Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Angi,uite ce frumos zice Sorin Dumitrescu aici:

http://www.formula-as.ro/2007/766/spiritualitate-39/sorin-dumitrescu-7921

Rar am intalnit om mai cult si mai complet din punct de vedere crestin ca Sorin Dumitrescu...De aceea iti pun link,eu n-as face decat sa trunchiez limba romana sau sa cad in becalizare...ca exista si riscul asta...

Mai revin cand am timp ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adina, 'bine la loc'... pai nu zisesi tu ca te-ai imbolnavit de inima???? Ce amenintare, mama???? E clar, nu mai stiu sa ma exprim, m-am tampit de tot.... Dar tu nu stii de gluma? Zisei si eu... ca stiam de saptamana trecuta despre Tina, dar n-am comentat nimic, desi voi ati mai intrebat, pt ca nu era treaba mea... Si cand ai zis ca esti ingrijorata (cel putin eu asa am inteles 'imbolnavit de inima'), ti-am raspuns prompt, ca sa te linistesti, sa te faci bine la loc... sa-ti vina inima la loc!
Io te iubesc asa cum esti!

Sunt varzaaaaaa de obositaaaa...... si nu mai reactionez normal...
Pai de ex. azi... am lasat casa vraisteeeee si am scos copiii afara cu scopul precis ca Seb sa-si consume energia si sa-mi mai scuteasca nervii de la tocat, ca nu-i tace gurita o fractiune de secunda macar, si pt a dormi Anto....
Rezultat: Sebi a alergat, tropait& tzipat pe langa carut, cocotat pe toate cele, tavalit prin nisip, etc, etc... iar Anto n-a inchis un ochi...... era cu privirea dupa vrabii si muste si frunze in adierea vantului si toate cele....
Evident ca atunci cand am urcat in casa cu copii, carut& accesorii... abia am nimerit ce sa fac mai repede... baga-l pe al mare in cada, ca avea nisip si-n putza... pregateste-i pranzul, schimba pampersu' si alapteaza-l pe al mic..... Eu nici n-am apucat sa bag ceva in gura...
Apoi lupta si lupta si lupta... ca domnisoru' meu nu mai serveste nani ziua... dar nici pe fra-su nu-l lasa...
etc... etc... etc...
Ce-am povestit s-a desfasurat intr-un interval de 2-3 ore....
....Vorba unei mamici din parc: 'ce ne-am mai pacalit noi cu al doilea copil'......
(evident, glumesc!)

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina, ce replica tare, auzi, ce ne-am mai pacalit noi cu al doilea copil :))))

Adina, nu mai spun nimic, promit, nu vreau sa incepi asupra mea o campanie de convertire eu sunt credincioasa dar cu institutia bisericii nu ma impac deloc si nu tin sa schimb asta

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Am venit acasa si am facut si capitol nou!
Capitolul 51

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Alina, ce replica tare, auzi, ce ne-am mai pacalit noi cu al doilea copil :))))

Adina, nu mai spun nimic, promit, nu vreau sa incepi asupra mea o campanie de convertire eu sunt credincioasa dar cu institutia bisericii nu ma impac deloc si nu tin sa schimb asta

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Iarta-ma ,ca departe de mine sa incep "o campanie de convertire asupra ta"...Am crezut ca doreai sa auzi si parerea mea si incercam sa o expun cat mai corect ,astfel incat sa ajunga la inima ta.
N-am vrut nici o clipa sa-ti incalc libertatea ,deci iarta-ma inca o data.
Oricum ,gand la gand cu bucurie;dupa ce m-am gandit si razgandit la ceea ce ar fi esential sa-ti spun,am gasit -dupa o plimbare pe faleza la aer curat-ca nu pot sa-ti spun nimic.Nimic din experienta mea,nimic din trairile mele,nimic din cautarile si reflectiile mele...Pentru simplul motiv ca sunt ale mele si nu pot fi transmise ca atare decat in masura in care pot fi primite.Pentru faptul ca legatura cu Dumnezeu si Biserica e o experienta absolut intima si personala;si pentru ca tot El hotaraste cand o putem avea si in ce mod...

Si pentru ca, incercand sa-ti raspund la intrebarea cu Harry Potter am dat un exemplu care nu era pe masura asteptarilor -justificate pe deplin de explicatiile tale-,simplific:

Ca sa-i putem ajuta pe copii in formarea discernamantului trebuie sa le spunem istorii adevarate.Trebuie sa cunoasca adevarul pt. a intelege minciuna(imaginatia) ca pe o lipsa a lui.Tot ce e frumos si adevarat merita facut cunoscut -intamplari din viata animalelor,oamenilor,etc...
Gandeste-te doar o clipa si spune-mi :cu ce-l lipsesti pe un copil de 3 ani de ex. nespunandu-i "Capra cu trei iezi","Scufita Rosie" Hansel si Gretel si altele asemenea lor-horror!
Morala???? O putem gasi in altele care nu mint si care nu se joaca cu mintea pura a copiilor...
Odata pastrate mintea si sufletele lor curate, cum i-am primit in dar de la Dumnezeu,altfel o sa afle peste cativa ani despre ele si tot altele o sa le fie reactiile la ele.Iti spun sigur ca o sa rada de o sa se prapadeasca la ideea unei vrajitoare-nicidecum sa se sperie,la imaginea unei capre care-si poate pune iezii cu capetele moarte ,ranjite in geam...
Ca sa nu mai vb. despre razbunarea caprei impotriva lupului...curata morala...

Am completat, pentru ca ceea ce am spus, poate sa nu aiba legatura nici cu Biserica ,nici cu dogma,nici cu Biblia ,nici cu preotii.
Dar ,are din fericire, undeva in punctele esentiale.

Stii, cand am citit despre convingerile tale am inceput sa zambesc;nu cu rautate ,nu cu ironie ,nu cu pic de condescendenta ,ai cuvantul meu.Zambeam ,pt.ca tu ,printre altele de pe acest forum,traiesti mai crestin si mai ortodox decat o fac altii vorbind de ex.
Esti atat de ortodoxa cum n-ai putea poate sa fii mai mult de atat .Stii care e esenta ortodoxiei? Crucea.Asumarea Ei.
Ori tu ti-ai asumat-o cu atata dragoste ,cu atata devotament cum nu stiu daca o sa o pot face eu vreodata .E atata jertfa de dragoste in tot ceea ce faci ca ma faci de multe ori sa plang de neputinta si de rusine...o rusine imensa...pe care sper intr-o zi sa o depasesc...
Credeai ca am ales sa te iubesc ,asa intamplator? Da,asa ar trebui sa iubim,intamplator...sa ne iubim intre noi ,ca toti suntem copiii lui Dumnezeu...dar uite ca ma fac vinovata si sunt selectiva:aleg sa iubesc doar ceea ce admir.Deocamdata...
Te imbratisez cu toata dragostea mea asa putina cum e,si sper sa ma poti ierta ca m-am intins si ca poate nu m-am tinut de cuvantul dintr-u inceputul postarii.

Noapte buna!

Mergi la inceput