Pepenasi de iul-aug08 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
katalyna spune:
mamici din bucuresti, ati auzit de stanciu? eu am fost la el cu ioana, e foarte bun si cel mai important nu sare cu antibiotice.
el mi-a spus sa ii fac la 1 an infarix+prevenar, la 13 luni priorix (sau ror) si la 14 luni sa-i fac a doua doza de prevenar.
pana la 1 an prevenarul este in 3 doze, de la 1 la 5 ani in 2 doze. de la 5 ani nu mai e prevenar ci pneumo 23, asta daca mai sunt mamici cu copilasi mai maricei
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
maitreyi spune:
in neregula e ror-ul. e putin dezbatut pe plan mondial ca un procent din copii care l-au facut au facut autism. s-a descoperit ulterior ca ar fi nu stiu ce substanta in neregula in el plus ca e din virusi vii atenuati fata de celelate vaccinuri care contin doar o parte din virus sau e virus mort. e plin google-ul de studii despre ror. am vb si cu pediatra de la stagii si e cam de aceeasi parere referitor la ror. iar cele optionale nu le fac pt ca din punctul meu de vedere nu sunt nici studiate indeajuns, nici folosite de mult timp, etc. plus ca din principiu nu vreau sa imi injectez copilul preventiv. daca trebuie sa se imbolnaveasca se va imbolnavi indiferet de cate vaccinuri are la activ. din acelasi motiv nu am stocat nici sange placentar. e parerea mea, nu dati cu rosii
si o alta chestie interesanta - proful de virusologie care tine cursuri despre vaccinuri etc nu si-a vaccinat niciunul dintre copii. oare de ce? ...
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
kamelya spune:
AnnaB pe schema de vaccinare care o am de la Medlife scrie ca la varstele alea se fac...de ce nu stiu si mai scrie ca vaccinul Varilix (anti varicela) se face la 2 ani.
eu am vrut sa-i fac Prevenarul la 7 luni faceam 3 doze( la 7- 8- 1.5 luni) dar a fost Daria racita
medicul de familiei al Dariei nu recomanda Prevenarul ptr ca cica nu ar fi testat si l-ar testa pe copii nostri...eu totusi as vrea sa il fac
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
Tecky spune:
Salutare!
Azi mi-au intrat banii,indemnizatia 85% si mi-au venit si retroactiv
katalyna bine ai venit!
E un dr foarte bun Stanciu.
Annababy ce bine ii sta Ioanei cu bentita.

maitreyi ce pianista superba ai.

Struluta l-am vazut pe Bogdan ca se pregateste de Paste.![]()

Caprioara spune:
Helau,
Katalyna, bun venit
! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real, ok? Si daca vrei in listutza noastra, uita-te pe prima pagina si vezi de ce date e nevoie, le scrii aici si fetele care au parola o sa te treaca la catastif
.
Sursu, e bine Tudorel, da? Am citit ca ieri era ok
. Cu legumele cum stati?
Narci, voua cum va mai este
? S-au rezolvat problemele cu banutzii? 

sirenele.
Mada de Anglia??? Mada de Irlanda??? Laremi???Unde sunteti?
Io de obicei nu arunc apa de la supa noastra, doar o spumu_iesc bine
. Raaar am schimbat apa, cand mi se parea ca e prea tulbure. Si cum am trecut de curand si fata la oala comuna, rezulta ca si ea papa tot asa.
ROR-ul e ala de il fac in clasa I
? Lui Matei i-au facut la scoala in toamna unul.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Serenity90 spune:
Hauz Muciacias!
Katalyna bine ai venit!
Imi pare asa de rau pentru micuta EMMA ...nici un copil nu merita asa ceva...sa treaca prin asta...si apoi sa se duca... 

Raducu e bine...acum e bine...i-a iesit si al 3-lea dintisor, sus in dreapta...si mi-a facut febra vro 3 zile...moracanos...plangacios...si ne dormicios..dar bine k a trecut...urmeaza al-4 lea fff curand, k e asa unflat k parca sta sa explodeze!
La controlul de 7 luni...a fost bine, mi-a zis sa-i bag ou (deja il bagasem
) si iaurt (idem).. are 8,400kg.. si 71cm, eu zic k e bine, dar se putea si mai bine!
Mi-au venit si mie "musafirii" k tot eram eu speriata k nu "ma mai iubesc si m-au parasit"..se pare k va intra in normal de acu'
Vad ca e cam pustiu pe aici, fix cand m-am gandit si eu sa va mai scriu ![]()
![]()
Pun acusica poze!
Poop!
Caprioara spune:
Vazut si comentat poze noi
cu Raducu, Bogdan si Alexandra.
Anko, nici eu nu dadeam pielitza jos de pe pui, din vara trecuta o dau
. Bine, nici nu prea gateam, dar asta e alta poveste
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
maitreyi spune:
katalyna bine ai venit 
tecky, anna, capri 
capri ror-ul se face intre 1 si 2 ani. in clasa 1 mi se pare ca se face varilix.
din jurnalul unui bebelus de aproape 10 luni
:
- arata ochii si nasul la jucarii, papusi, etc
- face pa-pa cu manuta si la plecare si la venirea cuiva in vizita, dar si atunci cand pleaca ea la plimbare
- cand aude muzica incepe sa se bataie sus-jos
- cand nu vrea ceva da din cap in semn de negare
- cand manaca ceva care ii place da din cap si face "mmmm" incantata
- cand ii e somn isi canta singura
- merge tinuta de o manuta dar tot mai bine e tinuta de amandoua
- face singura 2-3 pasi de la o mobila la alta
- zice ma-ma cand plange, ta-ta oricand, pa-pa cand plecam, preferatul insa este ding-ding
este si varianta tata-ding si tata ding-ding dar care inca nu stiu ce inseamna 
Slava Domnului in toate! e asa de frumos sa ii vezi cum cresc de la un bot cu ochi la un omulet in toata regula

aaa...si n-avem niciun dinte

-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas-------

Caprioara spune:
Maitreyi, nu e varilix siguur, ca el a facut varicela la gradi si nu-l mai lasam eu sa-l faca daca era. Era ceva cu mai multe boli, cred ca ROR.
Bravo Alexandrei
!
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
maitreyi spune:
e DTROR - difterie, tuse convulsiva, rubeola, oreion si rujeola.
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------