Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sinzi.... imi pare teribil de rau... Ah si am mai facut si eu gafa cu urarea... ..... Vazusem eu ca la inceputul capitolului la subiectul A. aveai 'gravi' la semnatura si la sfarsitul capitolului aveai semnatura simpla (din pacate, n-am avut timp sa citesc decat prima si ultima pagina -la ora aia- a topicului).... dar am crezut ca a fost alegerea ta... nu ca ai pierdut-o... Imi pare rau... banuiesc cum te simti......... Nu deznadajdui... stii ca si eu am pierdut doua sarcini inainte de Anto... si acu' uite-l pe stirbulica...

Andicu... nu stiu ce sa-ti spun sa te ajute... Imi pare rau ca treci prin asemenea incercari....

Ina, sa petreceti frumos, sa va regasiti linistea si sa va intoarceti sanatosi!

Madaluta, Mamacita

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sinzi, acu am recitit si nu-mi place cum suna ce-am scris.... si n-am timp sa editez, ca nu-s logata si deja tipa Anto dupa mine... 'Alegerea ta' sa nu mai pui simbolul la semnatura, din graba, n-am vrut sa se inteleaga altceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Sanzi, Cuvintele sunt de prisos...

Andicu, imi pare nespus de rau, sper din tot sufletul sa nu se confirme diagnosticul! Cat despre casa, acum ca s-a intamplat... bine ca nu a fost si mai rau, sa distruga pe-acolo.

Va pup.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andicu,la faza cu casa,ce sa-ti spun,sunt de-ale vietii;am trecut prin asa ceva o data cu casa si de vreo cinci ori cu masina.Indiferent de valoarea furtului,de fiecare data te simti devastat,neputincios si neaparat.Mult mai grav insa este cand viata te face sa te simti neputincios,in ce priveste sanatatea,proprie sau a celor dragi,si asta este cu adevarat infricosator.De prisos sa-ti spun ca trec prin momente similare la ora actuala si cu mama si cu tata,marti mama ia si ea drumul Bucurestiului,caci aici nu avem tot ce este necesar ptr.operatia pe coloana pe care o va suferi.Nu am apucat sa ma confesez pentru ca....nu stiu daca ati observat,mie imi vine destul de greu sa ma confesez...
Asa incat,andicu,pe langa faptul ca te inteleg,caci,ca si in cazul Sanzianei,cand treci printr-o experienta similara o percepi altfel,iti sunt si alaturi.Pupici si tinem pumnii parintilor nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Sunt eu confuza sau s-a intamplat ceva?habar n-am de-ale computerului,dar parca eram la pg.19 si acum suntem la 17???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Hristos A Inviat!

Of,Sanzi,ce rau imi pare !Domnul sa va intareasca si sa va dea putere sa mergeti inainte!

Mav,scuze de confuzie! Cum sa uit ca tu esti responsabila de toate descoperirile...
A,si dupa ce m-am minunat de Stirbulica am uitat sa mentionez......Mi se pare mie sau incepe sa aduca si cu tine?

Andre B,cartea M. Montessori o poti gasi aici in format electronic:
http://virginia33.wordpress.com/

Nici eu n-am reusit sa o scot inca la imprimanta,am rasfoit-o asa si imprimata la prietena mea.

Andicu,toate-s pe voi dragilor...Imi pare tare rau...
Legat de casa ,stiu ce simti,si noi am trecut pe acolo chiar daca hotii n-au intrat decat in garaj si mi-au batut vecinii...
Cat despre tata ,sa ne rugam sa se infirme acest teribil diagnostic!
O saptamana luminata va doresc,ca cea a patimilor a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Sanziana
Mamacita-multa sanantate mamei tale si succes cu operatia
Andicu-biata de tine-offff !Sa dea Bunul Dumnezeu sa se infirme diagnosticl prezumtiv. Ne pt asta!

Off topic-ma puteti trece ca ''menuet'' in lista de inceput va rog?Vechiul id nu mai este valabil.

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Mamacita,sanatate multa parintilor tai! Reusita maxima la operatie mamei tale! Martea care vine,zici? La Bagdasar?

Tot pt. tine:"Pacea e de patru ori mai mare decat dreptatea!"N-am zis-o eu,unul de o mie de ori mai intelept decat mine...

Legat de mobila,regret si acum ca m-am pripit si n-am avut rabdare...Am stat 2 ani cu casa pe jumatate mobilata doar pt. ca nu gaseam ceva sa-mi placa cu adevarat Si cand m-am hotarat ca nu mai rezist,am luat din nou orasul la picior...Nici acum nu stiu daca am ajuns la sotul tau ,au ba,daca am gasit adresa sau nu...
Cert e ca imi pare rau ,ca cineva casatorit cu tine n-are cum sa nu faca ceva bun si de calitate...Ma uit doar la copiii ,din ce spui,si mi-e suficient...
In fine ,m-am pripit atat de tare incat am ajuns sa fac camera Isidorei cu firma aceea,si sa dau 120.de milioane pe living si dormitor...acum un an jumatate in urma...la .....mobexpert.
Firma care imi repugna profund datorita preturilor nejustificate pe care le practica...Bineinteles,ca m-am si fript...Mobila este din lemn,aduce cat de cat cu ceea ce voiam eu dar calitatea lasa muuuult de dorit raportand-o la pret...
Iar cumnata mea,nu invata lectia si comanda canapele de piele la ei...zilele trecute-90. de milioane-un fotoliu-sifonat rau,mai exact neumplut suficient... La banii astia....l-au refuzat...dar totusi ce tupeu sa livreze asa ceva...
Am invatat ceva din toate astea: in viata nu poti avea intotdeauna ceea ce-ti doresti....Desi nu-mi doresc ceva iesit din comun ,ci lemn ,cat mai aproape de natura...dar se pare ca dorintele mele se incadreaza la categoria de lux...ca multe altele de altfel...

Referitor la teama copiilor tai fata de clovni ,e perfect justificata. Fata simbolizeaza chipul Domnului;un chip care ar tebui sa se reflecte in noi.Daca-i schimonosit,mascat,machiat nu are cum sa nu starneasca panica in fata puritatii copiilor...Daca ne-am opri mai des sa-i ascultam am avea ce invata de la ei...Ei vin in lume cu o tema pt. fiecare :pe unii sa ne invete dragostea,pe altii iertarea,rabdarea,sa ne completeze ,sa ne desavarseasca...
Din ce citesc tu ai inteles de mult asta si uite de asta te iubesc!

Cat despre circ,daca n-ai fost inca,te asigur ,din punctul meu de vedere ,ca n-au pierdut nimic copiii.Rasul lor n-ar fi unul sanatos,distractia n-ar fi una autentica,crede-ma.
In spatele unor momente amuzante,se ascund ani de chin si tortura pt. bietele animale....
Eu consider ca atunci cand cumper bilet la circ incurajez aceasta practica...ca sa nu mai pomenesc despre captivitate...

O distractie la indemana,avand ca rezultat un ras autentic si sanatos de copil ar fi privitul la joaca inocenta a unor pui de pisica sau de catei...Iar daca ii ai in casa si mai ai si perdele...succes garantat!

Cred ca mai voiam sa zic ceva...dar neuronul nu se dezminte...
iertare daca m-am intins...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Adevarat a inviat!

Abibranza,
sa va traiasca Victorasul,emotionant mesajul tau
Angi,
santeti pe drumul cel bun,cat ma bucur ca merg bine lucrurile.azi un pic de apa,maine deloc.ce-mi place din toate mesajele tale,este ca tu esti relaxata si f rabdatoare.te admir f mult.bravooo mamicocand simti ca nu mai poti,vb cu noi...fa ceva sa revii la starea ta si intoarce-te la puiut calma si ingaduitoare
Isidora,
esti ATAT de...'zana'...ATAT de dulce...ATAT de gingasa...si-ti jur ca se vede f bine doar din mesaje...,ma simt norocoasa sa te am prin preajma,adevarata comoara la casa omului...imi place f mult cand vorbesti de biserica.tot citind cate ceva scris de tine,simt nevoia s amerg mai des in lacasul domnului si-ti multumesc pt asta
Mada,
copro i-am facut acum o luna,Crinutei.a iesit negativ.ce-i drept,i-am facut doar o proba si nu trei ,cat ar fi normal.acum ca l-am vazut pe mr vierme,nu mai am dubii.dau tratament si peste vreo luna vom face cele trei probe de copro recomandate.sa nu vb cu aiurea...,dar de cand am incepu tratamentul,deja mananca mai binetine-o doamne asa
Menuet,Mav,
am admirat comorile voastre,minunati

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Am ras azi toata ziua de cate ori imi aminteam de mesajul tau...Asa e ...oricat m-as stradui in realitate sa fiu cum spui ,nu-mi iese si pace!Trag nadejde ca macar fiicamea sa fie asa dar parca nici aici nu s-ar zice...
Cat despre a doua parte...multumesc!...Dar ce ,mai nou, ma cheama Dana Puric? Glumesc evident,nu-s vrednica nici sa-i pup urmele pantofilor...da il iubesc tare...
Si ma mai amuza un lucru:zana dulce si gingasa te vad eu pe tine....si tind sa cred ca la tine te refereai,zau!
Ma bucur ca papa mai bine Crinuta...si noi parca...

Doc,mi se pare tare romantic ce-ati facut voi acolo...Un fel de Ghost-adaptat,readaptat... Bineinteles ca l-ati si papat cu un pahar de vin alaturi,sau de lapte?

Creem,iubita,tu vino acasa si-ti preda Angi pas cu pas intarcarea fara lacrimi. Deci o sa fie bine! Esti mai slaba de inger asta-i tot....desi parca mai slaba decat Angi n-as fi crezut... Uite ce usor se inseala omul...

Angi,o sa trebuiasca sa fac un efort de imaginatie sa te vad fara Pupicu la san...

Ina,drum bun si sa petreceti frumos!

Madaluta,eu ti-am spus ca se poate, numa' sa crezi! Tu faci cum stii mai bine dar solutii sigur exista.Va asteptam acasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav

Rubia, adevarat a inviat!

Angi, ai baiat mare de-acum.... din ce in ce mai independent!

Sinzi, am uitat sa iti urez?! Ma bucur mult pt voi si sa dea DD sa fiti toti sanatosi! Iti dai seama ca ti-am cautat ultimele postari dupa ce a venit Angi cu vestea... ca altfel... oricum mereu am impresia ca nu-mi ajunge timpul ( ai sa vezi tu)... Cand ai sa pui poze cu David& burtica, sa ne arati si noua, sa ne bucuram impreuna!

Isi... cred ca eu eram... eu vorbisem cu Mamacita la telefon si aflasem ca a nascut prematur... Dar totul e bine cand se termina cu bine, nu?

Ellen, ce-ai mai facut cu pregatirile pt nunta? Te-a ajutat cu ceva tipa recomandata sau nu ti-a placut oferta?

Andre, astept continuarea povestii cu bonele......

Menuet, frumoasa Veverita, deosebite pozele, asa cum ne-ai obisnuit! Cat a crescut.... si ce se 'asorteaza' cu iepurasul...

......Evident ca nu legat de voi sau pozele voastre, insa tot mi-am adus aminte... Nu pot sa nu ma intreb.... Ce are Sacrificiul si Invierea Mantuitorului cu..... iepurasul?! Cine a mai inventat si 'venirea iepurasului' de Sf Paste?!
Probabil ca-s eu lipsita de imaginatie... dar nu mi se pare nici macar amuzant iepurasu' asta......

Na,ca nu ma dau dusa...

Uite ca aflai de unde mosteneste Sebi framantarile existentiale...

Daca tot ai intrebat cu siguranta intuiesti si raspunsul...
Cine crezi tu ca vrea sa distraga atentia copiilor nostri de la adevarata semnificatie a sarbatorii,Invierea Domnului?
Cine vrea sa-i ultra vaccineze?
Cine vrea ca toti copiii sa aiba calculator? Cine vrea ca toate fetitele sa aiba papusi Barbie?
Cine vrea sa-i duca la circ si sa omoare in ei si ultima farama de sensibilitate?
Cine le impuie capul cu vrajile din Harry Potter?
Cine le imparte prezervative in scoli?

Si as mai umple vreo 3 pagini dar mi-e ca isc polemici si nu asta era ideea...

Cel mai tare imi zgaraie urechile:"iepurasul sa va aduca sanatate si fericire,bla ,bla,bla...
Pai sa va aduca iepurasul imi vine sa zic...

Mergi la inceput