Pepenasi de iul-aug08 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
kamelya spune:
AnnaB- Prevenar 1 doza se face la 2 ani.si eu ii voi face Dariei tot 2 doze de Prevenar la 1 si 5 luni si la 1 si 7 luni
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
irolf1 spune:
Anna am intrebat si eu de vacc pt varicela si mi-a zis ca nu e inclus in schema obligatorie, nici Alex nu l-a facut. Tie ti-a zis cand il poate face ca mie mi-a zis ca acum e prea mica.
AnnaBaby spune:
Kamelya am inteles, dar de ce la varstele alea?E vreo chestie anume atunci?
Irolf eu nu mai inteleg nimic. Pai cum vine asta, unii stiu intr-un fel si altii alt fel?
De varsta nu mi-a zis cand o sa-l faca, dar am inteles bine, am intrebat de vaccin daca sa-l cumpar eu si ea a zis ca e gratuit si e inclus in schema. Eu ce sa cred acum?
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
iriss27 spune:
Bon jour!
Nu am citit nimic din urma. Sunt nervoasa ... suparata. Sa incep cu inceputl, copil de 2 ani si 2 luni, a mancat azi: 4 cubulete de paine cu unt si o feliuta de branza topita hohland si apoi 3 boabe de strugure si un biscuite mic. A venit soacra-mea la pranz si i-a adus Yvonne, caci despre ea e vorba, supa cu zdrente, o bunatate (cred, ca tin post, dar de obicei asa e). Nici macar nu a gustat, dar si soacra-mea a batut-o la cap de a apucat-o pe fata toti dracii. Dar tot ea, soacra, avea in sacosa un pachet de biscuiti ... ca nu se poate sa nu ii aduca si o porcarie. Incepuse sa o ameninte pe asta mica, ca daca nu mananca o duce la Voluntari, la maca-mea. M-au apucat pandaliile rau de tot, dupa ce ca ea nu prea e incantata ca sta acolo, de fapt ca nu stam si noi acolo, se gandeste desteapta sa o ameninte. In final dupa plansete, gemete si suparari, fata s-a culcat nemancata. Cand s-a trezit a mancat 1/3 banana.
Sa nu va mai spun ca soacra a continuat cu toate insiruirile, ca nici Mircea (sotu) nu manca, dar ea il obliga, il forta ... bla bla, avea responsabilitatea asta. PS: statea cu parinti lui socra-miu si aia faceau 90% din treaba din casa (dar astea nu si le aminteste). Pana cum sunt ocnvinsa ca a trait cu impresia ca eu nu-s in stare sa fac mancare buna si d-aia nu a mancat Yvo, dar daca i se intampla si ei ... ghiciti cine e de vina, EU, ca nu o oblig pe fata. Dar asta mica plangea si se zbatea ca ea nu prea supa.
Acum sunt de vina ca ii acord mai multa atentie lui Dav, dar asa pare, pt ca el nu merge, deci normal sunt mai mult cu el in brate. Yvo isi poate lua apa, mananca singura, etc.
Acum cica sa o duc ladr, ca a citit ea in nu stiu ce ziare, ca au murit copii ca s-au infometat 
Am niste draci de nu mai pot, adica io, care sunt singura cu 2 copii (ca binevoieste doar sa vina intr-o vizita de curtoazie 5 min), tot pe mine ma comenteaza, care nu mai am timp nici sa respir. Cand eram gravi cu Dav si am rugat-o sa ma ajute sa ne plimbam cu Yvo in parc, sa vedeti replica: NU pot, ca tre safiu acasa la pranz si trebuie sa ii incalzesc mancarea, ca vine Paul la masa. PAUL= fratele sotului, care are 32 de ani!! Neinsurat ... si sub fusta ma-sii.
Si am baut un pahar de martini, ca nu mai puteam ... ce fel de lapte o fi baut fii-miu, nu stiu, dar mie imi crapa capul.
Acum ca m-am descarcat, ma duc sa ii fac un gris cu lapte Yvonnei, ca a zis ca vrea, sa o vad ca nu mananca ...
Si ca sa fie si mai frumos, femeia a zis ca nu poate veni al curatenie, ca ter sa stea cu o fetita care are pojar (parca). Am spalat azi perdelele, m-a ajutat si Yvo, eu le-am dat jos si ea le-a dus si le-a bagat in masina de spalat. Deci, am ajutor de nadejde.
Geamurile declar ca nu le spal si nici faiantele ... os a traiesc si asa. O sa o chem pe fata dupa Paste.
Eu am viata boema, ma gandesc la cadouri, la mancare ... deci sunt ocupata ![]()
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
ankalaura spune:
ANNA - poate nu v-ati inteles. Cre' ca dr ti-a zis de ROR, care se face la un an, e rubeola, oreion si nu mai stiu ce naiba.
Dar varicela nu e in schema gratuita, cum nici Hepatita A nu este inclusa. Elizei i-am facut Varilixul si ma felicit pentru asta, si urmeaza sa ii fac Havrixul in vara asta.
Cu varicela, a trecut prin trei epidemii si doar la ultima s-a molipsit, in doua zile nu mai avea nimic, nu a mancat-o pielicica, a fost super super usor. Colegi de-ai ei de la gradi au stat cate 10 zile cca plini de bube, aveau bube si in cap, pictati cu dracie de-aia mentolata pe piele, nu e voie sa le faci baie, ce mai, un cosmar! Imi povestea o mamica de baietelul ei ca saracutul mirosea cumplit dupa o saptamana, s-au chinuit toti... Ca pute copilu' nu e asa grav, dar faptul ca il supara bubitele alea... Nici un copil mai mare nu pricepe ca nu trbuie sa se scarpine, daramite unul mic...
AnnaBaby spune:
Mai, varicela nu e varsatul de vant? Ca eu de asta am intrebat. Ori sunt eu nebuna ori e doctorita...
Anna
Ioana povestea nasterii
maitreyi spune:
varilix nu e inclus in schema obligatorie. varicela = varsat de vant, ana, da. eu ror nu i-l fac si nici varilix, prevenar, etc.
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Biribu spune:
Anko hai ca m-ai distrat... Cu supa ce sa mai zic ca atitea timpenii se vehiculeaza de oameni care cica stiu ce spun
stii ce cred eu? ca la fierbere bacteriile mor saracele, da plutesc in apa cadavrele lor, si ca sa nu mincam bacterii moarte .... le restituim naturii
acuma or mai fi si prin carne da de', fiecare cu norocul lui...
Iriss sa-ti zic ce m-a sfatuit pediatra mea: nu mai lua in consideratie ce maninca copilul de 2 ani pe zile, ci priveste totul in grupe de 48 sau chiar 72 de ore. si tragi linie si vezi cam ce a papat. uite eu asa m-am calmat. ca ieri a mincat doar fructe, dar inainte cu o zi a vrut omleta (din 2 oua), a mincat 2 snitele de pui si ceva piine si atit. deci variaza tare dar in ansamblu nu-i chiar rau.
revin
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
katalyna spune:
buna ziua mamici!
sunt si eu mamica de pepenas, ne primiti si pe noi in gasca voastra?

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
AnnaBaby spune:
Maitrey de ce ai ales sa nu le faci? E ceva in neregula cu ele?
Anna
Ioana povestea nasterii