LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)
Raspunsuri - Pagina 11
Kitty spune:
Aaaa, era sa uit, ia poftiti la pus poze in albumul de 2 ani..
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
laura_oana spune:
buna dimi
intru pe fuga sa va urez si eu:
Bucuria vine din lucruri marunte,
Linistea vine din suflet,
Lumina vine din inima fiecaruia!
Va urez un PASTE FERICIT !
EU parca sunt bagat in priza, imi umbla mintea la 10 lucruri pana sa le pun in geanta am uitat 8.
asa ca am trecut din nou la lista , se vede ca e obosit neuronu si numai functioneaza la capacitate maxima.![]()
de dimi la ora 8 eram la cabinet la Dr . l-a ascultat a zis ca e muuult mai bine, mai exact nu se mai aude pneumonia, dar pana miercuri sa bagam tratamentu, gentamicina doar azi si gata.asa tare a urlat Edy azi la injectie ca socrei i-au dat lacrimile si i-a promis apasat ca ea nu i va mai face niciodata injectii!
a 2 faza a zilei de ieri:
Edy si-a luat ciocanelul lui care face ca toti dracii in creeeerii mei cand bocane cu el , il tinea frumusel ascuns la spate si vine asa tiptil langa mine si ma intreaba:
edy: " mami, te doale capu`?"
eu: "nu! de ce mami?"
edy cu un aer triumfator se indreapta spre perete si incepe sa bocane cu ciocanul,simteam cum mi se urca sangele tot la cap ( stie ca nu suport cand face asa , pt ca face intentionat sa ma calce pe mine pe nervi) si se opreste si ma intreaba razand
"ACUM TE DOALE CAPU`???"
sincer nu m-a mai durut nici cap nici nimic, m-a umflat rasu si am plecat din camera sa nu ma vada ca rad.![]()
cam atat ca restul fazelor nu mi le mai aduc aminte
.
va pup si sa ne auzim cu bine saptamana viitoare.noi plecam la tara la bunicii sotului.
pupici.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
ElenaGiulia spune:
Buna ziua fete dragi,mi de scuze ca nu am mai intrat de mult dar nu am avut starea necesara,pe 7 februarie am pierdut-o pe mama a plecat nu m-a mai putut astepta nici pe mine nici pe nepoti si eu aici departe nu am putut sa o conduc pe ultimul drum nici nu mai e necesar sa va descriu prin ce am trecut si inca mai trec,inchei aici ca nu e locul pt plansete.
Multumim tuturor celor care ne-au urat la multi ani si imi cer scuze ca nu am citit nimic.
Arthur este bine mare si nebunel face numai nazbatii,vb foarte bine parca e om mare,a invatat de vreo 3 sapatamani sa mearga pe bicicleta Giuliei care cam pt 4 an si nu se mai dezlipeste de ea cum iesim afara vrea numai pe doamna bicicleta,in rest ce sa va spun e foarteeeeee rasfatat de toata lumea mai ales de o vecina japoneza care moare dupa el si ii face toate poftele,a invatat sa vb cu ea in japoneza e tare comic am sa incerc sa-l filmez sa vedeti si voi.
La multi ani cu scuzele de rigoare tuturor celor care au implinit 2 anisori ,multa sanatate bolnaviorilor!!!
Mai revin!
Pupici pt toata lumea!
Fug sa va pun niste poze!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
ElenaGiulia spune:
Samuras de ziua lui!!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
Ajutati-o pe Sosonica!
adelyna spune:
Va uram de acum Paste Fericit!!!!
Am vazut multe poze,multe si din albumul "aniversarea de 2 ani" unde sunt niste copiii superbi(nu vreau sa dau nume ca sa nu sar pe cineva).
ElenaGiulia imi pare rau pentru pierderea suferita....iti inteleg foarte bine durerea.
Noi ne pregatim de Paste si de luni incepem iar scoala si gradinita.
Va pupam si va dorim zile linistite.
adelina si piticii
Noemi 2 ani
ElenaGiulia spune:
www.youtube.com/watch?v=77NQ7foNdUo" target="_blank">Nebunelul meu mic!
Ajutati-o pe Sosonica!
ElenaGiulia spune:
www.youtube.com/watch?v=RXPc8UiVIpA" target="_blank">Prima oara pe bicicleta Giuliei!
Cu tortuletul de ziua lui!
Ajutati-o pe Sosonica!
RaisaFudulu spune:
Elena tare rau imi pare de pierderea suferita....noi suntem alaturi de tine sufleteste 
Sotu din dotare e relativ bine cu picioru atarnar...am gasit masina sa ne duca sa ne ia de la Slatina pt weeekendu asta..mai urmeaza inca trei dar cred ca gasim..asta e ....ne-am duce cu trenu dar omu tr sa stea cu el cocotat..![]()
![]()
Eu am facut singura cumparaturile, am platit ratele, am inceput din pregatiri azi noapte...acu sunt la serv si la cinci zbor la printesa la Slatina
Sa aveti un Paste linistit si fericit alaturi de cei dragi...ne mai auzim abia marti...sper ca doar cu vesti bune
LA MULTI ANI!
ANA MARIA si MONICA
DEEA MARIA
ROBERT GABRIEL
ANDREEA BEATRICE
ARIANA VANESA
ANA
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
menuet spune:
Elena -sincere condoleante!
Cat despre samuras este delicios
si mai imi place cum exclama tatii ''aiii''
Imi place place portugheza cum suna(sa ma corectezi dc gresesc adik dc e sau nu portugheza)Am revazut de mai multe ori filmulete numai ca sa aud limba si unde mai pui ca mai si pricep cate ceva
Telenovelel sa traisca!
Raisa-imi pare tare rau pt sotul tau dar bine ca totusi ati rezolvat cumva cu plecarea.Insanatosire grabnica!
Laura-daaaa EDY chiar ar trece fara probleme de preselectia emisiunii ''copii spun lucruri trasnite''
Dar totusi invidiez mamicile care deja pot dialoga cu copii
Eliana-ff frumoasa felicitarea cu urarea de PASTI...multumim!
Despre noi -suntem la a 2a baita generala fara lacrimi, iar in seara asta a adormit singurica fara sa fie cineva cu ea in camera.M-a strigat de vreo 2 ori..m-am dus la ea, am pupacit-o, si i-am zis sa faca nani ca si mami face nani.Coincidenta sau nu?Vedem maine seara dc se repeta povestea sau nu.
Pup stup
Varsta Veveritza
madybulancea spune:
Buna dimi.....repedela o cafeluta cu voi inainte sa ma apuc de bucatarit....
am vazut o gramada de copii frumosi...doamne ce au crescut!!!mie nu imi vine sa cred ce mare e razvan.....
deci va ramasesem datoare sa va zic cat am slabit....am dat jos 13,5 kg....sunt asa mandra....mai am de dat dar sunt multumita....
cadouri: razvi a primit hainute noi si un trenulet de lemn si atat!!!!
azi bucataresc nitel fac un chec picant de piept de pui,o negresa si cuib de viespi in loc de cozonac ca de-astia a facut mama....si noi oricum nu stam pe acasa merem la ai mei,la ai lui....aaa am vopsit si oua!!!
asa ca.....VA UREZ UN PASTE FERICIT SI FIE CA LUMINA DOMNULUI SA VA ADUCA NUMAI PACE IN SUFLETE SI MULTA LINISTE!!!!!
MULTI PUPICI LA PICI!!!SI MULTA SANATATE BOLNAVIORILOR!!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan