Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaser spune:
Salut!
Melly esti tare...si io care nu-mi mai incap in piele ca am dat jos 5 kg si o masura la haine...bravo tie ca ai avut ambitie!
Alysh si Eli musca...si mi-e asa teama ca ma ia prin surprindere si cine stie ce reactie am...dar lasa ca ma razbun io pe ea cat de curand cand va ramane fara suzi a ei
De maine incep sarbatoritii de 1 an...nu pot sa cred!
Va pup!
stefany_p spune:
Doloress, vecinica...ne bucuram sa auzim vesti de la tine..uite azi e vinerea libera si e multa lume afara la plimbare sau cumparaturi. avem 9 grade, e caldut, s-au oprit ploile...imi pare rau sa aud de analizele tale...eu am randez-vous la medicul de familie pe 20 mai, am reusit sa-mi gasesc unul, de fapt eu gasisem de cand eram gravida dar tipa a plecat de acolo asa ca mi-au dat pe altul...din cate am inteles mai accepta pacienti, faza e ca e o clinica semiprivata iar din cate am intepes primele analize trebuie sa le faci la ei. costa cam 400$ dar cred ca poti rezolva cu asigurarile.cand ajungi in tara poti incerca, e vorba de clinica Physimed...cam asta e pe aici..liniste si pace...
sanatate lui Cornel , auzii c-o pati...bine ca n-o fo mai rau///
YLARI spune:
Buna seara si de la noi!!!
La multi ani Annika, Ana si Bianca!!!
Noi am fost toata ziua intr-o mare alergatura, de dimineata am fost la analize ptr Eva, a urlat intr-un mare hal, siar sumarul de urina a ajuns pe pantalonii mei, ha, ha, ha. In 4 zile ies si rezultatele, sper sa iasa foarte bune!!! Ne-a vazut si tanti doctora asa, o clipa pe hol. Apoi am fost la servici sa imi iau la revedere de la colegi (si adeverinta). Marti merg sa imi redepun dosarul, sper sa rezolv repede. Apoi am facut o oprire scurta acasa ptr somnic si papa Eva.
Iulia, sanatate multa si putere si tie ca vad ca te asteapta multa alergatura. Recuperare rapida.
Oooof, Eva e tare matzaita... nu stiu ce are.
Mama a fost pe la doctor si totul este in regula. Ceea ce ma bucura, bineinteles. Azi am fost pe acolo sa mai luam una-alta, si s-a pus mama pe un plans iar, ca e inutila, ca nu poate sa ne ajute desi si-a dorit foarte mult, ca se simte bolnava, etc, etc... Nu stiu cum sa o ajut fetelor, ce sa i mai spun, ii repet mereu ca m-a ajutat foarte mult, ca nu m-as fi descurcat fara ea, dar degeaba, e tare trista. Mai are vreo 2 medici de vizitat si niste analize de facut, sper sa fie totul ok, a zis chiar ca se va interna, sper sa faca asta ca sa stea linistita, vreau sa o vad cum era inainte. M-a intristat ca a zis fetei "Credeam ca o sa-mi inseninezi batranetzea". Pai si n-o face??? Oooof...
Alysh draga mea, ce reactii ciudate mai au si oamenii astia. Eu sincer cred ca nu imi pastram calmul la o faza de genul asta.
Va pup.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Adriana_78 spune:
Emma a plecat ... vad ca fetita aceea s-a dus dintre noi. Cred ca trebuie sa fie groaznic pt. parinti sa-si piarda copilasul iubit.
Ce mai, sanatatea e cea mai importanta!
o noapte linistita
Adriana
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Emma a plecat ... vad ca fetita aceea s-a dus dintre noi. Cred ca trebuie sa fie groaznic pt. parinti sa-si piarda copilasul iubit. Ce mai, sanatatea e cea mai importanta! o noapte linistita Adriana |
Am vazut si eu cand am deschis DC-ul! Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Nu-i stiu povestea, dar e atat de trist..
Vlady
Alysh spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri cu privire la "patrupedul meu muscator"....nu stiam cum sa reactionez, am sa fiu mai ferma pe viitor, cu toate ca sunt convinsa ca e doar un semn de afectiune care nu ascunde nimic violent, e clar un raspuns la pupacelile mele neintrerupte aproape (sincer, cred ca sunt cea mai pupacioasa mama din lume).
