Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)
Raspunsuri - Pagina 3
AngeliquedeS spune:
Scriu si aici ce am postat pe blog:
In seara asta baiatul meu a adormit singur. Insa ma doare gura la propriu de cat am vorbit :)) I-am povestit pas cu pas tot ce am facut noi azi, dar cu extra lux de amanunte, de genul "In masina, la intoarcerea de la Carrefour, pe Bd Alexandru Lapusneanu, ai inceput sa plangi pentru ca iti cazuse gluga pe ochisori si mami a oprit la semafor, a tras frana de mana, a scos masina din viteza, si-a dat jos centura de siguranta si s-a intors la tine de ti-a ridicat gluga ca sa poti vedea pe geam"
I-a luat o jumatate de ora pana sa adoarma dar am reusit. E drept ca a tras de cateva ori de bluza mea, insa nu foarte convins si fara sa scoata nici cel mai mic scancet.
Problema noastra cea mai mare, insa, o reprezinta trezirile de noaptea, atunci nu stiu ce sa ii fac ca sa evit tsitsi. O sa incerc sa ii dau canuta cu apa, cu toate ca am mai incercat si alta data si nici nu a vrut sa puna gura.
Asa si mai voiam sa va spun ca azi ne-am intalnit la Carrefour cu Eris si cu Iannis care e un frumooooos, m-am topit pe loc si eu si Pupicu care nu se mai dezlipea de el si nu s-a lasat pana nu l-a pupat, un pic si cu limba
sper sa nu ramana cu apucaturi din astea sau macar sa le practice pe fetite ![]()
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
tuturor celor care poarta nume de floare!
Dana Alex,tot pe D.C e un subiect deschis despre gradinite constantene,in caz ca nu l-ai vazut...
Ai prefera program prelungit pt. fetita sau e ok. si pana la pranz?
AndreB,pai cu un copil ca Matei nici nu-i greu sa fii si putin Marta;am inteles perfect ce-ti doresti si cred ca se poate, acuma Doamne ajuta sa-ti si iasa!
Mokika,stai te rog la rand!
Si mie imi place Sara de mor dar ce ne descalifica pe amandoua e preferinta fatisa a lui Pupi pt. potentiala mama soacra...![]()
Of,am vrut sa va mai povestesc despre cele 5 luni ale mele ca si bona in timpul facultatii...da' m-a luat un somn...de nu va vad...Chiar nu va vad...![]()
Noapte buna!
AngeliquedeS spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui isidora tuturor celor care poarta nume de floare!Mokika,stai te rog la rand! Noapte buna! Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Stie baiatul meu pe cine trebuie sa cucereasca mai intai
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Woauuu....cu limba??Dupa ce ca-i frumos mai e si indraznet?![]()
Da,si mie mi se pare tare frumos Ianis din poze...ce bine ca v-ati intalnit...
Ma bucur pt. progrese!Incearca cu apa...el cu ce bea apa?
Da-i apa si shashaie-l,distrage-i atentia,puneti si ceva ma grosut sa nu-ti simta mirosul,fa dus special seara si parfumeaza-te mai intens...sa ti se piarda parfumul ala de mama cu laptic ![]()
Canta-i ,spune-i poezii in soapta pana adoarme la loc...La mine a tinut faza cu poeziile ,intr-o noapte cand s-a trezit plangand din pricina dintilor si nu mai voia sa adoarma fara bibe cu lapte...Si cum nu era ora potrivita am prestat un "El ZORAB" ,cu intonatie cu tot...de-mi venea si mie sa plang cand am ajuns la partea cu "nevestei mele i-a secat al laptelui izvor" OUUUPS...stai ca asta nu-i recomandata pt. Pupicu ,s-ar putea sa nu se mai opreasca din plans
....
Abia astept sa-mi spui ca ai reusit sa nu-i dai o noapte intreaga! puuup!
AngeliquedeS spune:
Dana, cu gradinitele e greu, noi l-am inscris pe Pupicu pe 5 septembrie 2008 pt toamna 2010 
Cat despre intarcat, metoda cu plecatul de acasa nu pot si nici nu vreau sa o pun in aplicare, mi se pare crunt, odata lipsesc copilul de o obisnuinta si a doua oara de prezenta mea, cu atat mai mult cu cat e fff mamos si lipicios. Ma umfla rasul cand imi aduc aminte ce disperata eram sa nu cumva sa raman fara lapte si uite acum...
Dupa ce aseara a adormit fara san s-a mai trezit pana acum numai de 2 ori, odata la 1.30 si a doua oara acum la 5.30. Prima oara cand a inceput sa se foiasca am incercat sa ii dau apa cu canuta cu cioc din care bea el, dar cand a smtit plasticul s-a ridicat direct in fund ca ars si imi dadea mana la o parte cu manutele, nu a mers nici cu vorbit, nici cu Luceafarul, nici cu Toparceanu (El Zorab nu o mai stiu cu toate ca o stiam odata toata pe de rost
)asa incat l-am pus la san inainte sa se trezeasca de tot.
Ma multumesc momentan cu succesul de a-l fi adormit fara san, sa o iau si eu treptat...
Ma duc sa-i fac injectia socrului meu.... pic de somn... dar nu puteam sa nu intru un pic ![]()
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
la multi ani tuturor florilor noastre!
dana alex: scuze k nu te-am intampinat cum se cuvine, dar m-am luat cu vorba si am uitat. deci bun venit in grupul nostru si sper sa te simti cat mai repede de-a casei. vreau sa te felicit pentru minunile tale mici si pentru curajul pe care l-ai avut de a-i face asa de repede unul dupa altul.Poate ne povestesti cum s-a intamplat, caci dupa calculele mele fetitza ar fi avut 1-2 luni cand ai ramas. Alaptai?... La noi diferenta intre copii e de 1 an si 4-5 luni si tot mi se pare f mica , dar la voi 10 luni jumate...tare curajoasa ai fost bravo!
la ptrecere la gabitu a fost foarte frumos si la botezul lui raducu la fel... niste familii minunate..

noi facem bagajelul si plecam putin la tzara la mimitza la aer curat, dar vom vorbi si de acolo.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
menuet spune:
Ina
La multi ani pentru motzatul Gabitzu
.Imi pare rau ca nu am putut veni!Sper sa nu te superi pe noi
Varsta Veveritza
Ontica Camelia spune:
La multi ani Gabriel si Alessandra! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Ina sa fiti sanatosi si sa va bucurati de toate nazbatiile cavalerului impreuna cu...nashicii lui ![]()
!
La multi ani FLORICELELOR! Sa fiti sanatoase/si, frumoase/si si baftoase/si.

Distractie placuta!
mamacita saptamana asta ai dat cumva anestezie si la Urologie, am socrul internat acolo, si dupa descriere, m-am gandit la tine.![]()
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
AngeliquedeS spune:
La multi ani tuti'uror de Florii, celor cu nume de floare si nu numai!
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ontica Camelia mamacita saptamana asta ai dat cumva anestezie si la Urologie, am socrul internat acolo, si dupa descriere, m-am gandit la tine. |
Intru repede,ca vrem sa iesi putin,sa urez LA MULTI ANI florilor mai mari si mai mici si lui Gabriel si Alessandrei!
Dana Alex,bine ai venit,chiar m-ai impresionat cu diferenta mica intre copii...Exact asa are bona mea fetele,la 10 luni,doar ca ale ei sunt mari,e si bunica.
Camelia,nu eram eu,nu imi depasesc "teritoriul"