Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Neata',again!

Angi,n-ai nici o sansa sa ma superi !

Uite aici o descriere aproape exhaustiva si foarte inteligenta a motivelor pt. care Harry Potter nu e ortodox deloc...

http://www.romfest.org/rost/mar2003/hpotter.shtml

In aceeai categorie intra si zanele,vrajitoarele...dar cum acum se tinde spre globalizarea inclusiv a credintei si a indentitatii nostre ca popor...she mai conteaza o zana,vrajitoare acolo...tot va fi un talmes -balmes...

Iepurasul tot de acolo vine, desi marturisesc imaginea lui Doc
e mai mult decat dragalasa...Dar din pacate atat de neadevarata:iepurasul nu face oua....

Despre prezervativ,tot Doc a spus bine,mai bine le da astea decat sa-i educe...
Eu o sa incerc sa-i invat cat de bine pot ,dar in ruptul capului Ioan nu ca primi alaturi de cutia cu sandvis un prezervativ...

Cu calculatorul ,ai maaaare dreptate!

Mav,nici cea mai vaga intentie de ironie ! Pe cuvantul meu!
Uiti ca recent mi-ai descoperit-o pe gandacel? Nu-mi ajung cuvintele sa-ti multumesc!

Alexandra,Alessandra,Alexandra de Daniela 76 Alexandru de Mamacita si Alexandru de Tina! Sa va traiasca, si sa creasca frumos!

Tinaaaaa,da un semn ca ma imbolnavisi de inima!

Doc,drum bun,sa petreceti frumos si sa va intoarceti cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adina, fa-te bine la loc.... vezi cum ma provoci sa spun ce nu-i treaba mea? Dar n-as vrea sa patesti ceva rau....
Tina n-are bb3 (spre dezamagirea lor), dar e la munte pana joi....

Desigur, sa ne traiasca toate Alexandrele si toti Alexandri!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamacita

Madaluta,ma stii tu pe mine aceea sa-ti ranesc sensibilitatea?!Mai bine las de la mine si nu mai dau raspunsuri,decat sa ma intind cu cearta...

Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png

mamacita
editez, caci am citit si mai departe si am vazut ce ai scris in legatura cu parintii...multa sanatate si putere sa depasesti si incercarea asta
Si inca un edit: la multi ani pentru alexandru, soarele vostru
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Salutare.
Scriu acum, ca cine stie cand mai apuc.
La noi Pastele nu e prea vesel anul asta ..[trist]

Tata nu se simte bine deloc, de la suspiciunile de diabet, a ajuns la diagnostic "prezumtiv"( aici la Cta) de cancer la prostata cu metastaze la sistemul osos.. de 4 zile de cand am aflat nu mai sunt om! si nici mama si frate-miu!!! nu cred sau nu vreau sa cred! azi au plecat la bucuresti..si nu pot sa va zic cum o sa stau zilele urmatoare pana aflam daca e adevarat sau nu.. mi-e frica sa ma gandesc!

A2a suparare cu legatura directa la prima : sambata dupa-amiaza, terminata ca il vazusem pe tata nu prea bine, chinuita sa nu ma vada copilul plangand si fortandu-ma sa nu ma gandesc la ce se intampla acasa, plec cu al meu sot, copil, catel, etc la tara si UIT in poarta descuiata cheile de la casa ! ne-am intors dupa 3 ore, pe drum mi-am dat seama disperata ce am facut, prea tarziu..acasa...luminile aprinse peste tot, usa intredeschisa..sunam politia..vine..lipsa 2 laptopuri, incluzandu-l pe al meu de la servici, camera video, cateva bijuterii de-ale mele ( noroc ca nu multe, ci doar ce a fost la vedere), bine ca nu aveam bani in casa!..ce sa mai zic..ma simt amortita, nici nu pot sa ma gandesc..

Sper ca nu v-am intristat si scuze daca am facut-o, dar simteam nevoia sa ma descarc un pic..
Va doresc tuturor numai bine si sa nu vi se intample vreodata nimic din ce traiesc zilele astea !

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

off, doamne... nu se poate...primavara asta chiar va este nefasta...nu stiu ce sa zic, decat k m-ai lasat fara cuvinte. Roaga-te mult la Dumnezeu sa nu fie adevarat diagnosticul, roaga-te mult...
Nici nu imi pot imagina ce e in sufletul tau..
Iti doresc multa putere si daca ai nevoie de noi si te putem ajuta cu ceva, nu ezita sa ne zici

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

sanziana: stiu ce simti, dar daca te rogi la DD iti va da un alt pui mic si va mai atenua din suferinta...

doc, ina: drum bun si odihna placuta!

interesante si punctele de vedere legate de iepuras....Chiar nu mi-am pus intrebarea de unde vine caci noi nu-l sarbatorim... Mos craciun stiu k e inventat de Coca-cola, dar iepurasul asta, chiar ce origini o avea?( e o intrebare pur retorica...)

Isidora: cu circul sunt total de acord cu tine. Am fost o singura data-n viatza la circ, pe cand eram copil si am plans groaznic, de mila animalelor, dar si a clovnilor... probabil nu eram asa de mica de am realizat chestiile astea, dar de atunci nu mi-am mai dorit sa vad un circ...Probabil mi se tragea de la "Fram ursul polar", la care am plans nonstop pana am terminat-o de citit...
Si leagt de vestile despre mamacita, ai retinut tu ceva...eu v-am dat de stire k sunt bine, dupa mai multe luni de la nasterea anabelei, caci nu se mai stia chiar nimic legat de ele si ne faceam cele mai negre ganduri... Gasisem o postare la odiseea lui alexandru in care spuneau pe scurt k sunt bine dar cu o acuta lipsa de timp...

mav: ce a crescut stribulica, nu gluma.. si frumos, mama-mama...

Tina:sedere placuta la munte si nu fi trista k nu a venit acum bb 3..daca vi-l doriti..vine el... Eu credeam k nu il vreti...
Poate va veni chiar acum dupa vacanta si postul asta...

dandusa: ceva plimbari prin cartier dimineata? mai departe nu putem merge saptamana asta pt k nu avem masina...
Ma bucur k mananca mult mai bine crinuta..s-o tineti tot asa
Si legat de biserica..la voi la botez am auzit preotul k v-a zis k puteti merge o data pe luna sa impartasiti copiii. Sa stii k o puteti face in orice duminica sau sarbatoare, nu doar o data pe luna..

Alexandra de Cami,Alessandra de Yannia,Alexandra de Daniela 76 Alexandru de Mamacita Alexandru de Tina,!

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Off, Adina, am citit ce scrie acolo despre harry potter...

hai sa nu exageram, mi se pare ca oamenii astia nu au ce face altceva decat sa caute nod in papura la orice.

Daca ma pun pe cautat si in capra cu trei iezi gasesc chestii din astea, cum lupul a taiat capetele mieilor si i-a pus in geam cu gura ranjita se aseamana cu modul in care pop.u.l.atiile din paleolitic isi expuneau mortii in copaci ca sa ii dea prada pasarilor salbatice sau cum a manjit el toata casa cu sangele lor se aseamana cu ocrul rosu folosit de asemenea la inhumatiile din preistorie cu o mie si una de simboluri oculte (nu stau sa mai explic acum). ATunci ce facem, nu mai citim capra cu trei iezi? Sau cum se proceda in Imperiul otoman cu capetele infipte in tepusi pe zidurile de la Constantinopol sau ritualurile de vrajitorie si sacrificiu ale po****tiilor aztece si mayase, cu transformarea ritualica in animale, cu Quetzalcoatl care era zeul sarpe si avea atatea simboluri oculte.

Trebuie sa discernem in tot si in toate si daca e sa caut gasesc demoni si vrajitorii in absolut orice, iti spun eu, am o imaginatie cum nici cu minte nu gandesti. SI mai am si cunostiintele istorice necesare :)))

Nu mai continui dar trebuie sa nu mai fim atat de legati de dogma, Dumnezeu e mare si sfant si nu are nicio legatura nici cu biserica, nici cu dogma, nici cu biblia nici cu preotii. Parerea mea si ma opresc aici fiindca chiar nu vreau sa isc polemici si sa te supar

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Buna! Mama, da ce harnicutze ati fost zilele astea! Ma asteptam sa fi fost ocupate cu bucatareala, curatenia, pregatiri de bagaje etc

Sper ca ati avut parte de sarbatori asa cum vi le-ati dorit! Desi n-am citit numai de bine in ultimele pagini... Andicu, Mamacita, multa putere si sa treceti cu bine peste problemele de sanatate ale celor dragi.
Andicu, stiu si eu cum e, am trecut si eu printr-o sperietura anul trecut cand i-au zis mamei mele la Tulcea ca ar avea tumora la gat, si de fapt la Bucuresti s-au transformat in niste banali noduli la glanda Sper sa fie alarma falsa si in cazul vostru

Legat de iepuras...intrebam si eu vineri colegii, ca o "pagana" (ca s-o citez pe Doc ) nestiutoare ce sunt, de unde a aparut legatura intre Paste si iepuras, si cadouri aduse de iepuras....bineinteles ca n-au stiut ce sa-mi spuna, ci doar ca: asa primeam cadouri de cand eram mici, si noi asa stim

La multi ani pt toti Alexandri si Alexandrele!

