Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)
Raspunsuri - Pagina 13
creem spune:
Buna fetelor!
Noi suntem la tara, la bunici.
Am intrat sa va urez tutror un Paste fericit! Lumina si pace in suflet! Multa sanatate si bucurii!
Cu intarcatul nu merge bine deloc, dar am lasat-o si eu mai moale, avand in vedere ca sunt sarbatori. O sa mai incerc dupa.
Va pup si ne vedem la Constanta!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI
sinzi_ana spune:
Va dorim si noi un Paste Fericit si Luminat!!!!!

Sinzi , Radu si David
psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
AngeliquedeS spune:
Sanzi, multumim. Tare rar pe la noi 
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
DanaAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui docdecap mai fetelor mai, ia vedeti ca acuma vine madaluta si iara se intristeaza ca apar discutii in contradictoriu si ma intristez dup-aia si eu, si cate si mai cate... revenind, vine Pastele, pentru crestini si pagani asemenea, chiar si pentru atei, e o zi la fel de buna, poate mai buna ca oricare alta, in care sa fim senini si bucurosi de tot ce avem in jur, ca le avem si putem sa le pretuim! va mai urez oua colorate frumos si lumina peste tot, bucurie multa la fel. ma duc iara la cozonaci, ca sunt responsabila de tinut ligheanul alea, alea,Mami de dom' inginer (15.01.2008) cupilu -blog www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
offff, asa e, ai dreptate...dar ce sa-i faci exista pareri pro si contra despre orice...dar ele (parerile) trebuie sa le comunicam clar, fara nervi, fara jigniri si cu argumente.
In rest, respect parerea fiecaruia, cu bune si rele "dar,bineinteles,fiecare face cum crede,ca doar de aceea nu suntem doi indivizi la fel pe lumea asta mare"...(citat Mamacita, raspuns catre mine, din 14.04.2009/ ora 19:40:44...
Cat despre urmatoarele zile, va urez la toate Paste fericit !!!si atentie la indigestii, vorba medicului
pe toti
nastasie spune:
alina, cum sa ma supar.dar oricum patul lui trebuie clar "sa fie cu scara" ca sa citez din ce zice razvan.stiu ca mai e mult pana cand vor dormi amandoi(daca o sa vina si al doilea)dar acum in dormitor nu am de cat patutul lui razvan care incepe sa ramana si asta mic.sunt inca in dilema de aia nici nu am mobilat imediat pentru ca nu stiu ce vreau.
mamacita, am sa tin cont si daca ma hotarasc ce anume fac te contactez.
va doresc un paste fericit tuturor.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaAlex 'neata... Mamacita, daca ar fi sa ma concentrez pe raspunsul tau catre mine si spre ironia oarecum subtila strecurata in raspunsul lui Nastasie, "ingredientele", ca doar nu o sa cred ca ma citezi ca pe un scriitor celebru, care stabilesc pretul unei bucati de pal ce tinde sa devina piesa de mobilier....ar trebui sa-ti raspund dur si nu vreau s-o fac...chiar daca poate inteleg ca ma iei peste picior, dar nu fac caz de asta ca doar sunt la inceput pe forum si nu stiu cum functioneaza multe pe aici. Dar, sa deduci ca sunt snoaba doar din 3 texte-comentarii ....mi se pare infricosator. La inceput am dedus ca doar "miza pe nume ultracunoscute",explicatia ta de altfel, m-a facut sa par snoaba in ochii tai, desi chiar nu inteleg...in dictionarul roman snob inseamna cu totul si cu totul altceva, faptul ca am cumparat, am fost multumita si nu denigrez Ikea din cauza unei balamale, repet am cumparat documentandu-ma inainte, nu ducandu-ma ca o "persoana care admira, adopta fara discernamant si cu orice pret tot ce este la moda"..."Ma bucur sa aflu ca nu esti o snoaba si ca mi-am facut o parere gresita.La fel,noi nu suntem snobi in ce priveste spectacolul de circ si ideea centrala este tot distractia copiilor"...Referitor la "snob"in fraza 2 ce socoteala are snobismul cu mersul la circ????sau cu calitatea de snob a unei persoane??? cel mult mergea daca in loc de circ era nu stiu ce club de fitze si la mare moda, exagerat din multe privinte...asa explicatia ta m-a lamurit...folosesti snob in alt sens decat il stiu eu. Acum ca m-am lamurit, am sa caut sa nu mai intru in contradictoriu cu tine, ca vad ca esti incapatanata si iti doresti sa ai totdeauna dreptate...si cum cel mai mic cedeaza "Razi,tu,razi,Harap Alb,"dar nu e rasul tau!!!...asa e complet, te rog abtine-te sa ma etichetezi, ca nu e cea mai buna activitate, iar in capcanele cuvintelor, mare grija ...se cade usor. la toti. |
Ai perceput gresit ce am scris;fetele ma stiu deja si nu mai vad ironii acolo unde sunt glume.Chiar mi-a placut cum ai folosit"ingredientele',citez si cuvinte sau expresii care-mi plac,nu numai scriitori celebri.
In ce priveste snobismul,tomul face muzica,eu aici am doar scrisul,fara voce si mimica.N-are sens sa disec,esti tu prea sensibila sau treci printr-o asemenea perioada,pur si simplu mi s-a parut ca esti isteata si simpatica si incercam sa aflu mai multe despre tine.Scuza-ma daca te-am jignit,repet,ai perceput eronat,nu asta a fost intentia mea.Cat despre atentia la capcanele cuvintelor,daca ar fi fost dupa criteriul acesta,nu mai scriam deloc pe un forum.oricum,acum am avut mai multa activitate,caci am niste zile libere,in rest nu prea reusesc sa mai intru,deci cine se simte deranjat de cuvintele mele n-o sa fie prea des.Imi pare rau ca a iesit asa,exact cum spuneam,de la te miri ce...iar de etichetat,m-ai etichetat si tu pe mine gresit,drept incapatanata si c-as tine sa am dreptate cu orice pret,asa ca scor egal,doar ca eu mi-am cerut scuze.
Acum n-am timp de mai multe explicatii,caci trag piticii de mine,dar intrasem de fapt sa va urez sarbatori pascale cu liniste si bunatate in suflet,multa sanatate,bucurie si speranta,prietenie cat puteti suporta si mese tot asa
Va pup!
abibrinza spune:
Acum trei ani in noaptea de Inviere s-a nascut Victor, miracolul meu mic si grabit sa vada Lumina.Parca a fost ieri.Si totusi au trecut trei ani.Chiar daca ziua lui e saptamana viitoare, in sufletul meu, il sarbatoresc intotdeauna in noaptea Invierii.
Sarbatori fericite si multa pace!
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele
crisis81 spune:
Dau si eu buzna pe aici pe la voi mamici si burtici pentru a va
pe toate, pentru a va multumi multora dintre voi pentru... multe gesturi si lucruri minunate si bineinteles pentru a va ura un:

PASTE FERICIT !!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

andicu spune:
Adevarat a Inviat!
Paste fericit si luminat! 

Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita