LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)
Raspunsuri - Pagina 10
rein spune:
Va multumesc, asemenea, de urari. Am adunat 33...
Ziua de azi a fost cam ciudata, in general vorbind nu am facut nimic sa ma unga la suflet sa simt ca ma sarbatoresc. Desi sotul meu si-a luat un liber si azi sa facem ceva frumos cu totii, nu am izbutit nimic. Petrisor e racit, ragusit, ii curge nasul si ochii, peste toate a plans continuu tooata ziua.
Daca tot a fost al meu acasa am mers sa depun dosarul de indemnizatie, dar nu a fost ok , si-au dat seama pe urma ca mai trebuia ceva scris si m-am mai dus si a doua oara. Am dat si fuga la
Kaufland ca mai trebuia cate ceva, am rosit oua si seara musafiri. Printre toate am stat cu Petru sau cu Calin in brate, cand nu stateam eu, statea Bogdan ca nu voia nici unul jos.
Am ajuns in perioada asta sa nu ma mai pot bucura de musafiri sau sa ma gandesc cu teama la vizite pentru ca pur si simplu nu avem timp sa ne pregatim cum se cuvine. De exemplu asta seara am ramas la masa fara paine. Si nu prea merge mamaliga la frigarui.
Maine ma voi 'bucura' singura de urletele lui Petru, sper sa nu ajung la nebuni.
Cu olita nu am inceput inca pentru ca la noi nu mai dau caldura si e tare frig. Avem un calorifer electric dar numai pentru dormitor, Petru tot de asta a racit. Mai amanam.
Sper la zile mai bune, sper sa nu am tot anul ca acum, cum se spune.
rein spune:
Nu inteleg, s-au largit paginile automat? ca mie nu imi mai incape o pagina pe monitor, tre' sa dau la dreapta... intelegeti voi.
LA MULTI ANI, HORIA SI STEFANIA!
Laura si eu il amenint pe al meu ca ne dau afara vecinii din bloc daca mai urla. La noi se si aud toate zgomotele pe scara si el crede.![]()
Cadou de Paste- atatea a primit, jucarii frumoase, hainute, ca nu cred ca il mai impresionez cu altceva.
A, cel mai mult mi-a placut (mie) o carticica cu abtibilduri, se dezlipec diverse figuri de pe prima pagina si se lipesc in povestea ce urmeaza la locul potrivit. A facut treaba imediat.
Petrisor face obsesii pentru diferite cantecele. A inceput cu 'bate vantul frunzele', acum e la 'trei iezi cucuieti'. Il repeta la nesfarsit, cap-coada, toata ziua, exact ca un om mare caruia i se plimba o melodie in cap de dimineata pana seara, numai ca el zice cu voce tare de ma capiaza si pe mine. Vi s-a intamplat? e obositor, zile la rand.
Petrecere frumoasa pentru Alex, Diana o sa-ti fie tare dor de el. Noi anul trecut am ales sa plecam o saptamana la Praga, cadou de ziua mea dar am sacrificat ziua lui. Insa nu ne-a simtit lipsa, i-a organizat matusica petrecerea. Si noua ne-a fost tare dor.
Diana, cum ai dat Homeogene, exista si altfel decat pastile? pentru copii?
Diana-Raisa, imi pare rau ca aveti asa eveniment neplacut de Paste, multa sanatate sotului.
Ioana, sa stii ca nu ma supar daca nu primesc urari de ziua mea, nu trebuie facute oricum de frica linsajului, era chiar o perioada (26-29 de ani) in care nu voiam sa mi se ureze, parca daca nu primeam urari nu se adauga anul pe raboj![]()
.
Ce sa-i mai dau de gat copilului?
stefimic spune:
DIANA vazut printesa pana la urma.I-mi pare raau de sotul tau dar asta este la fata trebuie sa ajungeti de-ar fi sa mergeti si pe jos, ca la ce dor o fi pe voi.
REIN noi pentru gat mai folosim MUCOSOLVAN JUNIOR, AMBROXOL si sa stii ca au dat rezultate.
i-mi pare rau ca nu ai reusit sa simti si tu macar pentru 5 minute ca e ziua ta, cand ma gandesc si eu ce o sa ma astepte, dar vor trece toate si vor creste si atunci o sa ne fie dor de ei mici.
ANDRA
mamica eroina, cred ca anul viitor o sa am nevoie de niste sfaturi de la mamicile energice ale stupului, trebuie sa-mi spuneti voi secretul energiei voastre ca eu nu ma mai joc.
LAURA ce tare a fost EDY, super mie acum incep sa-mi placa la nebunie copii, de ce nu-l inscrii mama la IANTU la LUCRURI TRASNITE
ca iti garantez ca s-ar descurca de minune.
multa sanatate in continuare
.
DIANA sa aveti o petrecere reusita, stiu ca va va lipsi ALEX dar va veti acomoda amandoi.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
noi maine plecam la mama unde nu exista net si deci nu vom avea calculator, asa ca:
PASTE FERICIT!
INVIEREA DOMNULUI sa va aduca linistea sufleteasca, caldura si sa va bucurati de lucrurile marunte din viata voastra si de micile nazdravanii cu care va minuneaza in fiecare zi puiutii vostri.
LA MULTI ANI!
ANA MARIA si MONICA
DEEA MARIA
ROBERT GABRIEL
ANDREEA BEATRICE
ARIANA VANESA
ANA
Sa cresteti mari, sanatosi, sa bucurati sufletul parintilor vostri in fiecare zi!
Fetelor v-am pupat, sa aveti zile linistite si sa nu va mai aud cand ma intorc de bolesnite ca nu mai vreau.
pupacim si bolnaviorii stupului
.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
La multi ani sarbatoritilor zilei!
rein sigur vor veni si zile mai bune. acum simt nevoia sa ma explic: pisi ma amenintase ca ma linseaza daca nu scriu pe forum, ca tie oricum iti ziceam de toate urarile. 
gata cozonacii? sarmalele? fripturile? la cine vin azi??
noi suntem cu bagajele in masina, ne rugam sa se intample o minune sa plecam cat mai repede la matei.
ca mi-am adus aminte: rein scuze ca intreb si eu asa ... dar de ce nu te impachetezi tu dupa paste si sa-ti iei o vacanta cu tot cu calinut si petrisor, sa mergi la parinti, la aer si verdeata? zic asta, ca esti de-acolo din zona mea, si perioada asta e asa frumoasa, cand infloresc pomii si miroase asa frumos ... ![]()
diana, mami de ai imi pare rau ca tati a calcat stramb (la propriu). 
gospodinele casei: andra, roxana, biky, kitty, carmenefr ia sa veniti cu poze sa vedem ce bunatati facurati? si altele cu talente ascunse ... astept poze cu oua incondeiate si cozonaci aburinzi si impletiti ... 
sa aveti o zi buna!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ioanaradu spune:
pt gat homeogene, pastilute "bobo". si eu sunt cu vocea in pioneze (spre fericirea enorma a sotului). 
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elpower spune:
"functionez pe acumulatori care se reincarca la zambete"
'Neatza! Buunaaa! Cafeaua e gata ... bauta! Totul e bine si dimineata mi-a fost inseninata de vorbele de mai sus! 
Frumos! Sa simti asa! Sa functionezi asa! Tare drag imi e!
Noi suntem la Sibiu, la rude. Am avut un drum aiurea cu Thea vomitacioasa, seamana cu ma-sa la raul de masina, dar vesela dupa ce dadea totul afara. Azi noapte am pazit-o sa nu cada din pat
, ca e pat nou si nu stie ea pozitia prin el. Asa ca azi sunt fresh
.
Urez si eu toate cele bune sarbatoritilor de zilele astea si imi cer scuze pentru absente!
Sanatate multa pentru toti bolnaviorii!
Pupam curut de Edy sa nu doara injectia, nici macar cand o face
! Eu stiu ca exista gentamicina care doare si una care doare mai putin si se foloseste la copii. Sau asa exista pe vremea mea.
Pupam si Petrisor bolnavior si gelos pe fratior mai mic sa nu vrea el sa stea decat in brate
. Si
pentru mami sa reziste eroic.
Am vazut-o pe VEVE pe tocuri, dar ce nu pricep eu e: de ce nu lasati mai copila sa aiba 3 ani, ha? ![]()
Iepuras de paste... tot toale si la noi. Si mai era si aia cu pantofiori rosii de lac, dar nu mi-au placut asa ca s-a ales cu pantofi roz
.
Daca nu mai am timp sa intru, va urez multa sanatate si numai lucruri bune sa va aduca "Iepurasul"! Sarbatori pascale linistite!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
roxanici spune:
| Citat: |
Ce sa-i mai dau de gat copilului? rein |
cred ca depinde si de gat... e iritat, rosu? dureros? daca e ragusit nu cumva face o laringita?
pe langa cele ce au mai zis fetele...tantum verde- spray pt copii...la mine asta da roade dar pastilute si la rares sprayul a avut succes
Ioano, io is cu bagajele pe hol, asa ca daca vrei poze cu bagaje, pun imediat....cozonaci, oo si fripturi la mamaaaaaaaaaaaa
elyanne spune:
Cu intarziere, dar n-am stiut
La muuuuulti ani, Rein!!!
Sanatate multa bolnaviorilor
Drum bun celor care pleaca
si
Un Paste Fericit (probabil nu mai dati pe aici pana dupa paste)
Rein si eu am avut perioade cand nu mai vroiam sa vad musafiri, ma oboseau suficient copiii ca sa mai am nevoie si de altele pe cap... dar acum ca au crescut si vor sa fie bagati in seama toti odata, e bine cand ma ivine careva, le pasez lor copiii ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Kitty spune:
Buna dimineata!!
La multi ani, Rein! Sa-ti traiasca flacaii si sa fiti sanatosi, sa aveti numai bucurii!
Scuze pt intarziere.
Am vazut poze si m-am inveselit si m-am intristat cu voi, dar de prea mult timp n-am scris sa pot recupera acum tot - adica sa raspund asa cum raspundeam inainte. Asa ca am sa raspund la subiectele dezbatute.
Cadouri: nu prea multe, nu prea grozave, iau si eu bataie pt iepuroii de cioco si am vrut sa le iau cate un bol tot cu iepuri, n-am gasit dar mai incerc si azi. Haine au, Giulia cel putin are destule noi-noute primite de la ziua ei asa ca nu mai dau banii pe altele.
Mancare: noi stam acasa de sarbatori asa ca trebuie sa fac tot felul. Nu ma arunc la mari complicatii. Ciorba de miel, friptura de miel si de pui, drob, cas de la oaie vreau, nu de la magazin, multe verdeturi, oo binenteles, un tort de fructe de padure si mascarpone, cozonac si placinta de iaurt sau pasca fara aluat.
Copiii sunt bine, Raul a fost in vacanta sapta asta, Giulia e ok cu cresa numai ca e tare crizata de ma dispera.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow