Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)
Raspunsuri - Pagina 18
isidora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamacita Sunt eu confuza sau s-a intamplat ceva?habar n-am de-ale computerului,dar parca eram la pg.19 si acum suntem la 17??? Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
Eu cred ca au intins astia de pagini,ca au aflat ca am eu logoree in seara asta...Alta explicatie nu am inca.
AngeliquedeS spune:
Deci, asa, Adina, slaba de inger zici
sau ma rog, mai slaba de inger ca altii. Uite asa se pacaleste multa lume in privinta mea. Daca ar fi sa il intrebati pe Cristi ce cuvant m-ar caracteriza cel mai bine, cred ca ar spune fara ezitare pitt-bull, cand imi intra ceva in cap nu-mi mai iese. SI pe treaba cu intarcatul mi s-a pus rau de tot pata sa o duc la capat cum vreau eu si nu "cum se face".
Vad ca baiatul meu tuseste rau din seara asta si nu imi explic de ce
Mai spuneti-mi odata ce sa ii dau pt muci limpezi care curg in gura (ce descriere plastica)
Si eu nu am somn...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
sinzi_ana spune:
Multumesc pentru ganduri fetelor
Nu vreau sa monopolizez discutia cu problemele mele...![]()
(Nastasie, aveam 8 sapt jumate...si deja ii vazusem inima batand...
)
Andicu, sanatate tatalui tau!!! Restul se recupereaza
Angelique, apa de mare si aerosol...noi asa ne "desfundam" si golim plamanii de muci!!!
Ma bag si eu in subiectul cu mobila...aici sunt variante ingrozitor de urate si fara gust in ceea ce priveste mobila...Nu exista culoare, nu exista original, nu exista luminos...Cand au deschis Ikea (anul trecut) si in South Florida, am sarit in sus de bucurie
...si e acolo ne facem "cumparaturile" de mobila si decoratii casa...dar plang cu lacrimi de crocodil dupa ce aveam in Ro
(bucatarie si living
)
Sinzi , Radu si David
psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
isidora spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Deci, asa, Adina, slaba de inger zici sau ma rog, mai slaba de inger ca altii. Uite asa se pacaleste multa lume in privinta mea. Daca ar fi sa il intrebati pe Cristi ce cuvant m-ar caracteriza cel mai bine, cred ca ar spune fara ezitare pitt-bull, cand imi intra ceva in cap nu-mi mai iese. SI pe treaba cu intarcatul mi s-a pus rau de tot pata sa o duc la capat cum vreau eu si nu "cum se face".Vad ca baiatul meu tuseste rau din seara asta si nu imi explic de ce Mai spuneti-mi odata ce sa ii dau pt muci limpezi care curg in gura (ce descriere plastica)Si eu nu am somn... Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
Mey,slaba de inger in contact cu copilul....Dar care nu e cand vine vb. de copil
Si asa zici,pittbull? Oricum, la un rottweiler ma gandeam eu,dar pittbull?
Pt. muci ca la robinet:euphrasia officinalis-9 ch,de 4 -5 ori pe zi in prima zi ,de 3-4 in urmatoarele...
Tusea de care e? Ca sunt remedii multe tare...
,sanatate!P.s:Ioan bea laptele la ora asta
...al doilea pe noaptea asta...Nu vii si la noi?
nastasie spune:
sanzi, imi pare tare rau inca o data.
eu am avut desteptarea la 7 fara un sfert
.si maine cand incepe gradinita sa vedeti ce trag de el.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
Neata,
de la mine, pt Doc un 
Eu la 2.30 inca nu dormeam, eram atat de obosita ca nu puteam sa adorm. Si azi dimin la 7 baiatul meu s-a trezit. Era si ud, ud, am facut prostia sa schimb pampersii cu unii de la Kaufland si invariabil se uda, am sa ma intorc iar la Pampers. Mada, ai tai nu se uda de la scutecele astea groaznice? Lasa ca se fac ghemotoc pe dinauntru si nu mai ramane decat plasticul dar in fiecare dimineata il gasesc ud, azi mai grozav ca niciodata 
Si da, pittbull
Ca in bancul ala, ce are 4 picioare si-o mana? Un pittbull fericit
De tusit vad ca nu mai tuseste, tusea de la secretiile care ii ajungeau in gatut.
Si vreau sa mai intreb ceva, ce-i rau cu vrajile lui harry potter? Mie mi se par niste carti minunate pt copii (si nu numai, le-am citit cu mare placere si eu) Atunci sa nu mai cititm nici povestile cu Merlin Vrajitorul, nici toate povestile cu zane si cu vrajitoare pe care le stim? Sa nu te superi pe mine dar nu vad unde e raul aici.
Cat despre prezervative, sa privim adevarul in fata, oricum o fac copiii, ori se impat ori nu se impart. Dar macar asa poate le si folosesc, fiindca altfel poate nu indraznesc sa se duca sa le cumpere. Eu una stiu ca o sa ii cumpar eu baiatului meu, mai bine asa decat sa vina cu boli acasa.
Cat despre calculator, hai sa renuntam noi intai la ele si pe urma nu or sa le mai vrea nici copiii ![]()
Cu iepurasul, e motivatia pt a primi cadouri de SF. Paste la fel ca si cu Mos Craciun de Nasterea Domnului, trebuia sa le aduca cineva nu? E comercializarea sarbatorii, ca sa se scoata cati mai multi bani din ea. Dar chestia ca sa va aduca iepurasul sanatate, alea, alea, chiar e tare
vorba ta, atunci sa va aduca ![]()
Sper ca nu te-ai suparat pe mine, pliiiiz, pliiiiz.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
docdecap spune:
hai buna dimineata
va pup din fuga calului, plecam intr-o ora la socri, si acuma somez la facut bagaje, ca printul mostenitor inca doarme pe burta intr-o frumoasa uitare de sine, si nu stie ca ma-sa vrea sa-i bage patutul in husa...
andicu, te
tare si sa fie bine si diagnosticul sa nu se confirme!!
au iesit cozonacii o nebunie, am poze dar nu si timp sa pun, si ouale au fost super-fun, erau mai degraba globuri de pom decat oua de pasti...
angi, felicitari pentru succes la intarcare! (eram sigura ca e mai mult o problem de declic si obicei la tine decat la el, si ma bucur ca ai abordat-o si pe partea asta)
de acord cu tine cu trebile cu iepurasi si alte alea. nu de alta, dar cine sa le aduca cadouri copiilor? lasa sa fie acolo iepurasul. imi place la catolici, e obiceiul sa iasa copiii in dimineata de pasti in gradina sa caute ouale de ciocolata in iarba. cand imi fac eu casa cu gradina, asa o sa fac![]()
iar cu prezervativele in scoli...hm... am lucrat voluntar educatie sexuala cu tinerii foarte sexuali de prin licee, si stiu ca doar prezervativele date nu fac mare branza, trebuie sa fie si educati, sa aiba informatii. multi dintre ei sunt efectiv cu pluta, parintii nu le spun nimik dar ei se cred stiutori si fac prostii cat casa. macar prezervative sa aiba la indemana, sa nu mai aiba scuza ca pentru asta nu au bani...
ei, discutie lunga. apropo de treaba asta, mie mi-a placut foarte mult "the village" filmul, si arata cum cel mai simplu sa ai control e tot sa tii oamenii in frica. eu nu cred in frica ca fiind singura resursa de educatie si crestere, nici macar "frica de dumnezeu" nu imi suna bine. parerea mea.
mai, da' asta mic nu vrea sa se scoale, cred ca ma duc si va primi o desteptare cu pupici si masaj, ca sa nu se supere ca l-am trezit ![]()
deci, ma duc la tara, sa-l prezit pe asta mic la gaini si rate. revin cu poze mai pe vineri.
pa-pa, lugu-lugu, pupi
mav spune:
Buna dimineata si intreaga ziua!
| citat din mesajul lui isidora Referitor la teama copiilor tai fata de clovni ,e perfect justificata. Fata simbolizeaza chipul Domnului;un chip care ar tebui sa se reflecte in noi.Daca-i schimonosit,mascat,machiat nu are cum sa nu starneasca panica in fata puritatii copiilor...Daca ne-am opri mai des sa-i ascultam am avea ce invata de la ei...Ei vin in lume cu o tema pt. fiecare :pe unii sa ne invete dragostea,pe altii iertarea,rabdarea,sa ne completeze ,sa ne desavarseasca... Din ce citesc tu ai inteles de mult asta si uite de asta te iubesc! ![]() Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Adina, te-am simtit usor ironica la adresa mea, 'responsabila de toate descoperirile'
....... da' te iert, ca te iubesc prea tare si stiu ca n-ai vrut sa fii rea.
Si Sebi s-a temut de clovi multa vreme si a refuzat sistematic sa fie pictat pe fata la party-uri..... Merci mult pentru explicatie! Ai scris atat de frumos!

Monica, drum bun, sa petreceti frumos si sa va intoarceti sanatosi acasa!

Andicu, Mamacita... multa sanatate pt voi si pt cei dragi
si putere de munca!
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Azi, in a treia zi de Pasti, care a "picat" pe 21 aprilie, se "intampla" ca in calendarul ortodox sa se sarbatoreasca Sf. Imparateasa Alexandra, zi in care, noi ne sarbatorim Alexandra!
Uram tuturor Alexandrelor sa fie sanatoase, frumoase si baftoase!

![]()
Sinzi
, data viitoare sigur va fi bine!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mav spune:
Cami, sa va traiasca Alexandra! Multumim ca ne-ai atras atentia asupra sarbatorii de azi! ...Si mama e Alexandra si o sa se bucure ca o s-o sun special!
Angi, ...pe Mos Craciun... oarecum il 'inteleg' si il pot accepta.... Caci el are legatura cu magii care au adus daruri Pruncului Isus......
La fel si impodobirea bradutului.... care in varf poarta steluta care vesteste Nasterea Mantuitorului...
...Dar iepurele asta... chiar ma enerveazaaaa.....![]()
De cand ma stiu, parintii ne cumparau, copii fiind, in fiecare an, pt Sf Paste, atat pantofiori, cat si hainute noi, cu care mergeam la biserica... si noi nu eram prea bisericosi, ca sa zic asa.... si totusi stiam ca ne imbracam frumos in cinstea Invierii Domnului...
Deci, oricum primeam daruri cu ocazia sarbatorii.... si nu era nevoie de niciun 'iepure' care sa justifice asta.....![]()
Hai ca ma car, v-am stesat destul....
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!