*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (42)*
Raspunsuri - Pagina 16
malinas spune:
otilia, David e de ieri pe Humana HN.Para i-am dat o data saptamana trecuta, cred ca miercuri si atat, dar i-am mai dat si altadata fara probleme.Pruna nu i-am dat de loc.Otilia, saru'mana mult pt hainute.
alra, banuiesc si eu ca ce are david e de natura virala, dar regimul alimentar se impune oricum.Ma bucur nespus ca am apucat sa-i facem Rotarixul, altfel, banuiesc ca, s-ar fi manifestat mult mai violent.
Azi i-am dat ceai de menta si apa humana in care am dizolvat hidrasec ca sa-l hidratez.Ieri i-am dat ceai de colici pt bebelusi, ca doar asta aveam la mine.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
alra spune:
mi-am recitit ultimu mesaj si iara sun a gica contra ![]()
din ciclul "ce vraji mai face alra" acu spala terasa si aleea din jurul casei cu aparat cu presiune. inimaginabil ce jeg iese!!! copiii dorm inca ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Ramo2007 spune:
Julia, ms mult
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
anca_27 spune:
Mirtha, Cherie , 
La Multi Ani si tot ce vreti al vostru sa fie!
Vin si eu dupa n-spe luni cu masuri:
- pulpe 55, solduri 93, talie 76, GA 60
si recunosc ca n-am facut nimic-nimic decat alaptat, nesomn, si papa pe apucate.
Am ajuns si eu azi la ginec, ma-ntreaba `controlul de 6 sapt?`
, eu ca racul `mda`. S-a holbat pe ici-pe colo, totul ok, cicatricea ok, mi-a recomandat cerazette. Ce stiti de ele? Pana dau un google spuneti-mi voi.
Eli, se pare ca ce vi se-ntamlpa voua mai grav, noi patim dupa forma usoara.
Dupa unghiile incarnate care mi le-a rezolvat la pedichiura si nu erau fte grav - acu sunt super ok - a trantit si soatza un accident, a intrat un scuter in el, de acu am sansa iar sa-mi exersez talentele de conducatoare cu soatza in dreapta (ba acu in spate cu zibe) vreo 3 luni 
Oti, admirat gogosele sagetzele dulci si pufoase si cercelate. Imi place sa va urmaresc ca Ana e cu o zi inaintea mea nascuta si Elisa la o zi dupa zibe.
Spiridusule, faina initziativa cu filmuletzul, tre sa-mi pun creativitatea la incercare si trimit poza. Ce mancacios dulce! De-abia astept prima masa a lui zibe... dar laptic in san este, asa ca mai incolo.
Lorelay, votat zilnic, tu doar nu uita sa intri sa pui zilnic linkul, si te trimitem noi in excursie.
Alra, gata terasa? Da` tu ce faci azi acasa?
Aaaaaa, Pastele..... sunt planta.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Somn lin, ingeras mic! 
Eseea spune:
Fetelor, va rog daca stiti raspundeti-mi si mie la intrebarea de aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136104
Mami de fetita
si de baietel
Hera25 spune:
Mirtha, Cheri la multi ani si tot ce va doriti!
La multe lunite si pt bebeii sarbatoriti azi!
Mirtha multumim ca esti alaturi de noi. Am fost azi la control la oftalmolog. Ne-a zpus aceiasi chestie pe care i-a spus-o doct din Grecia lui Brie. Ca ar trebui sa se rezolve de la sine pana la 1 an. In caz contrar ii va face acea interventie la ochisor.Ne-a dat sa-i punem niste picaturi in ochisor si in rest sa-i punem ser fiziologic si masaj. Eu sper ca va fi bine.![]()
Luna asta Lorena a luat f bine in greutate. A luat 800 g.
Super.
Are si ea 7 kile.Deci a fost bine ca am inceput diversificarea, chiar se cerea.![]()
In rest nu mai am timp de nimik de cand cu diverisifcarea. Azi i-am bagat si carnita de pui.A ras tot din castron.
Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008
leeloo5979 spune:
Otilia nu stiu...cum, unde, cum...stiu doar ca la fiecare spalare pe cap, ma intreb daca pana la 35 de ani am sa mai am fire de par colorat in cap, pentru ca in ritmul in care imi apar mie firele albe 

si nu as vrea sa confunde colegii de clasa a lui fi-miu mama cu bunica
. Repede...repede...prea repede trece, deja fi-miu stie sa se uite urat cand nu ii convine ceva. Ma intreb ce urmeaza 
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
julia16 spune:
[quote]citat din mesajul lui anca_27
Astea sunt pilulele general recomandate dupa nastere, pt ca se pot lua in timpul alaptarii. Sunt progesteronice. Eu nu am luat acum pt ca dupa ce am nascut-o pe Maria am facut progesteron injectabil si am tot sangerat. Nesemnificativ cantitativ, dar enervant. Dar asta depinde de reactia organismului tau si e posibil ca la tine sa nu fie asa.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Daca vreti sa dozati fff.strict alimentele incercati sa achizionati lingurite cu LCD , banueisc ca prin Bucuresti oferta este variata si sunt mai la indemana, ca aici : http://www.savcom.ro/produse+publicitare+linguri+cu+cantar+digital/38/linguri+cu+cantar+digital Eu am o farfuriutza pt. copii partjata in 3 compartimente pe care le-am dozat pt. lichide cu ajutorul sticlei de biberon de la pompa Avent (pompa are in dotare 2 biberone |
Mirtha, la ce serveste aceasta dozare? Sa stii cate grame mananca?
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
monicus spune:
Ia-o incet malinas... nu te panica... o sa fie bine.. Davidutzu o sa fie bine.... sa afli de la ce a facut diaree..sa determinic cauza.. ca sa nu se mai intample... ai grija
Se poate ca bb sa fi facut diaree si de la laptele matern, asta depinde de ce ai mancat tu..., sau mai poate fi si de la dinti, poate ii dau dintisorii iar la unii bbi asa se manifesta(diaree si febra).Ii poti da debridat sau biotics baby pt. reglarea scaunului.. Nu mai papa decand a facut diaree? Aveti grija de voi... sa treceti cu bine.. peste aceasta problema..
Pupici
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas sunt obosita, nedormita, terminata.Plecarea noastra la tara s-a soldat cu diaree la david.E asa de vineri si nu stiu ce sa mai fac ![]() .Doctorita are telefonul inchis si nu am cu cine sa vb.Steliana multumesc mult de sfaturi.De ieri i-am dat sa pape doar mucilagiu de orez si humana hn.San nu mai papa de catev zile.Acum i-am dat si ceai de menta, a baut un picutz.O sa ma duc sa cumpar si smecta si biotics baby, dar tare mi-as dori sa-si deschida doctorita telefonul.Imi dau seama ca nu-s tocmai coerenta, dar nu sunt capabila sa ma adun.Multumesc pt urarirle din 10 ![]() ![]() Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Un vot pentru printesa noastra