Pepenasi de iul-aug08 (108)
Raspunsuri - Pagina 18

dara_d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Mama ei de indemnizatie si mama lor de incompetenti cu dosarul meu pierdut! Ma apuca iar dracii acush! Nici indemnizatia veche nu a intrat baremi... ![]() |
Anka nici mie nu mi-au intrat banii pana acum , desi cand a fost sotul in hambarului i-a spus ca sunt dati la plata pt aprilie. Asta este nu ma mai enervez ca speram sa ii am pana de Pasti, mai ales ca am cheltuit destul Grecia , nu a fost programata plecarea dar pentru ca nu m-a costat cazarea , drumul si masa , am zis sa ii iau Denisei cate ceva ca la preturile alea , mult mai jos decat la noi si magazinele in centru ca nu staiom eu in alta parte sa merg, se merita daca tot am fost pana acolo.
Pupici si nu mai fi nervoasa .
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

katalyna spune:
am sunat de 10 ori cred, am format diferite interioare poate poate imi taspunde si mie cineva, suna si la un moment dat imi inchid, nici o sansa. presimt ca o sa le fac o vizita cat de curand
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

katalyna spune:
eu am sunat saptamana trecuta la ei si mi-au spus ca tot 842 imi dau in aprilie si ca abia in mai sau iunie vine recalculata.

ankalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi imi suna foarte "cunoscuta" data in cap da' nu mi-am adus aminte de ce..iaca de ce ![]() fetili fetili nu ma ametiti cu parcurili plis ![]() ![]() ![]() ------- Ana-Maria ![]() ![]() ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Acuma intelesei si eu de ce zicea Iriss ca stai pe langa mine domne!
Soro, eu nu mai am motoare, ele este la hazband.
Daca stai pe langa mine, vezi ca n-ai metrou in apropiere, e la Obor la 20 de minute per pedes sau la Pipera, dupa cateva statii de tramvai. Sau ai un autobuz care te lasa pe la Arcul de Triumf, ceea ce nu e departe deloc de Herastrau da' io nu ma incumet cu una de gat si una in carut, asta daca as fi fost in Bucuresti pe 21.

Asa ca ramane sa facem o intalnire intima in Tei de miercuri incolo ca marti ajungem pe la 6-7 cre ca

kamelya spune:
Intalnire si ptr noi e ok ora 15
katalyna nu stiu medic bun ...nici eu de am mea nu mai sunt multumita ;saptamana trecuta am fost la ea sa iau reteta de lapte gratuit (pe care-l dau unei prietene ) si ii zic ca nu prea mananca ...se uita la ea in gat si zice ca are un pic de rosu dar sa o las asa ...eu ma mai duc la Medlife la Dr Marcu
Anka vrei sa spui august 2007- iunie 2008? si luna iulie 2007 nu o calculeaza deloc? ce rau imi pare ca nu mi-am facut o copie dupa adeverinta
eu am depus dosarul ptr 85 % in februarie si mi-e ca daca ma duc in Hambarului ma trezesc si eu ca si anka ca doasarul meu zace la luna martie
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008

ankalaura spune:
Dara, tu primeai o data cu mine. Nu a intrat nici alocatia, asa ca nu e timpul inca, mai asteapta, ca ii primesti.
Kat - daca i-ai prin la telefon si au zis asa, asa o fi, dei iunie e tarziu. Mai bine mergi acolo. Daca ti-au introdus datele, trebuie sa ii primesti in max 2 luni. Mie mi-au introdus datele la sf lui martie, cand au gasit dosarul (inca o data, lu' Iriss care a aflat tarasenia, ca eu nu m-am putut duce in person) si cica in luna mai primesc.
Daca nu primesc in mai, ma duc si ii impusc! Pana in luna mai, mai subzist cum oi subzista, dar pana in iunie, mor garantat!
Idioti ce sunt!

flo1980 spune:
HelloAlexandru Ionut de ella81it, Stefan Cristian de syyylviuta, Ilinca Melania de Caprioara, Alexandru Matei de ana_a, Ioana Maria de mishuc, Daria Ecaterina de kamelya
Spicuit din urma, printre gateli la bucatarie, vad ca vreti sa ne intalnim....hmmmm .... eu zic ca viu', da sa vedem cum e si vremea, sunt singura cu amandoi....
Vazut si pozici, scuze ca nu mai nominalizez, numai lui Iriss imi place tare mult cum iti sta cu noua tunsoare, te face mai tanara
katalyna bun venit!
Azi am facut cumparaturi, trebuie sa ma pregatesc si pentru ziua mea care a cazut anul asta cam naspa si pentru Paste...eheee, treburile astea nu se mai termina niciodata
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

AnnaBaby spune:
Katalyna nu stiu daca e corecta suma primita ca luna asta mi-a dat si din urma, voi vedea luna viitoare. Si oricum nu mai stiu suma exacta care era trecuta pe adeverinta de la serviciu.
Dara ce fain ca v-ati plimbat, tare as mai vrea si eu. Ma bucur ca Denisa papa bine si doarme bine, Ioana sta bine si ea la primul capitol, la al doilea sr fi loc si de mai bine.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

katalyna spune:
maine le fac o vizita ca m-am enervat si fac urat :)

dara_d spune:
Am pus poze noi ci denisa la Veliko Tarnovo si Ruse , s-a comportat exemplar pentru cat am alergat-o la plimbare si prin magazine.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png