Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
melly23 spune:
iulia insanatosire grabnica si sanatate maxima, bine ca nu a fost mai grav!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
Lorich spune:
Scriu repede ca treb sa ma apuc de trebi.
Am fost la revizia tehnica de 10 luni, avem 10.480g, 76,5 cm si totul e ok.
Alysh m-a bushit rasul tare, "fofo" [:))] ma amuza teribil cuvantul e ceva ... asa, si pe mine ma mai musca, nu de san, ca stie ca pierde pe Dna Tzitzi, dar de maini si intr-o zi de fatza rau tare de tot. Eu zic sa-i dam inainte cu "nu", "nu e voie" , cum adica dat peste bot? Doamne!!! A, si s-o completez pe Micaela Robert se musca la max si pe el, nu face discriminare, tocmai l-am gasit cu o urma de 2 dinti pana la sange, frate!
melly
Of, Doloress oare de ce se sperie asa Patricutu de buni?
Vai, Iulia sanatate multa lui Cornel si tie putere sa faci fatza perioadei mai dificile!
Alysh ce poti oare sa mai comentezi la faza povestita???? Inseamna ca eu sunt rea si cum zice soacra-mea fara diplomatie, ca i-as fi zis vreo doua-tre-patru...
LMA Annika si Ana si Bianca Maria, sa crestei mari motatelor!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Adriana_78 spune:
Multumim mult fetelor de urari!
Avem 11 luni, incepe numaratoare inversa - ultima luna pana la 1 ANISOR, trece ca fulgerul, o sa vedeti.
Adriana
gabitzam spune:
Dimineata am fost la gradinita la Andrei, la SmartKids, la Porti Deschise. A fost foarte fun, am bricolat impreuna cu copilasii cate un iepuras, ne-au spus poezii despre paste, in engleza. A fost si iepurasul si le-a lasat in curte niste cadouri, mi-a placut. Raducu a fost nitel matzait ca era obosit, dar Andrei a fost foarte incantat, mai ales ca iepurasul i-a adus ciocolata si ou Kinder, preferatele lui De cate ori merg acolo mi se pare asa vesela clasa, plina de jucarii, carti, creioane, masutele acelea mici si colorate. Ei tot timpul schimba decorul, mai fac desene diferite, in functie de moment. Am pus si niste poze, daca va face placere vedeti aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
chinabulina spune:
gabitza, foarte frumoase poze si foarte frumos la andrei la gradinita. iar raducu-duducu e un dulce, cum sta el cuminte in carucior
eu inca o astept pe fiica-mea sa se trezeasca. a rupt-o-n doua sedinta de kineto. dar si fetele alea cred ca sunt cu nervii ferfenita de cat a putut sa urle... am avut timp sa scriu povestea nasterii gogoasei, insa . pentru cine vrea, e la semnatura...
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Simonix spune:
Iulia - SANATATE MULTA
Alysh - io il las sa se taraie prin nisip. Merge el ce merge in doi piciori dar apoi paf - in 4 labutze. Nu am ce sa ii fac. De asemenea, baga lopetzele in gura, galetushe ... ce sa ii fac, le mai scutur eu, dar totusi ...
Mely - felicitari In afara de sport si de faptul ca bag cartofi si paste, cam asa pap si eu. Ah, si nu stiu ce e Stravacul ala Eu slabisem de cand a fost virusat piticul dar acum mananc cam mult ... si iar ma ingras. Uite, se face un an de la nastere si pot spune ca gata cu burta, sanii si-au revenit, dunga e mult mai estompata (dar cred ca va ramane forever :D) Din pacate am un numar in plus la blugi - am 29 in loc de 28, ca inainte. Cantarul ultima oara imi arata 8 sau 9 kile peste ce aveam io inainte de sarcina ... acum cred ca am vreo 5 peste. Lasa ca le dau io jos :) la urmatoarea boala
Pupici
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
iulia83 spune:
am bagat pilaful la cuptor, fata ,ma trage de par, eu ma invart ca un c.o.i intr-o caldare, n-am stare, atept sa vina mama d la spital apoi plec eu, cred ca voi ramane la no acolo, ca-i singur in salon si nu se simte prea bina. ii vine sa vomite intr-una, e ametit..plus ca e a 3-a anestezie in mai putin de 1 an pe care o sufera.
nu mai am nimic de facut si bantui pe aici, trebuie sa-mi gasesc ceva de facut.
am vazut pozici cu Ducu mic cum sta el acolo cumintel, cu Andreiutz ce a desenat un ratzoi intr-un ousor si pitici multi, multi si veseli si mamici multumite. Cred ca a fost o incantare pt tine GABITZA, nu? cu 2 flacai asa frumosi printre atatea fetite... m-am mai inveselit si eu cu pozicile voastre, multumesc
gabitzam spune:
Iulia, sanatate multa lui Cornel si refacere rapida! Cred si eu ca e ametit dupa anestezie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
melly23 spune:
simonix uite www.chicsalon.ro/tratamente_corporale_starvac_vacuum.html" target="_blank">aici cate una alta despre Starvac Vacuum!poi tu aratai bine exact si dupa sarcina asa ca eu nu cred ca la tine e cazul de slabit!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
belleane spune:
La multi ani! copilasilor nascuti pe 10,11,12 .
Vreau sa ma urez La multi ani! celor care-si au onomastica de florii!!
si Sarbatori Fericite! pentru cei care sarbatoresc Pastele Dumminica.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12