Burtici fericite de septembrie-octombrie (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

M-am uitat toata ziua hipnotizata la pozele Emmei. Cat de mult a suferit si cat de curajoasa a fost aceasta fetita frumoasa. Ma doare sufletul pentru familia ei. M-a zdruncinat tare povestea ei.

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Intru rapid sa urez sarbatori fericite celor care sarbatoresc weekendul asta Pastile .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata !!!!
Se bea cafeluta si in weekend. Mie tocmai mi s-a terminat cea decofeinizata si mi-am facut una de-a sotului cu cofeina....sper sa nu scriu continuu pana deseara si nici sa nu-mi creasca tensiunea prea mult.
Spor la treaba fetelor cu pregatiri de Paste astazi si maine incolonam la felicitat floricele, nu ?
Eu inca ma mai gandesc ce sa gatesc langa ouale vopsite ....pentru ca nici cheful nu prea ma impinge si nici imaginatia dar totusi vreau sa fie ceva festiv si la noi.
Doamne cand ma gandesc cand stateam acasa incepea soacra mea pregatirile cu 2 saptamani inainte...nuca, rahat, mac, drojdie, miel, salata de boeuf....sarmalute.....iar noi ca doi purcei cu sorici mergeam si ne bucuram de toate si le savuram. Numai cand nu mai ai parte stii sa apreciezi. Apoi plecam cateva zile la ai mei unde "tratamentul" era acelasi.....Mai bine ma opresc aici cu tortura.
Dar mi-am mai amintit ceva frumos si apoi plec la cmparaturi. L-am cunoscut pe sotul meu inainte de Paste cu ceva vreme, pe internet....si ne-am vazut, ne-am placut....ma rog, poveste clasica de iubire reusita, vine Pastele si ma suna sa ma intrebe daca mergem la Inviere.
Si-mi zice: "preferi o anumita biserica ? " iar eu nu intelegeam ce importanta are....dar el nu stia cum sa ma intrebe daca mergem la o biserica ortodoxa ....Ce frumoase sunt inceputurile....
Va pup cu mare drag si fiti bucuroase de fiecare maruntis care ne face sa zambim....

Cea mai fericita 18 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata si de la noi! Sa aveti un weekend frumos cu bebici saltareti!

18+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata !
La noi e o vreme asa urata, ca nu-mi vine sa fac nimic.Mai mult, m-am procopsit cu un herpes genital care ma deranjeaza tare .Din ce m-am documenta, se pare ca nu e periculos pentru bebe, decat daca in momentul nasterii imi reapare.Il aveam de ceva vreme si acum iar a inceput.Nu inteleg de ce...sa fie imunitatea generala slabita?
Saptamana viitoare plec si eu la bunica sotului(obisnuim sa mergem la ea de Pasti de ani buni).Asa ca n-o sa ne mai auzim dupa ziua de miercuri....dar dupa Pasti sper sa fiu mai activa.
De azi sunt si eu intr-o minivacanta.
E frig si urat si am chef de stat in pat.Ma gandesc ce sa pregatesc de mancare azi.Nu prea stiu.
Mie nu mi-a miscat inca bebe, desi e aproape gata saptamana 15 si e a treia sarcina.Am avut si eu ceva dureri intr-o parte vreo cateva zile, dar mi-a trecut.Probabil ligamentele.
referitor la ajutor dupa nastere, nu cred ca voi avea nici de data asta.
La baiat nu m-a ajutat nimeni.Singura (sau cu sotul, cand era acasa) ii faceam baie, singura ma descurcam cu curatenia si mancarea.Si vreau sa spun ca am avut un mic tiran, care ma forta sa stau mai mult langa el>Avea colici si dormea putin.era un chin si ziua si noaptea.
dar ma voi descurca si de data asta, mai ales ca acum il am pe Alex care e mare si abia asteapta pe bebe.
Ne mai auzim.Faptul ca am ratat iar un capitol ma impiedica sa ma adresez fiecareia in parte.dar am citit totul, totul.Acum ma duc si eu pe siteul dat de voi cu impartirea pe trimestre.
va pup!

Mariaanna
14+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Dragi mamici,

acum am reusit sa va ajung din urma.

in fiecare seara va citesc dar pana azi nu am reusit sa ajung la zi :).

Va pe toate si va multumesc ca sunteti.
Mi-ati raspuns la multe intrebari si mi-ati calmat multe nelinisti..

Intre timp am facut si eu bitestul care a iesit foarte bine si se pare ca voi impinge un carucior albastru.

Eu mi-am dorit foarte mult o fetita, inca mai sper, desi doctora era foarte ferma cand a zis ca e baiat.

Mai am o sansa la morfo de trim 2....

Diamar, referitor la persoana care te inlocuieste in acest moment, pentru ca ea sa nu isi piarda job-ul e suficient sa faca firma o decizie de crestere a activitatii pentru 3 luni (perioada in care ai spus ca vrei sa mergi tu la birou), in baza acestei hartii, contractul celei care te inlocuieste este prelungit pe 3 luni, iar cand pleci tu, firma o poate trece iar in locul tau.

Important este ca firma sa vrea sa faca asta si sa accepte ca vreme de 3 luni sa aiba 2 costuri in loc de 1.

Daca mai vrei detalii, trimite-mi un PM.

Va cu drag pe toate
anomis

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna Anomis!
Felicitari pentru rezultatul bun la bitest! Sa dea DD ca bebe sa fie sanatos indiferent de carucior

18+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

M-am intors si suntem la aceeasi pagina ??? fetelor ma dezamagiti
Si la mine ploua mocaneste de ieri dar aerul are un miros foarte placut ...de primavara si curat.
Hai ...nu discutam nimic ?

Cea mai fericita 18 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am intrat sa urez PASTE FERICIT la cele ce sarbatoresc acum pastele
multa sanatate fericire si multe cadouri de la iepuras

la multi ani la toate florile de pe forumul nostru mamici tatici sau copilasi

asta ptr ca nu stiu daca mai apuc sa intru pana luni

adela de alexia maria( 13.01.2007 )

19+ cu razvan - andrei

baietelul lui mama

Mergi la inceput