*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (42)*
Raspunsuri - Pagina 11
Olivia26 spune:
La multi ani Mirtha si Cherieactiv Sa fiti sanatoase si iubite!
La multi ani Flowers, Ginye si tuturor celor cu nume de floare pt ieri.
La multi ani si sanatate puiutilor care au mai implinit o lunita ieri sau azi, in special lui Stefanut si Damian care au deja 6 luniteee
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
lorellay spune:
Neatza fetelor...La multi ani Mirtha si Cherieactiv sa fiti sanatoase si fericite..sa va dea DD tot ce va doritzi!
Fetelor votati va rog...http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/
saru-mana...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
babyzapi spune:
Neatza!
Multumim tuturor fetelor din tot sufletul care ne-au sustinut si votat pe parcursul concursului de la pampers. Nu am castigat nimic, doar experienta, dar din cele 279 de voturi stranse cam 40 au fost de la voi, asa ca va multumesc din inima
Alina La Multi Ani fericiti cu multe impliniri
Miky multumim frumos , nu mai puteam de fericire cand lam vazut, parca cine stie ce facuse. De fapt eu tot il pandesc sa prind momentul cand se va intoarce prima oara. I-ai facut supita Alexiei?
Ginye multumim. Cum mai este Stefanut, tot asa ragusit?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de astazi!
La multi ani Mirtha si Cherie, sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de impliniri alaturi de cei dragi!
Fetelor, la pitica mea se vad 2 pete pe gingii, ca si cum ar fi dintisori, jos, in stanga si in dreapta...ca si cum ar fi gingia transparenta si s-ar vedea dintisorii...Am inebunit sau asa se vad inainte sa iasa?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
babyzapi spune:
Lorellay votat
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
leeloo5979 spune:
Anes si eu ma topesc dupa pozele in care doarme.
La multi ani pentru Mirtha si Cherieactiv!
Multumim frumos de urari, Damian s-a nascut exact ca azi, intr-o zi de 13 luni...Doamne, mi se zburleste pielea cand imi aduc aminte, frica, emotiile, contractiile, epidurala...discutiile din sala de nastere "impinge...luuuuung, luuuuuung, luuuuuuuuuuuuung, nu da drumul la aer...", "nu ma forta sa bag forcepsul" si putzelul meu mic si congestionat din care nu am apucat sa vad decat curuletz si putin caputz cu par....OOOOOOOOOOOOFFFF
Zau ca m-as mai baga o data, dar deocamdata situatia locativa nu imi permite... Poate peste vreo 2-3 ani...
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
Amalia spune:
Babyzapi pup dulce puiutul acrobat!
Si eu sunt la fel de incantata! De 3 zile si-a gasit si Luca piciorusele....de bine ce ma minunam de altii.
Ramo este foarte posibil sa fie dintisori!
poze
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
leeloo5979 spune:
Olivia te pup
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
Amalia spune:
Lorellay am votat!
Tu pune link-ul de cate ori intrii sa nu uitam.
poze
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
madutza spune:
Buna dimineata ,
Sa va mai spun cateva si despre noi...Andreea este in continuare un copil fff cuminte, dar are si zile mai proaste (de ex acum s-a trezit si sta in pat de peste 1h). Cam de 1 luna ii dau si completare la nevoie, cam 1-2 bibe pe zi. Dar sunt zile in care nu ii dau deloc, pentru ca ii ajunge productia mea. La 4 luni avea 6,6 kg. Saptamana asta ne asteptam sa ne apara variccela si mie si ei, pentru ca surioara mai mare a facut in urma cu 2 saptamani. Poate scapam, totusi. Asa ca week-endul trecut, cand Ana si-a revenit si noi inca nu am luat, am iesit la munte...daca totul va fi ok, poate plecam si de Pasti.
Dupa Pasti, cand va implini 5 luni, cred ca o sa ii incep diversificarea, cu supica intai. Ieri mancam piure de cartodi si i-am pus de 3 ori cate putin in gura. Era innebunita, sa imi manance degetul. Si cand ii dau Anei suc de fructe, de 2 ori i-am dat si ei 1 lingurita si era incantata. Sambata, in masina, i-am dat un covrig sa se joace cu el. Bineinteles ca era mai gustos decat orice jucarie. Cand am incercat sa i-l iau, a inceput sa planga. So, eu cred ca e pregatita pentru papica .
In rest, am scos-o afara pe orice vreme. Week-endul trecut fara caciulita, in body si rokita...Vreau sa o calesc. Vad ca ii merge bine pana acum. A avut odata mucisori pt trei zile si sapt trecuta rosu in gat si tuse. I-am dat numai vit C si apa de mare in nas. I-a trecut f repede. Sunt mandra de ea. Sper sa o tina Dumnezeu cat mai mult asa.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community