Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Hristos a inviat!
Va dorim Sarbatori Pascale cu multa liniste sufleteasca, bucurie si speranta si mai presus de toate sanatate.
Noi singurei acasa,nasii nu sunt in tara, asa ca ne-am fc de duca in oras sa binedispunem Veveritza.A fost minunat..noi bucurandu-ne de fericirea ei....si vremea superba care a fc ca totul sa fie si mai minunat. Sa dea Domnul sa fie maine vremea la fel de frumoasa si facem o escapada la mare.
Va poftesc sa vizionati pozici din distractia noastra de astazi.http://s382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/POZE%20MARTIE-APRILIE/Sarbatori%20Pascale%202009/

Pup

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Hristos a inviat!

Sarbatori fericite tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Hristos a inviat!
Va dorim Sarbatori Pascale cu multa liniste sufleteasca, bucurie si speranta si mai presus de toate sanatate.
Noi singurei acasa,nasii nu sunt in tara, asa ca ne-am fc de duca in oras sa binedispunem Veveritza.A fost minunat..noi bucurandu-ne de fericirea ei....si vremea superba care a fc ca totul sa fie si mai minunat. Sa dea Domnul sa fie maine vremea la fel de frumoasa si facem o escapada la mare.
Va poftesc sa vizionati pozici din distractia noastra de astazi.http://s382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/POZE%20MARTIE-APRILIE/Sarbatori%20Pascale%202009/

Pup

Varsta Veveritza

Sunt foarte frumoase pozele...dar unde le-ati facut, ca eu nu reunosc nimic....ori n-am mai iesit demult prin parcuri
Nici strazile...ori tu nu esti din Constanta?
Vevetita ta e superba...si mai e atat de putin si face 2 anisori! Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Creem ..noi locuim in Navodari de aceea nu recunosti peisajul.Multumim pentru aprecieri si daa..mai avem un picut pana la 2 anisori.

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Hristos a inviat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Adevarat A Inviat!

Am fost in seara asta la concert cu Bregovici;eu,tati ,Isi si niste prieteni.Ar fi fost si mai frumos daca nu trebuia sa caute sotul meu jumatate de ora un loc de parcare si daca nu fumam pasiv in loc de aerosoli.
Dar concertul ...frumos!

Angi,m-am legat de voi,,sunteti familia mea virtuala,aveti un locsor in inima mea...toate,impreuna cu copiii.

Mamacita,nici ziua Anabelei nu pot sa o uit...

Eram in Sevilla,pt. botezul nepotelului meu,insarcinata cu Ioan,cand am aflat ,de pe forum ca ai nascut mai devreme,ca tb. sa mai stati in spital...Mi s-a parut o vesnicie pana am ajuns la capatul postarii-parca Madaluta gasise vestea despre voi-iar faptul ca eram insarcinata mi-a amplificat probabil sentimentele...

Si mai sunt multe nasteri memorabile,intamplari,bucurii,tristeti...

Mav,uite ca Sebi va reaminteste ce copil deosebit este...
Vrea sa stie ,sa cunoasca,sa aiba acces la taina,sa se apropie mai mult...Puteti sa-l impartasiti ori de cate ori isi doreste,duminica sau in orice zi de sarbatoare.Il puteti duce dimineata ,cand se trezeste sau daca are rabdare la sfarsitul slujbei.
Copiii pana in 4 ani se pot impartasi chiar daca au mancat ,cei peste fara sa fi mancat,baut...Daca au baut apa,ceai,peste noapte ...cica nu se pune
Sa te asiguri ca preotul,acolo unde mergeti stie asta-nu toti stiu -ca sa nu se iste discutii...
Ma refer la Antonio...ca el e mic si mai poate sa pape...
Eu sunt patita cu Ioan;cand era mai mic si era mai rece afara,preferam sa merg aici in cartier,la Sf. Spiridon.Parintele ma intreba de fiecare data: A mancat?
Nu, zic, a supt parinte; asta face mai tot timpul ,suge de 4 ori pe noapte...Parintele ramanea incurcat ,nu se astepta la asa un raspuns...
Pai ,da, zice ,dar ar fi bine sa doarma macar un pic inainte de impartasanie...
Si am inteles de ce . Intr-o duminica cand ,evident Ioan nu dormise dupa laptele pe care doar ce-l bause,eu m-am repezit sarguincioasa sa-l impartasesc.Dupa ce am iesit din biserica,la cativa pasi ,Ioan imi regurgiteaza putin lapte impreuna cu evident Sfanta Impartasanie ...I-am dat dreptate parintelui desi inainte ma enervase cu obsesiva intrebare daca mancase...

Deci la Antonio sa ai grija sa nu fi mancat chiar recent...dar sa cauti alta biserica daca dai peste un ultra zelos care nu stie ca pana in 4 ani copiii se pot impartasi si daca au mancat.

Eu cu Ioan trebuie sa iau o pauza din pacate...Ultimele dati a intors capul si s-a varsat din lingurita pe haine...E in perioada aceea cu teama de straini...si nu-i vine sa deschida gurita preotului pe care -l vede o data pe luna...Ca acolo unde ma duc eu mai des sunt 4 preoti,deci in fiecare duminica altul...
In fine,mai asteptam o luna si vedem...Cu Isidora n-am avut probleme de genul asta.

Menuet,vazut poze frumoase cu oameni si mai frumosi !

Creem cand va intoarceti?

Andicu,ce mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mav,....da...David e tare filosof si original!!! Ce frumosi pui ai!!!! Si cat de vesel e Antonio!!!!

Isodora, Angi...multumesc pentru urari (angi eu mai trag cu ochiul pe blogul lui Pupi e atat de haios!!!)

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata

Pupicu a avut o noapte tare agitate, insa pt prima data a acceptat si sa bea apa si chiar in 2 randuri. SI a supt numai de 2 ori si fff putin.

Si eu l-am impartasit sambata si cand a vazut lingurita a tipat tare si nu a vrut sa deschida gurita , abia abia...

Sanzi,

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Adevarat a inviat!

Abibranza,
sa va traiasca Victorasul,emotionant mesajul tau
Angi,
santeti pe drumul cel bun,cat ma bucur ca merg bine lucrurile.azi un pic de apa,maine deloc.ce-mi place din toate mesajele tale,este ca tu esti relaxata si f rabdatoare.te admir f mult.bravooo mamicocand simti ca nu mai poti,vb cu noi...fa ceva sa revii la starea ta si intoarce-te la puiut calma si ingaduitoare
Isidora,
esti ATAT de...'zana'...ATAT de dulce...ATAT de gingasa...si-ti jur ca se vede f bine doar din mesaje...,ma simt norocoasa sa te am prin preajma,adevarata comoara la casa omului...imi place f mult cand vorbesti de biserica.tot citind cate ceva scris de tine,simt nevoia s amerg mai des in lacasul domnului si-ti multumesc pt asta
Mada,
copro i-am facut acum o luna,Crinutei.a iesit negativ.ce-i drept,i-am facut doar o proba si nu trei ,cat ar fi normal.acum ca l-am vazut pe mr vierme,nu mai am dubii.dau tratament si peste vreo luna vom face cele trei probe de copro recomandate.sa nu vb cu aiurea...,dar de cand am incepu tratamentul,deja mananca mai binetine-o doamne asa
Menuet,Mav,
am admirat comorile voastre,minunati

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Rubia, adevarat a inviat!

Angi, ai baiat mare de-acum.... din ce in ce mai independent!

Sinzi, am uitat sa iti urez?! Ma bucur mult pt voi si sa dea DD sa fiti toti sanatosi! Iti dai seama ca ti-am cautat ultimele postari dupa ce a venit Angi cu vestea... ca altfel... oricum mereu am impresia ca nu-mi ajunge timpul ( ai sa vezi tu)... Cand ai sa pui poze cu David& burtica, sa ne arati si noua, sa ne bucuram impreuna!

Isi... cred ca eu eram... eu vorbisem cu Mamacita la telefon si aflasem ca a nascut prematur... Dar totul e bine cand se termina cu bine, nu?

Ellen, ce-ai mai facut cu pregatirile pt nunta? Te-a ajutat cu ceva tipa recomandata sau nu ti-a placut oferta?

Andre, astept continuarea povestii cu bonele......

Menuet, frumoasa Veverita, deosebite pozele, asa cum ne-ai obisnuit! Cat a crescut.... si ce se 'asorteaza' cu iepurasul...

......Evident ca nu legat de voi sau pozele voastre, insa tot mi-am adus aminte... Nu pot sa nu ma intreb.... Ce are Sacrificiul si Invierea Mantuitorului cu..... iepurasul?! Cine a mai inventat si 'venirea iepurasului' de Sf Paste?!
Probabil ca-s eu lipsita de imaginatie... dar nu mi se pare nici macar amuzant iepurasu' asta......

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput