*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (42)*
Raspunsuri - Pagina 9
criss703 spune:
Paste fericit ! pentru cei ce sarbatoresc astazi 
La multi ani pt. numele de Flori 
Multumim
suntem bine toti .
Otilia am dat cu alcool alb vre-o 2 saptamani , pana s-a vindecat si nu a mai curs de acolo nimic si nu mai avea crusta , cu alcool alb dadeam si la buricut , nu cred sa-i usture de la el 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Flowers spune:
Fetelor dau de baut 

Paste fericit
celor ce sarbatoresc astazi.
tuturor celor cu nume de floare.
Si BB a facut cunostintza cu mocheta (tot groasa, de lana) si s-a speriat groaznic.
De 2 zile se trezeste noaptea din ora in ora, suge putin, dar de cele mai multe ori se multumeste doar sa prinda sanul, si apoi adoarme.
A inceput sa-i placa si ei suzi,de la avent -are forma unui mamelon strivit in guritza, dar tot degetul e preferatul nr 1.
Azi i-am dat cateva linguritze cu cereale, i-a placut, imi apuca lingurita cu amandoua manutzele si o ducea la gura. O sa fie o fomista, opusul Juliei. Apropos, ea e la circ acum cu tati.
Si eu ii curat gurita zilnic cu glicerina, pun o picatura pe un tifon.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
ginye55 spune:
Multumim pt urari! 
Urez si eu la multi ani celor care-si serbeaza azi ziua de nume! 
Dimitrie Gabriel de Eli
Ioana Ruxandra de Bertha
Rares Florin de Futuremother
Diana Gabriela de Alexutza_26
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
julia16 spune:

Eduard Stefan de Ginye
Dimitrie Gabriel de Eli
Ioana Ruxandra de Bertha
Rares Florin de Futuremother
Diana Gabriela de Alexutza_26
Narcisa de Justme25

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
Eli, Criss imi pare rau ca ati avut accident. Bine ca nu ati patit nimic.
Otilia, mi-au placut mult pozele, mai ales cele de la bunici si cele din oglinda. Ce dulce grasulina e Elisa. Si la baie mi-a placut mult de ea. Iar Ana e o frumoasa.
Noi azi am fost la manastire la Caldarusani. E foarte frumos acolo. Dupa am fost sa mancam peste la un restaurant la Tancabesti. Pacat, locul e frumos si mancarea buna, dar servirea nasoala, sau poate am avut noi ghinion.
Tudor a fost cumintel, ca de obicei.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Paste fericit celor care serbeaza azi! celor cu nume de floare![]() Elilov, Criss, sper ca erau in scoica bebeii. Nu se stie niciodata cand vine un necaz iar cei mici sunt atat de fragili. Miki, speram sa fie transplantul o reusita!Poate ne tii la curent cu ce mai faceti. Alra, eu am dormit,am alaptat, si mi-am facut un nes 4 in 1. Si am stat cu Ana la un dvd, Degetica. Cam atat ca este Duminica, zi de odihna Da ieri primii n-spe vizite, intins masa/strans masa si cred ca am spalat de 5 ori vase iar azi noapte la 12 intindeam rufe afara. Am si eu o intrebare: cu ce ati dat la urechi dupa ce ati facut gaurele? are putina infectie si am dat cu Baneocin unguent si crema de galbenele. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
Pt urechi, tertaciclina unguent, dispozitie din maternitate. A mers de minune. Se pune mai multisor la ureche si se misca cercelul ca sa intre si pe gaura.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
La multi ani celor cu nume de floare!!! Sa fiti fericiti!
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Otiliav spune:
Mamiseli mersi frumos, chiar uitasem de tetraciclina.
Ce se chiuleste pe aici, mai rau ca la scoala.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
babyzapi spune:
Fi-miu si-a bagat pt prima oara piciorusul in gurita 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
Felicitari,Raphael!
...Pupici pt acrobat!