*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (42)*
Raspunsuri - Pagina 9
criss703 spune:
Paste fericit ! pentru cei ce sarbatoresc astazi
La multi ani pt. numele de Flori
Multumim suntem bine toti .
Otilia am dat cu alcool alb vre-o 2 saptamani , pana s-a vindecat si nu a mai curs de acolo nimic si nu mai avea crusta , cu alcool alb dadeam si la buricut , nu cred sa-i usture de la el
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Flowers spune:
Fetelor dau de baut
Paste fericit celor ce sarbatoresc astazi.
tuturor celor cu nume de floare.
Si BB a facut cunostintza cu mocheta (tot groasa, de lana) si s-a speriat groaznic.
De 2 zile se trezeste noaptea din ora in ora, suge putin, dar de cele mai multe ori se multumeste doar sa prinda sanul, si apoi adoarme.
A inceput sa-i placa si ei suzi,de la avent -are forma unui mamelon strivit in guritza, dar tot degetul e preferatul nr 1.
Azi i-am dat cateva linguritze cu cereale, i-a placut, imi apuca lingurita cu amandoua manutzele si o ducea la gura. O sa fie o fomista, opusul Juliei. Apropos, ea e la circ acum cu tati.
Si eu ii curat gurita zilnic cu glicerina, pun o picatura pe un tifon.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
ginye55 spune:
Multumim pt urari!
Urez si eu la multi ani celor care-si serbeaza azi ziua de nume!
Dimitrie Gabriel de Eli
Ioana Ruxandra de Bertha
Rares Florin de Futuremother
Diana Gabriela de Alexutza_26
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
julia16 spune:
Eduard Stefan de Ginye
Dimitrie Gabriel de Eli
Ioana Ruxandra de Bertha
Rares Florin de Futuremother
Diana Gabriela de Alexutza_26
Narcisa de Justme25
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
Eli, Criss imi pare rau ca ati avut accident. Bine ca nu ati patit nimic.
Otilia, mi-au placut mult pozele, mai ales cele de la bunici si cele din oglinda. Ce dulce grasulina e Elisa. Si la baie mi-a placut mult de ea. Iar Ana e o frumoasa.
Noi azi am fost la manastire la Caldarusani. E foarte frumos acolo. Dupa am fost sa mancam peste la un restaurant la Tancabesti. Pacat, locul e frumos si mancarea buna, dar servirea nasoala, sau poate am avut noi ghinion.
Tudor a fost cumintel, ca de obicei.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
mamiseli_11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Paste fericit celor care serbeaza azi! celor cu nume de floare Elilov, Criss, sper ca erau in scoica bebeii. Nu se stie niciodata cand vine un necaz iar cei mici sunt atat de fragili. Miki, speram sa fie transplantul o reusita!Poate ne tii la curent cu ce mai faceti. Alra, eu am dormit,am alaptat, si mi-am facut un nes 4 in 1. Si am stat cu Ana la un dvd, Degetica. Cam atat ca este Duminica, zi de odihna. Da ieri primii n-spe vizite, intins masa/strans masa si cred ca am spalat de 5 ori vase iar azi noapte la 12 intindeam rufe afara. Am si eu o intrebare: cu ce ati dat la urechi dupa ce ati facut gaurele? are putina infectie si am dat cu Baneocin unguent si crema de galbenele. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
Pt urechi, tertaciclina unguent, dispozitie din maternitate. A mers de minune. Se pune mai multisor la ureche si se misca cercelul ca sa intre si pe gaura.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
La multi ani celor cu nume de floare!!! Sa fiti fericiti!
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Otiliav spune:
Mamiseli mersi frumos, chiar uitasem de tetraciclina.
Ce se chiuleste pe aici, mai rau ca la scoala.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
babyzapi spune:
Fi-miu si-a bagat pt prima oara piciorusul in gurita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
Felicitari,Raphael!...Pupici pt acrobat!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy