Pepenasi de iul-aug08 (108)
Raspunsuri - Pagina 17

ankalaura spune:
GALLY - drum bun si fara evenimente va doresc!
Sper sa nu va intoarceti raciti, si mie mi-e teama de asta... Soacra-mea tot la tara, si mai e si in nord, e munte, e frig... Degeaba faci focul seara ca te sufoci, ca pana dimineata clantzani de frig Eliza tuseste tare, sper sa ii treaca pana plecam, ca sa nu se inrautateasca....

gallyb spune:
ANKA multumim
Sper sa fie bine, oricum ma bombardez cu de toate de aici:Panadolo, supizitoare etc. Dar sper sa scapam.

maitreyi spune:
gata! poate veni Pastele facut curat tot, facut si baie, maine pedichiura, manichiura, pensat, si de joi facem papica
-------
Ana-Maria de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

katalyna spune:
anka, deloc n-a venit? pai si nu le-ai rupt gatul?
fetelor care v-a revint recalculata ati avut surprize neplacute sa vina mai putin?
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Caprioara spune:
Helau,
Fetele, multumim de urari . Am pu poze noi pe picasa cu Ilinca la 9 luni.
Uram si noi La multe lunite sarbatoritilor zilei
!
Ooka, ati terminat cu mutatul?
Ella, bine ai revenit .
Picaaaa, pi unde umbli?
Fug sa hranesc Ilincu.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate

katalyna spune:
venit nu ce-am scris eu acolo
mai putin decat ati calculat voi nu mai putin de 600

katalyna spune:
fetele din berceni stiti un medic de familie bun? adica sa nu recomande antibiotice la orice raceala. eu daca m-as lua dupa asta a mea i-as da antibiotic de 2 ori pe luna.
ieri am fost la ea ca tuseste ioana si mi-a dat sa-i dau sumetrolim, bineinteles ca nu i-am dat, dar azinoapte tusea atat de tare incat m-am gandit ca poate chiar e nevoie, ne-am dus la 1 noaptea la budimex si dr de acolo a zis "in nici un caz antibiotic" si mi-a zis sa schimb medicul de familie. sotul ma intreba daca nu merg si la stanciu in ultima saptamana am fost de 4 ori la 4 medici diferiti

dara_d spune:
Buna fetelor nu am scris pentru ca am fost plecata cu sotul in Grecia , nu a fost ceva programat a fost trimis de la serviciu la Salonic si trebuia sa se duca, si m-am hotarat sa merg si eu cu el .Am mutat-o pe denisa la mama mea cu toate cele ,mi-am luat pompa cu mine sa ma mulg si am lasat-o cu lapte praf 3 zile. am avut niste emotii ca a fost ptima data cand am plecat asa mult si peste noapte,dar a fost bine mama s-a descurcat exemplar, la intoarcere am observat ca Denisa megre mai bine in picioare ca a mers cu mama prin curte , asa ca in 3 zile mi se pare ca a evoluat destul de repede , ma rog i-a aratat mama pisicile si catelul cred ca vroia sa le prinda si s-a mobilizat.
Inca nu are dinti, papa destul de bine orice ii dau , doarme noaptea toata, si ziua baga cate 2 ore in 2 reprize.
Vineri o sa vina doc la controlul de 9 luni , ca daca a umbalt masa hai hui nu s-a putut saptamana trecuta/
I-am luat cadourile de Pasti de acolo antemergator fisher price doar 30 euro ,o papusa de plus roz e foarte incantata de ea -doarme cu ea si cate ceva imbracat , pantaloni de in .
Revin , pupici
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

ankalaura spune:
KATALYNA - n-a venit deloc. Primesc numai cei 600 pentru ca primul dosar il depusesem in decembrie.
La a doua intrebare - da, s-a intamplat ca cineva sa primeasca mai putin, i s-a recalculat dupa telefoane si insistente. Posibil sa fie mai multe cazuri.
Nu ai ce sa le faci, eu am facut reclamatie la ANPC, dar ca sa ma aflu in treaba. Se pare ca institutiile de stat nu se incadreaza, cel putin in practica... Asa ca reclami degeaba. Ce sa le faca? Sa le ia boii de la bicicleta?
Si inca o chestiune: se pare ca nu se calculeaza ultimele 12 luni cum stiam, ci se calculeaza de doua ori a 11-a luna! !
Adica in cazul meu, cu copil nascut pe 1 iulie, mi-au luat august2008 - iunie 2009 plus inca un iunie 2009, facuta media la 12! Citisem si pe un alt site, dar am, zis ca e redactoru' fraier, ca si televizoru'... Dar mi-am recalculat si asa mi-a dat, cum zicea respectivu' acolo...
Acuma, ce oi vedea in mana cand oi vedea, e alta treaba.... Ramane de vazut...