*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (42)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

La multi ani Flowers, Ginye si tuturor celor cu nume de floare pt ieri.

La multi ani si sanatate puiutilor care au mai implinit o lunita ieri sau azi, in special lui Stefanut si Damian care au deja 6 luniteee

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Neatza!

Multumim tuturor fetelor din tot sufletul care ne-au sustinut si votat pe parcursul concursului de la pampers. Nu am castigat nimic, doar experienta, dar din cele 279 de voturi stranse cam 40 au fost de la voi, asa ca va multumesc din inima

Alina La Multi Ani fericiti cu multe impliniri
Miky multumim frumos , nu mai puteam de fericire cand lam vazut, parca cine stie ce facuse. De fapt eu tot il pandesc sa prind momentul cand se va intoarce prima oara. I-ai facut supita Alexiei?
Ginye multumim. Cum mai este Stefanut, tot asa ragusit?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

La fel de ragusit. Din "fericire" nu are si altceva. E doar ragusit. Fara tuse, fara muci, fara nas infundat.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

balacios are rosu in gat ....ufff asa imi vine sa ma tot duc.......calm eli calm......

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Si Balacila? Ce ii dai? sa treaca repede!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Lorellay votat!

Mirtha
Cheriactiv

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

eli, nu mai merge cu AC cu bebe
e fff periculos
io am patit-o asta vara urat rau de tot

da e f cald si e musai ac, incearca sa nu il tii pe el chiar in "vantul de la aer" si sa il inchizi din cand in cand

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui malinas

sunt obosita, nedormita, terminata.Plecarea noastra la tara s-a soldat cu diaree la david.E asa de vineri si nu stiu ce sa mai fac.Doctorita are telefonul inchis si nu am cu cine sa vb.Steliana multumesc mult de sfaturi.De ieri i-am dat sa pape doar mucilagiu de orez si humana hn.San nu mai papa de catev zile.Acum i-am dat si ceai de menta, a baut un picutz.O sa ma duc sa cumpar si smecta si biotics baby, dar tare mi-as dori sa-si deschida doctorita telefonul.Imi dau seama ca nu-s tocmai coerenta, dar nu sunt capabila sa ma adun.

ubita.... daca nu rasp dr. ta, suna si tu la medlife, si cere programare AZI la Marcu, tre' sa il vada un dr pe gupil e 90 ron consultatia

stai ca te sun

orice numai la urgente la gr. alexandrescu, nu!
iti zice fata, ca e patita cu spitalele de gupii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:

sunt obosita, nedormita, terminata.Plecarea noastra la tara s-a soldat cu diaree la david.E asa de vineri si nu stiu ce sa mai fac.Doctorita are telefonul inchis si nu am cu cine sa vb.Steliana multumesc mult de sfaturi.De ieri i-am dat sa pape doar mucilagiu de orez si humana hn.San nu mai papa de catev zile.Acum i-am dat si ceai de menta, a baut un picutz.O sa ma duc sa cumpar si smecta si biotics baby, dar tare mi-as dori sa-si deschida doctorita telefonul.Imi dau seama ca nu-s tocmai coerenta, dar nu sunt capabila sa ma adun.

Multumesc pt urarirle din 10

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Malinas, imi pare rau pentru David. Sper sa dai de doctorita, daca nu, eu m-am dus cu Maria la Budimex in policlinica sau la camera de garda, ori de cate ori nu reuseam sa dau de pediatra. Sanatate multa!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

pozeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:

ubita.... daca nu rasp dr. ta, suna si tu la medlife, si cere programare AZI la Marcu, tre' sa il vada un dr pe gupil e 90 ron consultatia

stai ca te sun

orice numai la urgente la gr. alexandrescu, nu!
iti zice fata, ca e patita cu spitalele de gupii

NU MARCU! Dati o simpla cautare pe google :marcu mihaela.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Malinas multa sanatate lui David !! Va tin pumnii sa va reveniti rapid. Iti inteleg starea de debusolare , cred ca as trai ceva similar. Totusi incearca pe cit posibil sa te aduni. Urmeaza dieta recomandata de fete pina acum si ai grija sa il hidratezi corespunzator. Scaunele diareice duc la pierderea multor saruri , bebe se deshidrateaza si e bine sa ii aduci un plus de lichide. Fierbe apa si raceste-o .Indiferent de cantitatea pe care o utilizezi las-o sa dea in clocot pina se evapora la jumatate apoi raceste-o la un nivel acceptabil (temperatura uzuala a corpului). Poti folosi si gutui coapte la cuptor sau chiar banana coapta in apa clocotita sau supa de morcov. Elimina fructele crude de orice fel fie sucuri , fie pulpa pasata , legumele crude si iaurtul.Incearca sa sterlizezei vasele pe care le foloseti pentru David. Fie le scufunzi in apa clocotita , fie torni apa clocotita peste ele daca nu ai un aparat mai voluminos de sterilizat . Spala-l cit mai des pe manute si ofera-i jucarii din plastic pe care poti sa le igienizezi rapid si repetat. Nu indulci ceaiurile pe care le folosesti pt. hidratare.

Uite aici citeva info. http://www.pcfarm.ro/articol.php?id=303
http://www.kidz.ro/articol/Bebe/1639/Boala-diareica-la-sugar.html
http://www.infocopii.ro/bebelusi/sugari/83-sugari/207-diareea-la-sugari.html

Eli ma bucur ca sunteti ok dupa accident. Incearca sa il expui cit mai putin pe Balacescuu aerului conditionat. Pe linga faptul ca irita caile respiratorii , il supui la o dierenta destul de mare dintre habitatul masinii si exterior aparatele de aer mai retin si tot soiul de croncobauri in sitele lor. Stiu ca in masina e foarte cald dar incercati cu cit mai multe pauze.

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput