Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 4
Nerantula spune:
Denisa , am remarcat si eu la voi costumasul de la Mothercare
Ada, eu am renuntat la sterilizat la 6 luni, nu mai avea rost, Gruia oricum baga in gura orice sau macar pune manutele peste tot si apoi le baga in gura, deci sterilizatul nu prea mai conteaza. Jucaria asta se desface usor si se poate spala sau steriliza la rece, daca tii musai
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
monica_dicut spune:
NEatza,
feli, ce matinala si vrednica esti Nu te lasa Falconetti sa dormi?
babytza, cum sa nu, acum sunt acasa, ne putem vedea si in timpul saptamanii oricand
NEuronu meu gravid nu prea s-a prins despre ce vorbiti voi acolo care face toti banii. Luminati-ma si pe mine ca poate voi avea nevoie
SI apropos, nu-mi vine sa cred ca bimbo nu mai livreaza la noi POate isi revin pana in toamna
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
ilia_99 spune:
Mama, ce dor mi-a fost de voi! Si ce mari ati crescut!!!!! N-am cuvinte sa va spun cit de rau imi pare ca n-am mai avut timp sa intru la discutii cu voi, dar de cind am nascut viata mea a fost o continua cursa contra cronometru, ca sa am grija de toti. Acum parca m-am mai asezat, dar tot greu e... Noroc ca Maxi e ff cuminte, altfel cred ca ma gaseati la Balaceanca... Are 5 luni deja si e un grasun de 8,500 gr - nu va mirati si voi, ca si asa toata lumea imi spune ce mare e, parca eu nu stiu - da' ce sa-i fac, frate, sa-l bag pe ceai verde? Am inceput diversificarea, maninca ff bine, slava Domnului, ca mult m-am mai chinuit cu Matei.. In rest, e un copil f vesel, ride de cind se scoala pina se culca, plinge doar cind ii e foame sau somn si imi umple sufletul de bucurie, parca m-a recompensat Doamne Doamne dupa tot chinul de acum 4 ani. Dar in continuare caut disperata bona! Nu pot sa va explic peste ce specimene de femei am dat, Doamneeee...
Ma bucur ca voi sunteti bine si sa ma iertati ca n-am mai avut timp! Da' ma gindesc la voi mereu..
Mami de 3 nazdravani
nikolici spune:
Eu am acest suport si se poate folosi si dupa 8 luni.
http: //idealbebe.ro/litaf-suport-baie-2in1-tif-taf-p-2715.html
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilia_99 Mama, ce dor mi-a fost de voi! Si ce mari ati crescut!!!!! N-am cuvinte sa va spun cit de rau imi pare ca n-am mai avut timp sa intru la discutii cu voi, dar de cind am nascut viata mea a fost o continua cursa contra cronometru, ca sa am grija de toti. Acum parca m-am mai asezat, dar tot greu e... Noroc ca Maxi e ff cuminte, altfel cred ca ma gaseati la Balaceanca... Are 5 luni deja si e un grasun de 8,500 gr - nu va mirati si voi, ca si asa toata lumea imi spune ce mare e, parca eu nu stiu - da' ce sa-i fac, frate, sa-l bag pe ceai verde? Am inceput diversificarea, maninca ff bine, slava Domnului, ca mult m-am mai chinuit cu Matei.. In rest, e un copil f vesel, ride de cind se scoala pina se culca, plinge doar cind ii e foame sau somn si imi umple sufletul de bucurie, parca m-a recompensat Doamne Doamne dupa tot chinul de acum 4 ani. Dar in continuare caut disperata bona! Nu pot sa va explic peste ce specimene de femei am dat, Doamneeee... Ma bucur ca voi sunteti bine si sa ma iertati ca n-am mai avut timp! Da' ma gindesc la voi mereu.. Mami de 3 nazdravani |
ce dor mi-a fost de tine ma gandeam la tine si la teomaria cat de bine si greu trebuie sa va fie cu trei copii.
(nu mai vorbesc de curaj, wow sa am trei ca Vladutz ce mishto ar fi si cate maini mi-ar trebui)
povesteste, povesteste, pune foto, sa nu mai dispari iar
restul fetelor
monica: nu, dar a dormit de la 9 la 10 si un sfert si am reusit sa fac mancare (ciorba de perisoare si fasole uscata cu afumatura si carnati)
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi.
Alexia e mucioasa..ne tratam
Am si vesti bune:1.Ne-a spart gingia un coltz de dintisor jos dreapta..suntem ff maraite si satma numa in brate,nici nu mai papam,sper sa iasa cat mai repede.
2.S-a ridicat in picioare in patutz si acuma numa asa vrea..daca o pun in at direct la tablia patului e si hop in picioare
Luca
O zi frumoasa va doresc
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
preety spune:
Andy felicitari ptr progrese!!!
In cat timp a spart gingia de cand ai observat dintzoc-ul imediat sub gingie?
Ilia bine ai revenit
babytza spune:
Anca ,anamona parca voi ati pus o poza cu o jucarie ajutatoare la mers, atunci cand vorbeam noi de premergatoare. NU stiu cum se numeste si nu am ce sa dau cautare pe google... Sper ca ati inteles la ce ma refer...
Edit: Illia bine ai revenit !!!! Ma bucur ca sunteti bine Imi dau seama ca iti este greu sa intri daca esti cu copiii
Andy p woooow felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
denisa.g spune:
Preety - la noi a fost in 2 zile gata de la vazut o mica pata pana ce a spart - si cu putina maraiala.. nu cine stie ce. Si au iesit 2 deodata!!!!
Cred ca difera de la bb la bb. Succes sa iasa si ai vostrii foarte usor.