Multumesc Simo (nu, nu-l musc inapoi, chiar citisem de curand in Francoise Dolto sa nu fac asta dar cred ca nici n-as fi facut), Socrate, Stefany, Desiree, Lorich, Adriana Micaela (si VLad tot numai pe mine ma musca, de ta-su nu se atinge), Doloress, LAurita, Mihaser.
LA multi ani ANNIKA scumpa, sa cresti mare , sanatoasa, norocasa, asa e, a inceput numaratoarea inversa, am niste emotii cat casa de mari, abia astept.
LA multi ani Ana , Bianca MAria, sa cresteti mari, sanatoase, norocoase!
Melly, felicitari pt slabit!! Ai slabit mult de tot, bravo!
Doloress, cu rabdare si perseverenta sunt convinsa ca Patrick o va accepta pe mami a ta, probabil ca e putin invaziva acum pt ca nu l-a vazut, e prea nerabdatoare sa-l aiba in brate si pe el il deranjeaza asta....poate ar fi bine sa-l lasati un timp sa se duca el spre ea......
Chinabulina, bafta la urmatoarea sedinta de kinetoterapie....probabil a durut-o scumpica de ea multi!
Iulia, prin ce aventuri treci si tu, insanatosire grabnica sotului tau!
Vlady
chinabulina spune:
citat din mesajul lui Adriana_78 Emma a plecat ... vad ca fetita aceea s-a dus dintre noi. Cred ca trebuie sa fie groaznic pt. parinti sa-si piarda copilasul iubit. Ce mai, sanatatea e cea mai importanta! o noapte linistita Adriana |
nu-mi vine sa cred. imi pare atat de rau! am crezut mereu ca se va intampla o minune si ca emma se va face bine. Dumnezeu insa a avut, se pare, alte planuri cu acest ingeras. cu siguranta acum se afla intr-un loc mai bun, de unde vegheaza asupra parintilor sai, a caror durere nu poate fi masurata... Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Alysh spune:
Pana la urma am citit despre Emma.........am plans de m-am umflat.........Dumnezeu sa-i ajute sa treaca peste aceasta suferinta cumplita...nu poate exista ceva mai dureros. Am inteles ca mama fetitei e insarcinata....sa le dea Domnu un ingeras sanatos!
Vlady
MissParker spune:
LMA si multe ganduri bune pentru ANNIKA, Ana si BIANCA MARIA! Sanatate si noroc, bucurii si multa fericire!
citat din mesajul lui YLARI M-a intristat ca a zis fetei "Credeam ca o sa-mi inseninezi batranetzea". Pai si n-o face??? Oooof... |
Aoleu, innebunesc
Imi amintesc iar de Mutti, numai ca ea nu spune asa ceva, dar o simt. Vine la noi (cu eterna mutra de oaie dusa la taiat) cu capul plecat, cu vocea soptita, cu mana la gura de parca s-ar scuza pentru fiecare silaba rostita. Ei... si cand il vede pe David se lumineaza la fata, rade, se baga cu capul in el (si i-am zis de nu stiu cate ori sa nu-i mai intinda capul, fiindca el o trage de par si invata ca e ok sa faca asta), parca e in hipnoza, teleghidata, nu mai aude nimic din ce i se spune, nu mai vede nimic in jur... Totul ar fi ok, dar o simt ca trage energie de la David, ca vine ca sa-si incarce bateriile, il stimuleaza excesiv sa rada ca sa o binedispuna pe ea, iar mie nu-mi place chestia asta.
S-a plans (pe acelasi ton de martira) ca are senzatia ca noi nu vrem ca ea sa vina "la copil". I-am spus clar ca Bogdan a luat distanta de ea din cauza atitudinii ei pline de lasitate si complice cu sotul ei, ca s-a lamurit ca la nevoie nu ne putem baza pe ea fiindca tot de partea lui va fi, si la chestii nedrepte fata de noi... I-am spus ca nu prea are coloana vertebrala... Ea ma intreba "si ce sa fac?". I-am spus ca nu-i pot dicta eu ce sa faca, dar atunci sa nu se mire daca oamenii isi schimba atitudinea fata de ea din cauza comportamentului EI.
Noi ne prezentam in aceeasi formatie, cu un Bogdan mai putin tumefiat (s-a dus umflatura), care se simte bine, cu David balos, marait si plangacios in continuare (of, Doamne, sa dea dintii aia odata, sa scape de chin) si cu mami de David cam nedormita, dar fericita pe motiv de primul gest de tandrete cu adresa al lui David (adica asa imi place sa cred): azi-noapte la 2 era iar treaz cuc si gavarea cintezoi, se intorcea pe burta cu tot cu sac de dormit si eu il dadeam inapoi, pana cand la un moment dat am zis "hai sa-l las si sa-l ajut", i-am aranjat sacul ca sa nu stea prins prea strans in el, a ramas pe burtica si la un moment dat mi-a zambit inapoi si s-a lipit cu capsorul de bratul meu, a mangaiere... M-am topit toata Dupa aia a adormit asa, pe burta, dupa care la vreo ora si ceva s-a intors pe celalalt obraz... Se vede treaba ca incepe sa-i placa sa doarma pe burtica.
Chiar, fetelor, dati-mi un sfat. Sa-l scot din sac? Avantaje: nu se mai coace (desi am sac din ala scump, despre care astia zic ca iarna incalzeste si vara tine racoare, dar orisicat), se poate intoarce cum vrea el; dezavantaje: ar fi si mai mobil si ar putea si mai usor (pana vin si eu in pat) sa iasa de sub patura si sa ajunga (peste patura mea) la marginea patului si sa cada iar... Deja il verific la fiecare 3-4 minute dupa ce-l pun in pat, sa vad daca e adormit... Cum sa fac? Fiindca nu suntem inca pregatiti sa-l punem in patutul lui, cu atat mai putin acum cand ii ies dintisorii de sus si e chinuit rau, saracutul... Voi care sunteti in aceeasi situatie (cu bebe in patul de familie) cum procedati?
Doloress, faza cu caciulita este demna de antologie! Aici nu ar indrazni nimeni sa zica ceva... Or fi nemtii mai "reci" (hahaha!), dar de multe ori prefer aceasta raceala in locul "fierbintelii" romanilor... Patrick nu a preluat animozitatea ta dupa parerea mea, ci a simtit-o exact pe mama ta si de aceea nu se simte nici el bine in compania ei. El are propriile lui senzatii si sentimente fata de oameni... si da, fumatul este un mare factor de „turn off“... Imi pare tare rau sa citesc de analizele proaste... si mie imi iesise candva marit acidul uric si m-am amuzat cand medicul mi-a zis sa nu mananc drojdie si ... sa nu (mai) beau bere. Eu, care cred ca am baut 6 beri in viata mea! Acum cica era ok la ultimele analize, dar zau daca stiu de ce... Alimentatie mai sanatoasa... Cauta si tu ceva sfaturi pe site-uri medicale. Si ai grija de tine
socrate – ma bucur ca la voi rezultatele au fost mai bune
MsBB – teribila Andra cea „meditativa“ in scaunul de masa...
melly – deci asta coceai tu acolo, zi asa, noi bagam dulciuri la greu, iar tu pe sestache aruncai kilogramele unul dupa altul la gunoi! Ei, bravo tie!
Iulia – refacere rapida pentru Cornel Bine ca v-ati dus totusi la timp...
Gabitza – ca de obicei, poze frumoase, ai prins cum nu se poate mai bine atmosfera. Cam asa vad si eu prin plimbarile mele cand ma uit prin ferestrele gradinitelor, copii bricoland, desene multe, culori, veselie, e o incantare!
Alysh – nu mai stiu cine a postat si unde (neuronu’) o chestie care mi s-a parut logica, desi nu ma mai gandisem niciodata inainte din acea perspectiva. Copiii nu stiu ca sarutul/pupatul poate fi o manifestare de afectiune, de tandrete (e drept ca e mai mult pentru cel activ decat pentru cel pasiv – desi aparent pare invers), copiii asociaza pupatul (excesiv sau nu) cu un act usor canibalic, abia tarziu si prin imitatie invata si ei ce si cum... Mi-e groaza de muscaturi, caci si eu il pupacesc pe David de-l innebunesc, ador pielicica aia catifelata...
Of, am citit si eu ca s-a dus scumpa de Emma... I-am citit demult povestea, stiu prin cata suferinta de nedescris a trecut acel copilas, de aceea imi spun ca poate ca Dumnezeu s-a indurat sa-i curme durerea si chinul. Stiu, e crud, e tragic, dar cumva trebuie sa ma consolez, ca altfel simt ca-mi crapa sufletul in mine cand vad asa ceva
Va doresc la toate si la toti numai sanatate, ca e mai buna ca toate!