Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!
Intru si eu putin pe fuga, in primul rind sa urez mugurasilor care implinesc luni sa fie sanatosi: Annika, Ana si Bianca Maria (numai fete vad!), in al doilea rind sa urez toate cele bune pentru cele ce se sarbatoresc duminica de Florii si nu in ultimul rind Paste Fericit pentru cei care sarbatoresc Pastele in weekendul acesta!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

asta cu luatul si explicatul si bagatul in seama si trasul de maneca de catre babe necunoscute ma face sa ma gandesc sa plec din tara.

si mai voiam sa va zic ca sunt ROSIE DE INVIDIE pe MELLY care a slabit de mai mare dragul!!!
Dar ROSIE ROSIE ROSIE

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna dimi....la ora 12

la multi ani tuturor ce azi implinesc lunite

melly si eu vreau cum ai facut ai vreo dieta ???

a multumim de cafea ,aveam nevoie bebe sa invartit toata noaptea,si eu rupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

A-propos de observatii: azi in parc il pun pe Vlad in nisip, ii dau jucarelele si vine o mamaica ratoindu-se la el: "Nu stai aici! cum sa stai aici? e nisipul rece!!!" si il ia in brate il ridica in picioare! Cum sa reactionezi la o astfel de faza. Eu am zambit tampita! Femeia era bine intentionata, nu? In gandul ei a zis probabil ca-s mama denaturata, inconstienta , etc, etc....+ ca ma priveste ca pe o nebuna cand il las pe Vlad sa mearga in 4 labe prin nisip. Adevarul e ca e singurul patruped din parc, voi nu-i lasati?

FETELOR, MULTUMESC DIN SUFLET PT RASPUNSURI, FAC CONSPECT DISEARA, MULTUMESC DISEARA, RASPUND DISEARA.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

tocmai am ajuns de la spital. am fost la urgente, cu cornel, ca era galben galben si tremura tot, varsa verde. l-au operat pe loc. apendicita. nu se poate asa ceva. am venit acasa sa-i fac pachet cu ce-i trebuie acolo. acum ii fac fetii repede niste orez cu carne sa pape ca manca un covrig la spital, o tarai si ep ea dupa noi ca n-am avut efectiv cu cine s-o las. acu veni mama, plecase de dimineata la tara, ajunsa la poarta si se intoarsa cand auzi ca-l opera. imi vajaie capul de oboseala, nici nu m-am dezmeticit bine, Doamne Dumnezeule mare........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

vai, iulia, sanatate multa!!! biata de tine, cata treaba ai

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

tocmai am ajuns de la spital. am fost la urgente, cu cornel, ca era galben galben si tremura tot, varsa verde. l-au operat pe loc. apendicita. nu se poate asa ceva. am venit acasa sa-i fac pachet cu ce-i trebuie acolo. acum ii fac fetii repede niste orez cu carne sa pape ca manca un covrig la spital, o tarai si ep ea dupa noi ca n-am avut efectiv cu cine s-o las. acu veni mama, plecase de dimineata la tara, ajunsa la poarta si se intoarsa cand auzi ca-l opera. imi vajaie capul de oboseala, nici nu m-am dezmeticit bine, Doamne Dumnezeule mare........

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Sanatate multa. Asta iti mai lipsea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

La multe lunite si la multi ani sanatosi pentru zambareata de Annika, si bineinteles si celorlalte doua sarbatorite, Ana si Bianca Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

de la berea bauta aseara? brrr...promit ca ma las de bere!

Imi pare rau, insanatosire grabnica... de acu a scapat de grija asta

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

poi dieta, nu prea cred ca o pot numi dieta, dar mananc doar paine neagra si alea 2 felii pe zi, doar apa plata, nu tu suc sau mai stiu eu ce, nu alcool indiferent de ce tip, in special nu bere hai cate un vin sau un coniac dar nu zilnic ci 1 data pe luna, nu tu prajeli, dar recunosc ca dimi mai bag doua toasturi, ulei doar de masline, si nu tu fripturi cu orez sau mai stiu eu ce gratare in ulei, gratare asa afara si alea nu mai mult de 100 g adica o bucatzica mica!cartofi pai nu am mancat nici nu stiu de cand...si binentzeles sport, tae bo, de 3 ori pe saptamana si binentzeles Starvac tot de 3 ori/ sapt! si bafta!crede-ma merita tot efortul mai ales cand mergi in magazine si vezi ca ai ajuns de la 48-50 la 42-44! e o mangaiere la suflet!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput