Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Adevarat A Inviat!

Angi,m-am legat de voi,,sunteti familia mea virtuala,aveti un locsor in inima mea...toate,impreuna cu copiii.

Mamacita,nici ziua Anabelei nu pot sa o uit...

Eram in Sevilla,pt. botezul nepotelului meu,insarcinata cu Ioan,cand am aflat ,de pe forum ca ai nascut mai devreme,ca tb. sa mai stati in spital...Mi s-a parut o vesnicie pana am ajuns la capatul postarii-parca Madaluta gasise vestea despre voi-iar faptul ca eram insarcinata mi-a amplificat probabil sentimentele...

Si mai sunt multe nasteri memorabile,intamplari,bucurii,tristeti...

Nu pot sa-ti spun decat ca esti foarte speciala

Mergi la inceput

Da,Andre,si eu astept,mai ales ca am mai recomandat cuiva agentia:surorii mele.Sunt curioasa si sper,in caelasi timp,sa iasa dupa sufletul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Hristos a-nviat!
va pupam pe toti intr-o mare viteza pentru k suntem la tara si nu avem timp de forumit .... aici se sta NUMAI afara, in curte.... a fost super, dar azi se termina minivacanta si ne intoarcem acasa. nu stiu cum il voi mai tine pe darius in casa pana la ora 16 cand vine tati sa putem iesi afara...o sa ne fie tare greu....Isidora... vreau sa stau la curteeeeeeeeee!!!!( da in buricu targului)

Doc... am citit..dar am preferat sa nu scriu nimic atunci. ma bucur k lucrurile s-au rezolvat ...iar tie pt k ai retinut sensibilitatea asta a mea...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav
Menuet, frumoasa Veverita, deosebite pozele, asa cum ne-ai obisnuit! Cat a crescut.... si ce se 'asorteaza' cu iepurasul...

......Evident ca nu legat de voi sau pozele voastre, insa tot mi-am adus aminte... Nu pot sa nu ma intreb.... Ce are Sacrificiul si Invierea Mantuitorului cu..... iepurasul?! Cine a mai inventat si 'venirea iepurasului' de Sf Paste?!
Probabil ca-s eu lipsita de imaginatie... dar nu mi se pare nici macar amuzant iepurasu' asta......

Mav multumesc de aprecieri dar nici STIRBULICA nu e mai prejos.Nu stiu de ce cd vb despre el eu tot il vad un bebe si el e de acum un cavaler in toata regula
Cat despre IEPURAS eu cred ca e ca si Valentines day si dc se tot scoate bani din chestia asta de ce nu si la noi!
Am fost si eu surprinsa cand i-am vz prin parcuri dar nu am putut rezista sa nu pozez.otusi sunt superbi,,,,mai ales noaptea cand lumineaza.

Pup fete

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Sarbatori fericite in continuare!

nu am mai intrat din motive de deplasare... deh, la Bucuresti, treburi multe...
Citit din urma, raspuns pe sarite...
Mamacita si eu pe lista sotului tau cu ceva mobila, macar sa curiozam niste preturi si materiale, calitatea de lucru... dupa Pasti, cam bate vantu pe la noi prin casa, spatiu da, mobila ba... Cu bonele, odiseea continua am vazut-o pe una (cea cu scoala) nu m-a convins vreau s-o vad si pe cealalta... De unde concluzia, prima concluzie nici pe departe edificatoare... bine ca s-a mai putut investiga.. Dar Pastele mi-a dat totul peste cap, ca uite ca ne-am intins cu selectia mai mult decat prevazusem...
Adina, vreau si eu cartea cu Montesorri!
Bravo Angie! pentru intarcare si cadouri de ziua sotului... imi inchipui ca sunt medalioane cu K in coada!
Cum au iesit cozonacii Doc? Chiar ati facut sau era doar o figura de stil?
Am produs o chestie gen tort festiv de Paste... Postez pe blog cand o sa mai respir ceva liber pe calculator...

Odihna placuta!

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Adevarat a inviat!!!

Noi sintem intirziati din pacate cu uratul. Va dorim un Paste linistit alaturi de cei dragi, sa fiti fericiti si sa va regasiti (sau sa aveti in continuare) pace sufleteasca.

Noi sintem plimbareti... la mama, la socrii... iar miine plecam la munte. Asa ca impachetez jumatate de casa (plecam cu Gabi ) si ne pregatim (fara bebitz - e la bunici pina diseara).

Nu stiu cui sa raspund mai repede. Am citit atitea postari frumoase, am vbazut si poze cu personaje unul mai dragutz ca altul.

Va multumim cu intirziere celor care ne-au admirat bebelacul la motz.

Pupam pe toata lumea... nu vreau sa fac discriminari. Va dorim toate cele bune. Astazi mai intru cred pe fuga... dar de miine iar voi lipsi citeva zile.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mav, am pierdut sarcina

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Mav, am pierdut sarcina

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Sanzi,nu se poate,ce rau imi pare!!!

Madaluta,ma stii tu pe mine aceea sa-ti ranesc sensibilitatea?!Mai bine las de la mine si nu mai dau raspunsuri,decat sa ma intind cu cearta...
Chiar,Mav,uitasem sa-ti spun ce zambet larg mi-a produs Stirbulica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

vai, sanzi, ce rau imi pare.eu la 4 saptamani.tu?sunt alaturi de tine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare.
Scriu acum, ca cine stie cand mai apuc.
La noi Pastele nu e prea vesel anul asta ..[trist]

Tata nu se simte bine deloc, de la suspiciunile de diabet, a ajuns la diagnostic "prezumtiv"( aici la Cta) de cancer la prostata cu metastaze la sistemul osos.. de 4 zile de cand am aflat nu mai sunt om! si nici mama si frate-miu!!! nu cred sau nu vreau sa cred! azi au plecat la bucuresti..si nu pot sa va zic cum o sa stau zilele urmatoare pana aflam daca e adevarat sau nu.. mi-e frica sa ma gandesc!

A2a suparare cu legatura directa la prima : sambata dupa-amiaza, terminata ca il vazusem pe tata nu prea bine, chinuita sa nu ma vada copilul plangand si fortandu-ma sa nu ma gandesc la ce se intampla acasa, plec cu al meu sot, copil, catel, etc la tara si UIT in poarta descuiata cheile de la casa ! ne-am intors dupa 3 ore, pe drum mi-am dat seama disperata ce am facut, prea tarziu..acasa...luminile aprinse peste tot, usa intredeschisa..sunam politia..vine..lipsa 2 laptopuri, incluzandu-l pe al meu de la servici, camera video, cateva bijuterii de-ale mele ( noroc ca nu multe, ci doar ce a fost la vedere), bine ca nu aveam bani in casa!..ce sa mai zic..ma simt amortita, nici nu pot sa ma gandesc..

Sper ca nu v-am intristat si scuze daca am facut-o, dar simteam nevoia sa ma descarc un pic..
Va doresc tuturor numai bine si sa nu vi se intample vreodata nimic din ce traiesc zilele astea !

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput