Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra suntem bine, papam cu seringa de Nurofen macar asa mananca, legume nu a vrut, sa vedem azi.

Avem 7820 si 69 cm la aproape 7 luni ieri cand am plecat la doctorita a umplut Maya un scutec de kk, asa ca sa nu traga la cantar

Preety eu am observat de mult dungulita alba in partea de jos a gingiei. De vreo doua saptamani se vedea chiar pe gingie doua umflaturi mici. La noi a durat ceva, doua zile a facut febra si in a 3-a zi au iesit, doi deodata!

Felicic ce bunatati ai pregatit azi Eu cred ca pregatesc spanac azi

Giuliana felicitari pentru dintzocul mic mic am vazut si poze cu Edi la cumparaturi de-asta papa el asa bine, isi ia singur ce pofteste

Dintzoasa mea a inceput sa ma muste de san cand suge nu se simt, dar cand vrea sa muste sunt asa ascutiti dintzocii ca tot intreba candva anamona eram si eu curioasa, acum nu mai sunt a papat azi tot Thea? Am vazut ca ii dai orez si porumb si noi la fel, sunt delicioase

Laura, Alexia o ia la picior prin casa sa treaca mucisorii repede-repede.

Iesim afara cu tati

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

babytza, andy_p – pupici

Preety – eu am vazut direct o pata alba sus pe gingie si in 2 zile era deja sparta gingia – dar culmea e ca eu am vazut pata la un dintisor si cand a spart, a spart la 2 deodata … deci cred ca se poate sa sparga si fara pata aceea alba exact acolo unde sparge…

Andy_garlo – sa folositi sanatosi premergatorul - sa faceti muulti pasi in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

laura wow ce progres ....deja se ridica in picioare!!! ai o fetita tare precoce acolo...felicitari!
anca protectii mi se pare ca gasesti si pe buburuza...dar nu stiu exact...
denisa
giulianna felicitari pentru iepuras!!!
ilia bine ai revenit!!!
alina, babytza, cosmy, sabinel, ada, preety

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

N-am mancat nici legumele cu carnitza..de dimineata n-a vrut para fructul ei preferat

Andy_g,

Cosmy sper si eu si plimbare placuta.

Anca sper ca voi ati mancat

Intrebare:Care ati introdus cartoful normal in papa?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cata tristete pe forum, ...un ingeras a plecat dintre noi chiar in vinerea mare la catolici.

Andy_garlo si noi i-am luat sapt asta premergator la Andrei tot de la chicco eu sunt multumita de produsele lor, avem scaunu de masa chicco poly super bun, carucior chicco si acum am luat si premergator.L-am pus pe Andrei putin in el ii place dar nu il las mai mult de 5 minute ca e prea mic zic eu.
Andy.p noi am introdus cartoful normal cate putin cam de o sapt dar nu prea ii place ii pun putin cam jumate de cartof potrivit dar nu e prea incantat, adevaru e ca nici nu prea mai sunt asa buni cartofii astia vechi.Un pt Alexia sa treaca mai repede durerea de dinti ca noi stim cum e ca doar ne-am chinuit cu 8.
Eu vroiam sa intreb daca le dati biscuiti si de care?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

tot deschid sa scriu ceva si tot mi se pare ca ce as vrea sa scriu e fara sens si ca am niste probleme absolut imature si nesemnificative.
Dormi usor pui mic!

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Anca, uite http://www.be be l us ultau.ro/detalii.php?cod=BC03 dar momentan cica e indisponibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Salut

Am intrat in fuga sa urez tuturor care sarbatoresc Pastele maine, un
Paste fericit si un iepuras foarte darnic!!!

Aici se sarbatoreste cel catolic si reformat iar noi il sarbatorim si pe cel ortodox saptamana viitoare.

Luca Nicolae de Musette

Babytza te admir pentru cum reusesti sa fii atat de activa aici si sa te ocupi si de copii atat de bine. Si posturile tale mai sunt si la obiect, nu uiti niciodata sa urezi sau sa multumesti, sa dai sfaturi bune. Esti extraordinara . De fapt mai sunt si alte mamici aici la fel de harnice, imi vin acum in minte doar cateva nume Anca, Eva, Babymom, Luminitza . Am sperat si eu ca voi reusi sa fiu mai activa (caci ma documentez destul de mult si vad pe copilul meu ca functioneaza cu brio tot ce am facut pana acum) dar nu ma pot imparti la fel de bine ca si voi intre forum, copil, servici si treburi casnice. Noroc ca sunteti voi de baza aici.

Nu am citit din urma asa ca scuze ca nu sunt la curent cu ce ati mai discutat pe aici.

va pup si va doresc un sfarsit de saptamana minunat

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am venit si noi din plimbari, e soare dar bate un vint...
LUCA
nerantula f haios Gruia si ce sprinten e!!! cred ca o sa mearga f repede.
clau, frumosul Razvi. te astept in vara sau oricind aveti drum pe aici, doar da un semn:)
ada Teo sa treaca febra.
laura multa sanatate printesei! felicitari pt dintos si pt ridicat!
andreea, sa folositi sanatosi premergatorul!
denisa, felicitari si voua pt iepurasi!
irina, aici suntem si la bune si la mai putin bune

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

O intrebare, ce crema de soare folositi pentru copii?

Multumesc anticipat.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput