azi nu a supt de la 9 dimineata pana la 6 seara si de atunci pana acum la 3. Nu stiu daca m-am exprimat bine incat sa intelegeti ce am vrut sa spun Adica dc nu suge 12 ore pot sa ii mai dau dupa aceea fara sa se considere ca il intorc la san? Tot nu suna bine, dar sper sa intelegeti ce vreau sa spun...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput