Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)
Raspunsuri - Pagina 14
mamacita spune:
HRISTOS A INVIAT!
aRABELA,ATUNCI SA-TI TRAIASCA,VA UREZ CA SI CAND AR FI ANIVERSAREA!
isidora spune:
Adevarat A Inviat !
Arabela,sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos!
Crissis,Sanzi,multumimi de urari!
Sanzi,sarcina usoara si o printesa sanatoasa,ca frumoasa n-are cum sa nu fie!
Angi,stiu ca si tu sarbatoresti ceva ,dar maine seara...
nah ca si pe asta o stiu...![]()
Sarbatori cu pace si bucurie! 
Ontica Camelia spune:
Adevarat a inviat!
Paste fericit
alaturi de cei dragi!

Arabela sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si norocos!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
AngeliquedeS spune:
Adevarat a inviat!
Adina, ma impresionezi pana la lacrimi cu felul in care tii tu minte toate momentele minunate din viata mea 
Asa este, in a doua zi de Pasti, acum 2 ani, l-am conceput pe Pupicu, fara nicio intentie sau speranta. Atunci era 8 aprilie, dar ca si Arabela, de atunci tin minte ziua aceasta.
Arabela, sa iti traiasca puiul, minunata amintire.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
Intr-adevar,Adina,esti extraordinara;noroc ca mi-a dat DD zi usoara de nastere,ca nici pe a mea nu mi-as fi amintit-o.Scleroza,frate
mav spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Pace si Lumina si Liniste Sufleteasca va doresc!

| Citat: |
| citat din mesajul lui sinzi_ana Va uram si noi un Paste Fericit si Luminat!!!!!! Spor la miel si oua!!! David a declarat ca e sarbatoarea lui preferata, pentru ca poate sa manance oua (seamana cu mine, si mie imi plac la nebunie) si se mira de ce cand ciocnim oua "castigatorul" (e obsedat sa castige Deci...daca nu stiati... in sarbatoarea de Pasti sunt provocari si concursuri Sinzi , Radu si David psihologul varsta David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
Sinzi, sa nu te superi ca te-am citat aici, mi-a placut la nebunie ce-ai scris despre David si n-am vrut sa intervin la subiectul unde ai postat mesajul...
Multi pupici lui David!

E tare istet si are simt practic pronuntat! Sebi a declarat ca desigur castigatorul este cel care sparge ouale tuturor si ramane cu oul nespart.... Cica e amuzant sa mananci ouale sparte ale celorlalti, ca oricum spargi mai multe decat pot ceilalti manca
...Am facut-o de oaie.... ieri am uitat complet de impartasania copiilor... si dupa ce i-am bagat lui Seb in gurita banana, mi-a sarit in cap... Toata ziua m-a certat... Am meritat-o ce sa zic
Partea mai proasta e ca stabiliseram ca Seb va merge cu tati la Inviere si... pt ca dormea profund, ta-su n-a reusit sa-l trezeasca si a plecat singur sa aduca Lumina....
Asa ca ne-am inceput ziua in plansete... Copilul isi dorea cu adevarat sa participe la Sfanta Slujba....
....Ma simt tare rau in ipostaza asta... Voi sa nu faceti ca mine....
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
Arabela, Angi, La multi ani si felicitari speciale si voua!
Noi l-am conceput pe fratiorul mic exact de ziua fratiorului mare! Deci si la noi a fost ceva special!![]()
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
mav spune:
Un zambet inocent... poate va insenineaza si voua ziua: STIRBULICA de Paste!
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS

psihologul