20+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav

Adina, fa-te bine la loc.... vezi cum ma provoci sa spun ce nu-i treaba mea? Dar n-as vrea sa patesti ceva rau....
Tina n-are bb3 (spre dezamagirea lor), dar e la munte pana joi....

Desigur, sa ne traiasca toate Alexandrele si toti Alexandri!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Doamne fereste! Da'cum adica" bine la loc"? Cum am fost si cum sunt?
Am suparat pe cineva? E o amenintare?

Angi,

"Trebuie sa discernem in tot si in toate si daca e sa caut gasesc demoni si vrajitorii in absolut orice, iti spun eu, am o imaginatie cum nici cu minte nu gandesti. SI mai am si cunostiintele istorice necesare :)))"

Foarte adevarat ,de aceea crestinii aleg sa nu le imbratiseze,sa nu le cultive,nici ei, nici copiilor lor.Si ca sa le discernem trebuie sa stim care sunt si de ce sunt oculte...
Eu nu spun asta din tabara adversa...intrebari din acestea mi-am tot pus de cea vreme si inca imi pun.Multumesc lui Dumnezeu ca ma lumineaza mereu prin persoane induhovnicite, care imi sunt aproape si care sunt cu muuult inaintea cautarilor mele.
In fiecare zi tot mai aflu cate ceva...De ce asa si nu asa...de ce asa,care-i explicatia...etc...Si o spun cu amaraciune,am fost in mare ceata ani de-a randul si inca mai sunt...Dar nadajduiesc ca se va face lumina la mine in mansarda si in suflet.

Cat despre ultimile tale reflectii,nu cred ca sunt in masura sa ti le spulber in totalitate;dar am sa incerc macar cat pot,in zilele ce urmeaza...Sunt atat de legate cum nici nu-ti poti inchipui...

Ma bucur ca Tina e bine ,cu sau fara bebe! Mersic Mav de vesti!

Mergi la inceput

"ei, discutie lunga. apropo de treaba asta, mie mi-a placut foarte mult "the village" filmul, si arata cum cel mai simplu sa ai control e tot sa tii oamenii in frica. eu nu cred in frica ca fiind singura resursa de educatie si crestere, nici macar "frica de dumnezeu" nu imi suna bine. parerea mea."

Asa e Doc,nu suna bine.Steinhardt,spune in "Jurnalul Fericirii" ca sunt 3 trepte care ne urca spre Hristos:frica,rusinea si dragostea.Primele doua,inferioare, dar bune si ele ne apropie de Dumnezeu,cea de a treia,superioara ,dragostea,ne uneste cu Dumnezeu.
Ce bine ar fi daca am putea accede direct pe a treia;eu inca urc si cobor,urc si cobor...

Referitor la prezervative si altele si la educatia copiilor...singura metoda si castigatoare pe deasupra e dragostea .
Si daca e dragoste e si libertate si respect...Copiii mei vor hotara singuri atunci cand vor putea sa o faca in toate aspectele vietii lor...Datoria mea insa, este sa le arat binele ,raul,diferenta dintre ele ...toate cu dragoste...Dar aici sunt inca deficitara....cand tu esti infirm inca ce poti oare transmite copiilor tai? Ma rog Domnului sa ma lumineze si sa nu ma lase !
Si nu va spun cate invat de la copiii daca ma opresc putin si-i ascult cu adevarat...Si stiti si voi asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Multumesc pentru ganduri fetelor Nu vreau sa monopolizez discutia cu problemele mele...
(Nastasie, aveam 8 sapt jumate...si deja ii vazusem inima batand...)

Andicu, sanatate tatalui tau!!! Restul se recupereaza

Angelique, apa de mare si aerosol...noi asa ne "desfundam" si golim plamanii de muci!!!

Ma bag si eu in subiectul cu mobila...aici sunt variante ingrozitor de urate si fara gust in ceea ce priveste mobila...Nu exista culoare, nu exista original, nu exista luminos...Cand au deschis Ikea (anul trecut) si in South Florida, am sarit in sus de bucurie...si e acolo ne facem "cumparaturile" de mobila si decoratii casa...dar plang cu lacrimi de crocodil dupa ce aveam in Ro (bucatarie si living)

Sanzi,exact la aceeasi varsta am pierdut si eu...doua,avorturi genetice,zice-se.Iti tin pumnii la urmatoarea incercare,sa fie un succes!

Mergi la inceput