LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani: Horia George & Stefania !!!

Roxana si io tot ciocolati am luat

Laura baiatu sa treaca supararea, durerea... multa sanatate
Nu's ce sa zic despre cum acorda raportat la el... nu stiu daca e o problema... probabil sa mai mult cu tine si atunci el nu-si da seama ca difera de la fete la baieti... la fel si cu varsta... pai el a invatat care's fete si care's baieti... mai dureaza pana o invata ca unele sunt mai mari, altele mai mici...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

repede sa dau o cafea si sa-i urez la multi ani lui rein, ca a zis pisika ca ma linseaza!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

acuma sa revin cu ce aveam de zis:

cadou de iepuras eu stiu ca intotdeauna de paste, copiii trebuie inoiti cu hainute. asa am "apucat" eu. asa ca eu i-am luat ceva de imbracat, adica niste pantaloni ca s-a cam lungit si tot ce are sunt cu vedere la glezna. asa am imbinat utilul cu placutul. va primi si ou si iepuras de ciocolata, dar eu nu-mi dau peste mana. a mai primit de la mama un training, deci tot de imbracat. si eu i-am mai luat si 4 seturi de maieu cu chilotei, ca dupa paste sa ne apucam de operatiunea "uite olita, nu e olita".

sanatate lui edy si norei si sper ca nu mai avem alti bolnaviori!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna dimineata
La muuuuulti ani Rein

La multi ani Horia George si Stefania

Fetelor sunt tare suparata...aseara al meu sot si-a rupt piciorul dintr-o prostie..si acu sta cu picioru in ghips 25 de zile......dintr-o prostie nu a mai vazut ultima treapa de la scari ca vb la telefon sia cazut cu piciorul sub el......si cu toata greutatea lui de om cu gabarit........

O sa avem un Paste tare nasol...mai rau e cum ne deplasam la fata la Slatina...o sa gasim noi solutie pana la urma....

Va pup si aveti grija cum calcati

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Rianna si Petru
Horia si Stefania

Noi o sa il serbam pe Alex maine, ca nu vom fim impreuna chiar de ziua lui... uf, deja incepe sa imi fie dor de el

Sanatate bolnaviorilor. Pentru gat recomand cu caldura Homeogene 9, e homeopat, la noi a functionat excelent - si la Alex, si la mine.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

' neata!

jo, asa e ma, mi am amintit si eu, hainute si pantofi noi la pasti...sa studiez oferta un pic. si niste oo de ciocolata, sa mi traga si mie rox 2 nuiele peste palma, sa nu mai fac pana la anul

la 12 ma duc la doftor, ca am pus o si noi de o raceala: tuse ca la balamuc, 38.3 febra...

va pup, o zi buna!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

rox...nu stiu cum e cu gentamicina ca eu am facut alte injectii asa ca nu stiu cum doare sau nu doare. chestia e ca el plange doar la injectie , din momentul in care i-am tras pantalonii pe el a si fugit la joaca si sta in kur, se tranteste , alearga..deci nu cred ca il doare ..de obicei cand se loveste sau il doare ceva imi zice si il vad dupa comportament ca il doare ceva.dar asa?! eu zic ca e ok doar ca il sperie impunsatura de ac si cand simpte cum intra gentamicina in kuru lui. si apoi ii trece.parerea mea.daca l-ar durea nu ar sta in kur la 10 minute dupa injectie si nu ar alerga prin casa.

pisikutzo....multa sanatate Norei.

raisafudulu...sanatate sotului.eu mereu ma impiedic si am si cateva "trante" la activ drept pt care sotu mereu imi zice ca merg cu nasul pe sus si nu ma uit pe unde calc si ma i-a la misto ca bine ca nu am spart asfaltul cand am cazut ca ma punea primarul sa repar drumul.

cadu de paste: edy a primit jucarii si muuuulte dulciuri de la toooate nemurileee ca imi ajunge pt 1 an!!!asa ca mai triez din ele si mai fac si eu cadou ca nu le mancam pe toate ca e muulte.de pastele romanesc chiar nu stiu ce va primi..ca haine si adidasi si pantofi si bluze a primit , jucarii a primit, dulciuri a primit si io nu imi dau peste maini.deci nu stiu.a primt destule eu am pus pe balcon intr-o oala grau la incoltit si acu am ditamai "cuibu lu iepuras" unde cauta zilnic o bombonica mica sau o ciocolatica sau un kinder.mai grav va fi cand va disparea "cuibu iepurasului"!

va pup si o zi faina va doresc.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

faza de acu 5 minute:

m-am apucat sa bat carnea pt gratare si ma trezesc ca vine Edy fuga la mine si imi striga sa acopere zgomotul pe care il faceam :

edy: " mamiiiiii nuuuu maiii bateeeee!!! "
eu: " de ce mami? "
edy: " nuuu mai bateee, vine vecinuuu la tine si lupe( rupe) urechileee tie! "

tot de la mine i se trage si uite cum se intorc impotriva mea! facea intr-o zi galagie mare edy de am crezut ca vin vecinii peste noi si i-am zis ca vine vecinu si il trage de urechi daca mai bate asa tare .( s-a mutat de curand sub noi un chiurias cam morocanos sa zic asa)

fug la bucatarie, dar daca nu o scriam acu cat e "fierbinte" pana mai traziu uitam.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Intr-o pauza de cafea intru si eu sa va scriu La multi multi ani fericiti Rianna,Petru,Horia si Stefania!!!!

Despre noi,ieri am dat un ultim pamatuf prin casa(vise maica)ma rog apoi m-am dus si mi-am luat finii ca parintii erau ocupati cu mutarea si va imaginati cum e sa mai ai grija si de trei ficiori,din care la doi le ies dintii asa ca am avut gradinita(mai mult cresa daca ma gandesc mai bine) insa mi s-a parut minunat ,is defecta cred ca uitandu-ma la ei cat is de mici si dragalasi mai ca i-as mai face ursului cativa(glumesc?!)
Energie am cum sa n-am ca tot ma intrebati ,functionez pe acumulatori care se reincarca la zambete,azi am program variaaat si aglomerat ,ca deobicei,oua rosii ciorba friptura,cumparaturi,cele din urma mi-s tare nesuferite ca deja lumea a intrat in vrie si ma calca pe nervi,eu nu inteleg de ce-s asa isterici in preajma oricarei sarbatori.
Ieri din cauza de familie extinsa copiii mei s-au transformat in Othello ,Maria mai putin dar Edy la maxim,sa nu ma ating de gemeni,cand m-a vazut ca le dau sa manance a scos un urlet razboinic,asa in rest ii plac vrea sa-i pupe sa-i stranga in brate(dar mai bine pas) insa sa nu cumva sa am eu de-a face cu ei ca ia foc.

Ahhh da si ultima veste ficiorul cel mare a intrat deja in tara asa ca sper ca diseara sa fie acasa abia astept ca mi-e un dor de el de crapa sufletul in mine.
Cam atat mai scriu cand mai pot.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani Horia si Stefania

multa sanatate, sa cresteti mari si frumosi !!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput