Emma a plecat... |Condoleante|

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Aida, draga de tine, cred ca nimeni nu putea face mai mult decat ai facut tu. Dragostea ta, forta ta, daruirea ta, i-au dat si ei putere si bucurie in acest ultim an. Chiar daca trupusorul ei nu mai este, sufletul ei il poti simti in tot ce te inconjoara.
Vocea ta calda, privirea-ti blanda, dragostea ta completa o insotesc in drumul ei spre nemurire. Un copil atat de frumos si bun la suflet, nu poate sa fie decat acolo unde ii este locul, in lumina, intre ingeri. Si te va anunta si ea de asta, intr-un fel, sunt convinsa.
Te imbratisez strans, strans...si daca se poate, ti-as lua din durere cumva.


Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Draga Aida


Ai fost si esti o mama perfecta .Nu te mai invinovatii ca nu ai facut destul pentru Emma .Tu ca om ai incercat tot ce ti-a stat in putinta sa faci pentru ea si ai facut.

Dumnezeu, asemenea unui gradinar, alege cele mai frumoase flori din gradina Sa pentru El .Asa ca Dumnezeu a ales aceasta minunata floare EMMA .

Emma, fiind fara de pacat este ingeras acum care sta in imparatia lui Dumnezeu si acolo va ramane in veac .

Ce pot sa va transmit tie si familiei tale decat sa va rugati la Dumnezeu sa va dea putere sa treceti mai usor peste aceasta incercare a vietii , sa va daruiasca multa sanatate ( fara de ea nu putem face nimic in aceasta lume )si sarcina usoara si un bebe sanatos care sa va aduca bucurie in viata .

Dumnezeu s-o odihneasca ! sincere condoleante .


danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicel spune:

Condoleante Aida, pentru printesa voastra si Dumnezeu sa-i odihneasca sufletelul nevinovat! Aida, scumpa mea, sunt si eu mamica a 2 fetite, dintre care cea mare are aproape varsta pe care o avea Emma, si ma doare groaznic sufletul de ceea ce vi se intampla! Stiu ca o cauti, ca ai vrea sa-i mai auzi vocea dulce, dar fii sigura ca ea acum e tot timpul langa tine,te mangaie, vorbeste cu tine, dar numai ca tu nu o mai auzi. Incearca s-o simti,Aida, ea este acolo, vorbeste cu ea! O sa ma rog ca Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe, sa ai o sarcina usoara, iar pe tine, scumpa mea Emma, orinude ai fi, te rog din suflet da-i un semn maicutei tale, fa-o sa te simta, apari in fiecare vis al ei si vorbeste cu ea, spune-i unde esti,ce faci, cum e acolo unde ai ajuns.Mami stie ca tu esti intr-un loc frumos acum, dar daca ai vorbi tu cu ea ar fi mai linistita. Aida, draga mea, daca Dumnezeu n-a vrut sa faca o minune si sa ti-o lase pe Emma aici pe Pamant, atunci poate se indura si va face un miracol s-o simti pe Emma langa tine chiar daca ea e plecata intr-o alta lume.Eu ma voi ruga pentru asta. Te imbratisez strans, cu toata dragostea, si fii sigura ca nu o vom uita nici noi niciodata pe pretioasa Emma. Pentru mine ea va trai mereu prin fetitele mele. De cate ori le voi privi pe ele, o voi privi pe Emma. pt. toate fetele care o sprijina pe Aida.Sunteti minunate! Monicel de doua printese:Beatrice-Iulia(8.05.2003) si Sandra Luiza(11.07.2006) http://monydelcu.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Condoleante,Aida!Stiu ca orice cuvant este acum fara rost,nicio incurajare nu poate sa te scape de durere.Dumnezeu sa iti dea putere sa rezisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Draga Aida,

Emma nu putea sa aibe o mama mai buna si mai curajoasa decat tine. Tu ai facut tot ce ai putut, tot ceea ce omeneste se putea face. Te-am admirat inainte de a te cunoaste prin modul in care scriai si pentru realismul de care dadeai dovada in situatii dificile. Dar dupa ce te-am cunoscut personal, te admir si mai mult. Nu stiu parca emani putere. Aveam inima stransa inainte de a o vedea pe Emma, ma gandeam ca o sa izbucnesc in plans si o sa-ti fac mai mult rau. Dar dupa ce te-am vazut m-am linistit, nu stiu...parca tu erai cea care ma incurajai, desi ar fi trebuit sa fie invers. Si chiar ma gandeam ca e un privilegiu ca ai fost mama ei. Tu ai fost cea care i-ai dat putere si incredere, tu ai fost cea care i-ai alinat suferinta si pe ea o iubesti cel mai mult pe lumea asta. Pentru Emma trebuie sa fii puternica in continuare!Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Drum bun scumpa Emma. Dumnezeu sa te aiba in paza!
Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Condoleante Aida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa te ajute sa gasesti putere si alinare. Ingerasul tau te va veghea de acum incolo si va avea grija de tine asa cum ai avut si tu de el in scurtul timp cat l-ai avut langa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanik18 spune:

sincere condoleante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

Aida, toate cuvintele ce puteau fi spuse s-au spus.stiu ca nu exista alinare.De cand am aflat nu mai reusesc sa-mi revin.Emma a fost un ingeras trimis pe pamant cu un scop.si tot ea ti-a adus in burtica alt ingeras.ca sa nu va lase singuri.nimic nu este intamplator.cum au spus si alte fete, daca as putea sa iau din durerea voastra.....spiritual ea este si va fi mereu langa voi.fii sigura de asta.dup ace te vei linisti, ti se va deschide sufletul si o vei simti.vei vedea.omeneste, ai facut tot posibilul.fara discutii.

Mergi la inceput