Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)
Raspunsuri - Pagina 4
Mokika spune:
http://www.flickr.com/photos/12207142@N08/sets/72157616652981196/
Poze de la motzul lui Gabi
Multumim pentru urari, noi suntem cu doua flori in casa: Crina si tati, Florin.
Astazi aveam in plan sa mergem la acvariul de la Tulcea dar, de dimineata ne-am schimbat planurile vazand ca bate vantul si e cam frig.... nu ma risc sa plec cu Teo, sa nu raceasca inainte sa plecam la munte, sa nu stau cu grija pe acolo ... ca aveam de gand sa ne mai si plimbam pe faleza .... cred ca il lasam acasa si plecam putin prin statiuni .... poate ajungem pe la Techirghiol, la manastire.... nu stiu, dar am anuntat toti cunoscutii ca azi nu suntem acasa, nu m-am mai simtit in stare sa stau cu mese intinse, sa vina fiecare pe rand, pune-te masa, scoala-te masa ..... mai ales ca nu putem sta afara in curte....
Pupici ....
mihaela77O spune:
desi,au venit si au facut un reportaj cu noi anul trecut pe 5 decembrie,cei de la kanal d,de abia saptamana trecuta pe 4 aprilie l-au dat pe post..nici macar nu am stiut,l-am gasit fara sa vreau in arhiva lor de stiri
www.kanald.ro/dstiri/social/2009-04/2009-04-04-Condamnati-la-izolare.html" target="_blank">Reportaj Mihaitza
un siner si calduros la multi ani,tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mamacita spune:
Dana Alex,pai eu ziceam ca am diferenta mica intre copii:2ani si 3luni pare urias fata de diferenta dintre ai tai.Interesant este ca la noi
sunt anumite coincidente:fix aceeasi diferenta intre sotul meu si sora lui,aceeasi intre mama si fratele ei,ambii cu baietii mai mari,ca si la mine,si toate trei perechile se iubesc fffff mult
mamacita spune:
Mokika,vizionat poze mot,Teo este un scump,sa va traiasca!Da'ce-a mai plans,saracu',dupa pletele lui![]()
Iar Crina este asa finuta,tare mi-a placut,si arata cum trebuie pentru varsta ei,ca deja generatiile noi m-au ingrozit cu obezitatile si cu nesimtirea vulgara cu care isi expun suncile
AngeliquedeS spune:
Mai, vad ca e a doua seara in care Pupicu adoarme singur in timp ce eu ii vorbesc. Metoda am preluat-o de la Dandusa
si vad ca tine. Pb a fost ca dupa ce l-am adormit vorbindu-i am facut o miscare brusca dupa ce m-am ridicat si s-a trezit si nu a mai vrut sa adoarma la loc decat la san. Noaptea trecuta s-a trezit de 2 ori s avedem in seara asta.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
eris spune:
Abia la ora asta am reusit sa intru.Am citit din urma si vreau sa-l felicit pe Gabitu pentru primul anisor La multi ani pui drag
Bravo Mihaitapentru progresul facut.
Dandusaacum aveti un mic crestin sa va traiasca.Tare mlt as fi vrut sa va vad si eu dar nu am intat pe DC si abia acum am aflat
Docce face Serbanelul scump?
Sambata,asa cum v-a spus si Angi,ne-am intalnit in Carrefour.Pupicu e un dulceeeeeeeee si un pupacioooosssss,iar fimiu ziceai ca e speriat de bombe
.Dar pana la urma tot l-a pupacit Pupicu.
Despre noi va spunem ca este taaaaaaaaaaare bine cu tati acasa,am fost in renovari si de 3 zile Iannis este posesorul unei camere numai a lui.O sa pun si poze.Imi place asa mult cum a iesit ca stau acolo cu orele si-l privesc cum se joaca.
Cat despre intarcat noi AM REUSIT.Acum desi au trecut doar 10 zile Iannis se duce la patut si se culca singurel.Sper sa tina cat mai mult pt ca la inceputul procesului de intarcare adormea la mine in brate iar spatele meu era terminat.
Chiar i-am povestit lui Angi sambata ceva care m-a dat peste cap,O sa va imaptasesc si voua.Prietena mea are gemeni:fetita si baiat de 1an si 4luni.Acum 3 saptamani au facut ROR-ul.Totul Ok pana ce intr-o zi baiatul a inceput sa tremure si mersul i-a fost afectat.Nu mai avea echilibru.Dupa 1 zi i-au fost afectati ochisorii care au inceput sa se miste fara control.Au mers la pediatru imediat care i-a trimis la neurolog.Neurologul din Constanta le-a spus ca pare a fi o tumoare dar e mai bine sa plece la Bucuresti sa paca un RMN.Zis si facut.Au ajuns la un neurolog de renume au facut RMN care a iesit bun.Doctorii au spus ca este o reactie la ROR.Acum baietelul trebuie sa faca recuperare pt ca este de durata.Nu pot sa cred am plans o saptamana cu gandul la el.Offfffff.
M-am intinsssssssss.Scuze. 
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AngeliquedeS spune:
Fetelor, am vazut intamplator la un alt subiect ca Sanzi-ana e insarcinata in 5 saptamani.
Eu ii doresc din tot sufletul sarcina usoara si bb sanatos si sper numai ca nu s-a suparat pe ceva de vreme ce nu a mai intrat de atata timp la noi.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
abibrinza spune:
Gabriel, Alessandra, la multi ani fericiti!
Sinziana, sarcina usoara!
Dandusa, sa va traiasca micul crestin!
Si la noi a inceput intarcarea.Dar mai usurel.Adica am taiat portia de peste zi, bea din biberon, dar nu mai adoarme.Ieri si alaltaieri a plecat taica-su sa-l plimbe cu masina si mi l-a adus adormit in 5 minute.A acceptat destul de bine despartirea de tzitzi ziua, dar noaptea recupereaza.
DanaAlex, bine ai venit.La noi cedeaza cel mic, dar e pereverent si il urmareste pe cel mare pana ii scapa jucaria.
Angelique, succes in continuare.Sigur vei reusi.
Eris, tare fain e sa aiba copilul camera lui.Si Bravo lui ca se duce singur la culcare.
Mihaela, numai bine lui Mihaitza!Ar fi fost mai bine sa fiti anuntati cu reportajul.Bine ca l-au dat pe post.
M-am intins, inca imi dorm pruncii.Mihai nu s-a mai trezit la ora asta de asta vara.Pacat ca nu am mai dormit eu.
Numai bine,
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele
ina78 spune:
Multumim mult pentru urari!!!
Vrem si noi pozele.
Mamacita, Gabitzu era cel care plingea dupa par... Sau am citit eu pe diagonala ...
Isidora multumim mult pentru dar. Am ramas datori cu o felie de tort. Inzdraveniti-va si va asteptam acasa. Despre carte... ne pasioneaza gaurelele acum. ![]()
Va pupam.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
selen80 spune:
buna, hop si eu pe aici! ![]()
In primul rand vreau sa urez si eu La multi ani sarbatoritilor, macar retroactiv! 
Gabi si Alessandra!
Tuturor celor cu nume de floricele: Sa traiti cu numele, sa aveti o viata frumoasa precum primavara
Si celor care au pe cineva drag cu nume de flori: sa va traisca, sa va bucurati de ei!
Dandusa, sa-ti traiasca crestinul!
Mihaela, ma bucur pt Mihaita, si sper sa fie doar primul din lungul sir de progrese viitoare 
si cam atat...eu n-am noutati...am scapat deocamdata de teste, analize si drumuri pe la doctori, cred ca stiti si voi ca deveneau enervante la un mom dat si eu am avut o perioada din asta mai plina....Acum astept totusi cu nerabdare controlul si eco peste 2 saptamani, poate ne spune (pe langa faptul ca e totul ok
) si ce este BB din burtica...
Vroiam sa va mai intreb de pe unde v-ati luat voi haine de gravida dragutze si care sa nu dea tot bugetul familiei peste cap
si daca imi puteti totusi raspunde la intrebarea legata de colici....daca ajuta sa beau eu ceai de colici in ultimele luni de sarcina....si daca da, ce ceai recomandati...sper doar sa nu fi visat eu ca s-a discutat despre asta cu multe capitole in urma.....
multumesc anticipat pt raspunsuri 

19+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni