Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 5
cristineescu spune:
In continuare multumim mult pentru urari Andy.p, Kllemi, Sabinel,CosmyB,Anamona.
Gaia Nevia, multumim de sanatate. Acum ca a fost dr la noi sper sa mergem mai bine. Cum se simte sarbatoritul?
300, nu ma poate pacali niciun medic sa renunt la alaptat mai ales cat m-am chinuit la inceput. Nu nu nu. Oricum ieri a venit medicul la noi pt evaluarea de 7 luni si ne-a mai ajustat un pic tratamentul. Merci de articol.
Medicul de care ai dat tu la inceput o fi din tagma celor care primesc procent din vanzarile de LP . Ma bucur ca nu ai cedat.
Anca, avem si noi un pentru micuta exploratoare. Vezi ca gasesti kit-uri de protectie mobila, usi, etc pe reclamamascata si vine acasa.
Sabinel, pai dupa Edwin vine oricum Karinuta in clasamentul la plete.
Lala, multa sanatate. Sa scapati de muci si febra.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
preety spune:
Denisa, la noi se vede o dungulita alba imediat sub gingie... cred ca e dintzoc ca pana acu nu era ... si am observat-o joi... acu astept sa vad daca asta e... oricum Sorina e putin maraita, baleste, a luat abia acu suzeta si e in clubul mofturosilor la papa cam de 10 zile...
andy.p spune:
Preety dungulitza aceea am vazut-o demult,ieri am vazut gingia sparta,si de atunci salivam la greu ca sta cu gura deschisa pe jumate
Babytza Cum e soricelul?Dar Valentina?
Cristineescu
Ada cum sunteti?
Ramo tot pe afara??
illia bine-ai revenit!!
Feli,Denisa
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Andy davidutza e bine nu mai este asa marait Valentina e ocupata rau cu mess-ul.....Dar a scapat de raceala , ceea ce ma bucura foarte tare. pupici
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
gaia.nevia spune:
Pai suntem, ce sa facem...
Radu a papat fructele si acu asteptam sa treaca jumatate de ora si sa bagam un laptic.
Uite ca deocamdata ne tinem de Monti (ma rog, fructele alea au si niscai faina de orez in ele, parca asa scrie la lista de ingredienti...)
Teo tot miorlait. L-am sters in urechi si a inceput sa urle... asa ca mi-am facut eu impresia ca il doare o ureche. Mai verific. O iesi vreo masea?! Habar nu am
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
sabinel spune:
babytza, antemergator se cheama ce cauti tu. din ala va primi si amalia cand se va ridica sa mearga.
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
andy_galro spune:
neatza! I-am luat lui Andrei premergator...abia astept sa vad daca-i place si cum se descurca cu el....am gasit unul super fain si solid de la Chicco, 200 Ron.
La multi lunitze Luca de Musette!
la multi ani mami Andrey2008Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti!!!
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
anca81 spune:
Babytza, n-am pus eu poza, dar ma intereseaza si pe mine ca moaca asta a mea e non stop in picioare.
Andy, felicitari pentru progres, wow, e precoce micuta ta.
Cristineescu, mai scrie inca o data adresa de unde pot comanda protectie, a aparut "reclama mascata". Eventual baga spatii intre litere.
Ilia, bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti bine, dulce grasunelul.
Azi la pranz am aburit asa: cartof dulce, morcov, dovlecel, broccoli - am gasit doar congelat , rosie si carne de pui. Broccoli si rosia sunt nou adaugate in meniu. Sa vedem cum merge . Peste circul la mar am trecut cu brio, acum mananca fara fitze amestecat cu banana sau cu para. Tare m-as bucura sa pape si legumele asa.
Edit: antemergatorul e chestia aia gen tricicleta cu pedale care are in spate maner de impins? Ca daca da, e super, si Carlei ii voi lua.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
babytza spune:
Sabinel sar'na mult de tot
L-am gasit
Anca uite aici www.mothercare.com/VTech-First-Steps-baby-walker/dp/B001O1L4AO/sr=1-10/qid=1234908406/ref=sr_1_10/280-9527057-8589207?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank">antemergator
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
anca81 spune:
Babytza, sar'mana. M-am lamurit, nu e ce credeam eu.
Urla piti
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare