*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (42)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Cu intarziere, uram si noi La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, cozonaceilor si mamicilor de cozonacei!

Paste Fericit celor care sarbatoresc astazi!

Otiliav, asa am sa fac! Din pacate, din zi in zi se simte mai rau si sperante prea mari nu prea ne facem cu noul rinichi. Multumim pentru urari. Tare scumpe printesele tale!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Multumim mult!

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Buna dimineata!

La multe lunite pentru ieri, Andrei de miki01!

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

cozonaceilor sarbatoriti zilele astea, sa creasca mari, sanatosi si frumosi, in special o urare intarziata pentru Remusica, primul bebelus de la odiseea noastra. Ieri nu am avut timp sa scriu, dar citindu-va mi-am amintit emotiile cu care am asteptat sa se nasca primul cozonacel. Anes

Nu stiu ce-i cu bebele meu, dar sper sa-l tina tot asa..ieri seara s-a culcat la 22.00, s-a trezit la 2.30, azi-noapte s-a culcat la 22.00, s-a trezit la 4.00 In ritmul asta maine dimineata se trezeste direct la 8 Oricum, in doua nopti mi-am incarcat bateriile pentru o luna..
Si record absolut...ieri am fost la plimbare pe malul lacului si a dormit 3,5 ore fara intrerupere, toata plimbarea n-am avut treaba cu el, asta dupa ce mai dormise dimineata o ora si a mai adormit si pe la 18.00 ieri dupa amiaza inca vreo ora...somn la greu, saracutul..

Plecam iar la plimbare, sunt curioasa ce o sa faca azi...

Weekend placut

nebunica, ca ai amintit de nasterea lui Remus...chiar ma gandeam deunazi, ca nici nu imi trecea prin minte ca nasterea lui va fi asa (frumoasa, usoara si rapida). Daca ma credeti, ma gandeam la voi in momentele alea si imi parea rau ca nu am cum sa va anunt. Aveam numerele de telefon ale lui Brie si Mirtha salvate in calculator, dar nu apucasem sa le memorez in mobilul meu. Doar numarul Catalinei il aveam in tel. (care era in Grecia) si care a anuntat-o pe Diana21. Si acum ma trec fiori de emotii cand am vazut galeria si sustinerea voastra .
Am deschis onasterile la o Odisee frumoasa cu copii minunati. Jur!

eli, fato, dar de voi se tin numai ghinioane! Bafta la reparatii si sanatate cu piciorul!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bravo Raphael!

Eli ma bucur ca voi sunteti bine. Fierul e fier! Voi sunteti cei mai importanti!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Azi dimineata puiul meu s-a trezit cum nu se poate mai bine ( a dormit toata noaptea pt ca a dormit la mama - deci cauza nesomnului este casa noua, schimbarea de mediu) am mers cu el la biserica pt impartasit, am ajuns acasa, a bagat somn de voie si cand s-a trezit am ramas blocata - era ingrozitor de ragusit. Nu inteleg ce s-a intamplat! Asa dintr-o data sa ramana fara glas? E posibil sa fi fost vinul prea rece si din cauza ca el era incins de la caldura din biserica sa raceasca asa de repede? Nu vad alta explicatie. nu avea absolut nimic cand am plecat de acasa. Si iar o luam de la capat cu medicamente, siropuri, spray-uri si alte minuni.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

azi am - alaptat/baut cafea/mancat/jucat pe calculator cu laura/alaptat/culcat nicole/sarit pe trambulina cu laura/baut cafea cu vecina/culcat laura/spalat 3 masini de rufe/tras masina cu aspiratorul/facut curatenie generala in garaj/reparat dezastrul din casa cat timp copiii inca dormeau/alaptat/facut mancare/mancat cu copil mic in brate/printat foi de colorat pentru laura/spalat copii/alaptat/facut gustari pentru tati/facut ordine/zacut.
si cum zicea o tanti clasica "si maine e o zi..."

in alta ordine de idei sa multumim lu al de sus ca avem copii sanatosi si sa ne bucuram cat mai mult de ei in ciuda micilor suparari si crize de moment...

alra, continui sa ma uimesti!!! Sia ai mare dreptate! Nimic nu se compara cu sanatata copiilor nostri!

Mirtha, sa fie cum iti doresti!

Criss, Gargaritza ta are o mutrita foarte simpatica! Mi-e tare draga cum face ea ochii mari!

leloo, Puiul tau este foarte scump, mai ales in pozele in care doarme! Imi plac copii atunci cand dorm... sunt atat de senini, parca toata inocenta din lume se aduna pe chipul lor!

Mergi la inceput

Oti, la fel si al meu, mi se pare ca este mareee Dar chiar este, nu? Am vazut poze cu falcoasa mica... si al meu isi baga in gura cate 2,3, 4 degete odata .

La multi ani pt. sarbatoritii de astazi...un pupic special pt. Stefanut de Ginye

Mergi la inceput

Ginye, da, asa este, schimbarea de mediu este f. importanta privind manifestarile de agitatie la bebelusi. Lor le place stabilitatea. Se va obisnui si in noua casa! Ce rau imi pare ca a facut laringita (asa cred dupa cum descrii). Antonio al lui Mav parca avea laringita. Poate spune ea cum a procedat. Stiam ca i s-au prescris si aerosoli.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun... mikul meu a dormit asta noapte 11 ore!!!! Pe la 5 dimi l-am auzit scartaind (era cu ochii inchisi) si m-am uitat la el....era de-a curmezisul patului cu picioarele cocotate pe pilota facuta ghem. L-am indreptat si s-a linistit, dormind pana dimineata la 8.000 (de la ora 21.00).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata mamicutelor!
In primul rand, vreau sa urezLA MULTI ANI cu muuuulta sanatate si numai impliniri pentru dragele noastre Mirtha si Cherieactiv!!! Sa aveti o aniversare minunata si sa va bucurati alaturi de cei dragi voua!

LA MULTE LUNITE si sarbatoritilor zilei!

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput