Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
neatza!
angi, nu e o regula si cred ca e cazul sa faci asa cum va este voua mai bine. chiar daca il mai alaptezi o perioada, de 2-3 ori in 24h.... oricum secretia lactata scade odata cu reducerea 'supturilor'
si pana la urma ajungeti si la intarcare. ori n-o sa mai ai tu lapte, ori n-o sa mai ceara el.![]()
esti o mamica minunata!
nu ca ai fi avut nevoie de o confirmare din partea mea, dar am simtit nevoia s-o spun.
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
nastasie spune:
mamacita, stai linistita.nu am zis ca as cumpara, insa imi place modelul tare mult.la ce as vrea eu necesita la comanda ca nu stiu daca gasesc asa pe verde si galben de-a gata.am sa tin minte ce mi-ai spus de sotul tau ca face la comanda dar asta dupa ce mai strang ceva bani ca renovatul ne-a rupt in doua.asa ca mai stam un pic cu el asa gol pana avem finante.apoi o sa te contactez.oricum m-ar interesa mult daca i-ai arata poza si daca ar putea-o face si pretul.ti-as ramane datoare.ca sa stiu cate economii fac![]()
multumesc mult pentru ajutorul acordat.sunteti minunate.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mav spune:
adriana, ma bucur ca n-ai renuntat asa usor la ideea de bb2!
...in sfarsit mi-au intrat si mie banutii in cont (ma rog, doar o parte
ca mi-au calculat gresit) si de acu'...... imi mai trebuie doar un sut in
sa ma apuc de scoala de soferi......
...ce vroiam sa-ti zic... totusi poate te mai gandesti cu paturile suprapuse..... ca niste ani buni de acum inainte n-o sa va fie de folos, parerea mea....
noi, cel putin pana la 2 ani, il vom culca pe antonio in patutul lui de bb, apoi mai vedem... si daca as vrea sa le amenajez baietilor o camera numai a lor, tot e mult prea devreme....
de ex, acum sebi tuseste.... si anto e foarte sensibil la zgomote, sare in sus cum aude un scartait de pat, dar tusea lu' fra-su...
nu mai zic despre jucarii.... diferenta de 5 ani intre copii este clar semnificativa la capitolul preocupari si... accesorii (dorite sau necesare- stai sa vezi cum va fi cand sebi va deveni scolar si fra-su o sa vrea sa-i 'citeasca' manualele si sa-i 'completeze' caietele)......
nu zic ca mai tarziu nu va fi bine... sigur o sa ii mut impreuna pe baieti la un moment dat, dar ziua aceea este destul de departe zic eu....
sa nu te superi ca am intervenit....
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
mav spune:
se vede ca nu-i sebi acasa, da?
(si aseara cand am postat, a fost pret de doua ore la bunica).....
...acu' e cu ta-su la dr
ca asa ne place noua sa petrecem sarbatorile...
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaAlex mamacita...cu mine nu "isti polemici" ca nu ma bag in asa ceva, poate doar un exercitiu mental de cearta virtuala, benefica ambelor parti (plus tertilor), din care sa nu iasa scantei, doar prietenii Despre spectacolul circului "Orlando", pe noi ne-a relaxat, pe copii i-a captivat...ce pot sa spun unora le place, altora nu...depinde la ce ne raportam. E un circ ambulant, asa ca poate fi categorisit drept spectacol de balci...daca ati fost de curand la un spectacol de la circul de stat din bucuresti, nu va duceti...Noi am mers doar pentru a mai iesi din cotidianul constantean, ca sa vedem cum reactioneaza copii, tot pentru ei mergem si la teatrul de papusi...ce sa-i faci...Constanta sta prost la capitolul divertisment si e greu sa te duci la Bucuresti doar ca sa vizionezi o piesa de teatru/spectacol de circ/teatru de papusi/etc. Deci, ca argument solid pentru sotul tau ar putea fi "distractia copiilor" nu vad ce altceva. Eu "nu l-am prins" pe sotul meu la teatrul de papusi si am fost totusi de 2 ori singura cu copii, azi daca nu vroia sa vina cu noi, la fel ma duceam singura cu ei...in nici un caz nu-i cer parerea si nici el nu si-o da, ii anunt doar ora si scopul vizitei Ma bucur ca ai ras la topicul gradinitelor constantene(2)...numai ca eu gasisem mesajul acelei mamici si la capitolul precedent(1), deh...ce sa-i faci daca le-am citit pe toate intr-o noapte, mi-au ramas in cap comentariile....de fapt, in urma primului ei mesaj m-am si dus sa vad despre ce e vorba, ca rar gasesti o mamica asa multumita. Acolo, normal ca am intrebat de una, de alta, plus ca mi-au mai dat si o hartiuta cu prezentarea lor si cu numele...asa ca nu e vorba de nici vreun miros de jurista Invierea, cred ca la Sf. Mina, dar ne mai gandim si functie de vreme si de copii, ei dorm la ora respectiva si nu am cu cine sa-i las, asa ca ori trimit sotul sa vina cu lumina ori asteptam vreun crestin sa treaca prin fata blocului. Cam greu sa gasesti ceea ce vrei, poate pe la o manastire mai retrasa, in Constanta ma indoiesc, din cate stiu din anii precedenti e aglomeratie peste tot, biserici putine, enoriasi multi. ![]() |
Razi,tu,razi,Harap Alb,dar am vazut "polemici"9e mult prea eufemistic fata de ce era de fapt)pe diverse topicuri,degenerate urat de la te miri ce...Ma bucur sa aud ca nu esti tu"aceea",cum nu sunt nici eu.Imi place sa-mi apar opiniile,cand le consider obiective,dar putere pentru cearta virtuala,sincer,nu mai am,indiferent spre beneficiul cui.Spun o data si gata,cine vrea,baga la cap,cine nu,iar bine.Cu sotul inca am putere de cearta,ca aia nu e polemica
Ma bucur sa aflu ca nu esti o snoaba si ca mi-am facut o parere gresita.La fel,noi nu suntem snobi in ce priveste spectacolul de circ si ideea centrala este tot distractia copiilor.Sotul insa imi zisese ca sunt doar serpi si maimute,deci tocmai,ca nu s-ar distra prea tare;plus ca ei se tem de clovni
Multumesc ptr.raspunsul legat de inviere.
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie mamacita, stai linistita.nu am zis ca as cumpara, insa imi place modelul tare mult.la ce as vrea eu necesita la comanda ca nu stiu daca gasesc asa pe verde si galben de-a gata.am sa tin minte ce mi-ai spus de sotul tau ca face la comanda dar asta dupa ce mai strang ceva bani ca renovatul ne-a rupt in doua.asa ca mai stam un pic cu el asa gol pana avem finante.apoi o sa te contactez.oricum m-ar interesa mult daca i-ai arata poza si daca ar putea-o face si pretul.ti-as ramane datoare.ca sa stiu cate economii fac multumesc mult pentru ajutorul acordat.sunteti minunate. adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
nastasie,cel mai simplu este sa va intalniti,sa-i arati modelul(eu,din ce am vazut pe link,cred ca nu este o problema),sa-i dati dimensiunile,pentru ca functie de dimensiuni si de accesoriile dorite("ingredientele"
Angi,sunt in asentimentul lui Mav.
DanaAlex spune:
'neata...
Mamacita, daca ar fi sa ma concentrez pe raspunsul tau catre mine si spre ironia oarecum subtila strecurata in raspunsul lui Nastasie, "ingredientele", ca doar nu o sa cred ca ma citezi ca pe un scriitor celebru, care stabilesc pretul unei bucati de pal ce tinde sa devina piesa de mobilier....ar trebui sa-ti raspund dur si nu vreau s-o fac...chiar daca poate inteleg ca ma iei peste picior, dar nu fac caz de asta ca doar sunt la inceput pe forum si nu stiu cum functioneaza multe pe aici.
Dar, sa deduci ca sunt snoaba doar din 3 texte-comentarii ....mi se pare infricosator. La inceput am dedus ca doar "miza pe nume ultracunoscute",explicatia ta de altfel, m-a facut sa par snoaba in ochii tai, desi chiar nu inteleg...in dictionarul roman snob inseamna cu totul si cu totul altceva, faptul ca am cumparat, am fost multumita si nu denigrez Ikea din cauza unei balamale, repet am cumparat documentandu-ma inainte, nu ducandu-ma ca o "persoana care admira, adopta fara discernamant si cu orice pret tot ce este la moda"..."Ma bucur sa aflu ca nu esti o snoaba si ca mi-am facut o parere gresita.La fel,noi nu suntem snobi in ce priveste spectacolul de circ si ideea centrala este tot distractia copiilor"...Referitor la "snob"in fraza 2 ce socoteala are snobismul cu mersul la circ????sau cu calitatea de snob a unei persoane??? cel mult mergea daca in loc de circ era nu stiu ce club de fitze si la mare moda, exagerat din multe privinte...asa explicatia ta m-a lamurit...folosesti snob in alt sens decat il stiu eu.
Acum ca m-am lamurit, am sa caut sa nu mai intru in contradictoriu cu tine, ca vad ca esti incapatanata si iti doresti sa ai totdeauna dreptate...si cum cel mai mic cedeaza
, ma retrag eu din discutie.
"Razi,tu,razi,Harap Alb,"dar nu e rasul tau!!!...asa e complet, te rog abtine-te sa ma etichetezi, ca nu e cea mai buna activitate, iar in capcanele cuvintelor, mare grija ...se cade usor.
la toti.
docdecap spune:
mai fetelor mai, ia vedeti ca acuma vine madaluta si iara se intristeaza ca apar discutii in contradictoriu si ma intristez dup-aia si eu, si cate si mai cate...
revenind, vine Pastele, pentru crestini si pagani asemenea, chiar si pentru atei, e o zi la fel de buna, poate mai buna ca oricare alta, in care sa fim senini si bucurosi de tot ce avem in jur, ca le avem si putem sa le pretuim!
va mai urez oua colorate frumos si lumina peste tot, bucurie multa la fel.
ma duc iara la cozonaci, ca sunt responsabila de tinut ligheanul ![]()
alea, alea,
mihaela77O spune:
La sarbatoarea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos ingerii luminii deschid porti, concerteaza, dezumbresc si pogoara spectrul iubirii divine din nou - acest model al intregii creatii - "intru auzitul, vazutul, adanc traitul si intelepciunea truditorului".
Fie ca toate virtutile crestine sa reinvie in clipa aceasta de gratie, in fiecare dintre noi. Cu seninatate, limpede adevar si armonie sa ne cinstim unii pe altii, cinstind creatia suprema a lui Dumnezeu.
Pastele este unul dintre cele cateva momente de peste an cand ne oprim putin din agitatia vietii de zi cu zi si ne privim sufletele.
Ne amintim si meditam la cuvinte precum: credinta, speranta, lumina, iertare, incredere, rabdare.
Ne gandim la un sens al vietii si la un nou inceput.
Ne propunem sa fim mai buni si mai ingaduitori cu semenii nostri. Sa le acordam mai multa atentie. Sa le umplem viata de bucurie si sa-i sprijinim sa-si indeplineasca dorintele. Reunim intreaga familie, ne jucam cu copii nostri, ne vizitam prietenii, facem planuri de vacanta.
Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca voua si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, ocrotindu-va casele, iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu cozonac, vin, oua rosii si multe bomboane de ciocolata.
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.
UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA