*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (42)*
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
Neata! O saptamana frumoasa!
Mirtha, Cherie, sa fiti sanatoase,norocoase si iubite!
Damian, Ana Maria, Miruna Cosmina, Razvan Adrian, Sara Ines, Diana Elena!
Malinas, cateva idei:
- ai grija sa fie tot timpul hidratat bine de tot
- marul copt cu orez fiert face bine, la fel si morcovul fiert
- ii poti da ceai de menta cu smecta daca-i grav
- schimba laptele praf normal cu cel HN, parca asa ii zice, e unul nasol la gust
- scoate cartoful si dovlecelul din piureul de legume in caz ca-i dadeai si fructe precum pruna, para, etc.
Babyzapi, felicitari lunganului.
Anes, bravo, nu-i asa ca te-ai trezit sa vezi ce face de nu tipa? Elisa doarme 6 ore, papa si mai doarme 2 ore, tare imi place programul ei.
Leeloo, nu-i asa ca trece repede timpul?
Alra, pe unde esti?
Eu azi 63 de kg, si in rest cate putin in minus. Dau petrecere ca am ajuns ca inainte de sarcina, yeeeeeeeesssssss. Acum de paste imi propun sa ma mentin.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
malinas spune:
steliana, ti pupacesc.Esti draguta, ca intotdeauna.
Julia, saru'mana de sfat.
Mirtha, multumesc.
Acum, sa incerc sa fac o recapitulare.Nici nu stiu exact cand a inceput nebunia, dar clar am facut si eu cateva greseli pe parcurs, din nestiinta si din lipsa se acces la informare.Vineri, pe drum, david a avut un scaun mai moale decat de obicei, dar nu i-am dat importanta.Am crezut ca s-a reglat de la piureul de legume, banana, etc.Asa ca, i-am dat piure de mar la borcanas si suc de mar la sticluta, pt 4 luni.Au pocnit ambele ca la carte, david le-a consumat cu destula placere siiiiiii...in 25-30 de minute alt scaun moale.Am ajuns la tara si in loc de masa de praz compusa, in mod normal, din piure de legume, i-am dat un piure din cereale de orez de la Nestle, apoi, in completare, lapte. Si toata ziua i-am bagat cate o lingura de cereale cu orez de la nestle in sticla de lapte.Nu a ajutat.A facut in continuare scaun moale si urat mirositor.Sambata dimineata am sunat-o pe Steliana sa ma sfatuiesc si eu cu cineva, fiindca medicul meu nu era in aria de acoperire.Mi-a dat Steliana reteta de mucilagiu de orez, dar din prostie nu am fost atenta sau nu am inteles atunci ce si cum.Asa ca am facut mucilagiul de orez, dar nu i l-am dat ca atare, ci l-am folosit ca sa ii fac laptele praf.Siiiiiiii...de dimineata, i-am dat banana apoi piure de legume cu muuullt morcov, gandindu-ma ca o sa ii lege scaunul .Asa a si fost, a avut 2 scaune normale ca si consistenta, apoi a luat-o iar razna.Asa ca duminica i-am dat doar mucilagiu de orez, apoi humana hn, pt bebelusi cu diaree.De atunci suntem doar cu humana hn si azi i-am dat si ceai de menta.Intre timp am vorbit cu doctorita si mi-a zis ce tratament sa-i dau: ercefuryl - 1/2 capsule la 8 ore si hidrasec 10 mg la 12 ore. Cat am fost plecati nu i-am schimbat apa, eu sterilizez permanent tot ce folosesc pt el, linguri, castronele, strecuratoare,etc.Doar pt sterilizat am folosit apa de acolo, in rest doar apa plata.Acum fol apa speciala de la humana, ca nu mai am incredere in nimic.Partea buna este ca David e vesel, mananca, se joaca si doarme normal. Partea proasta ar fi diareea nu se opreste, sper, insa, acum cu tratament sa-i venim de hac.
legat de recomndarea Stelianei de a-l duce pe David la dr Marcu si recomandarea Juliei de a nu-l duce eu sunt de parere ca toti medicii au si parti bune si parti rele, toti au fost controversati la un moment dat, tot ce conteaza este experienta personala.Va pup si va multumesc mult
PS.Nu am timp sa recitesc polologhia, asa ca va rog mult sa-mi fie iertate eventualele greseli.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
spiridusul spune:
sa nu uit
ma gandeam sa mai fac un filmulete de pasti
ce ziceti?
pozam gupii cu un ou, un iepure, o atentie, si dati pe mail
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
julia16 spune:
Malinas, in contul comun exista cursul de babysitting al doctoritei Culcer, (mesaj trimis de Diana in 11.01.09) si la pg 52 sunt informatii utile despre diaree.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
Spiridus, tare dulci copiii tai. Ce ochi frumosi au amandoi!
Julia
alra spune:
ma doare mana de mor si nu pot sa scriu. incerc.
felicitari otilia pt 63 de kile!!
malinas, stiu de la un prieten ca circula o enterocolita nasoala in bucuresti si sunt multi copii in spitale. ce zici tu e virala nu e din mancare. e f bine sa faci lapte cu apa in care ai fiert orezu. mie imi zisese bunica-mea asa insa si pediatra de aici mi-a zis la fel. cauta un doctor insa. zic ca si otilia, important sa il tii hidratat.
eli, spiridus - nu am avut ever prb cu copiii de la AC la masina. noi in punem cum da caldura. dam vantu pe minim si pana in spate oricum nu bate asa tare, mai ales ca scaunele scoica sunt in inversu directiei si ascunse dupa spatarele la ale noastre.
spiridus, folosesc balsam dintotdeauna si nu am avut prb cu pielea laurei si nici a lu nicole. cred ca depinde de pielea copilului.
59.5.
ma duc sa tip la aia mare ca ragneste din dormitor. am muuuultttaaa treaba si vreau sa le vad dormind pe amandoua!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Ramo2007 spune:
Fetelor spuneti-mi va rog, unde trebuie mers pt. diagnostic cu un copil suspectat de Sindrom ADHD...psiholog sau psihiatru???E pt. fimutul meu...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
spiridusul spune:
www.youtube.com/watch?v=TwHO3sqxuVY" target="_blank">prima masa
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Ramo2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui spiridusul www.youtube.com/watch?v=TwHO3sqxuVY" target="_blank">prima masa si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
Foarte tare...ce frumos papa...si Alexandru calare peste el curios...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
julia16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor spuneti-mi va rog, unde trebuie mers pt. diagnostic cu un copil suspectat de Sindrom ADHD...psiholog sau psihiatru???E pt. fimutul meu... Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Ramo, exista un site, www.adhd.ro Gasesti si informatii cu privire la cabinete.
Julia