LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)
Raspunsuri - Pagina 12
elyanne spune:
ElenaGiulia condolenate
Imi pare rau ca n-ai putut ajunge sa-ti iei ramas bun 
Mady bravo 
menuet bravo pt. baita, pt. nani fara careva in preajma...
RaisaFudulu sanatate multa sotului...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ralualexandrei spune:
Cozonaci,pasca fiptura,ciorba,drob toate stau frumos aliniate si rumenite.
m-am culcat la 3 si ceva dar am terminat tot ce mi-am propus.
Am intrat sa va urez un Paste fericit ,Lumina Domnului sa va incalzeasca sufletele si sa vi le inunde cu bucurie!!
Elena mamicile noastre sunt sus alaturi de Domnul fericite,sanatoase,si lipsite de orice griji.Stiu ca e greu e ingrozitor,primul Paste fara mama
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
radcarmen spune:
ElenaGiulia, imi pare rau pentru pierderea mamei si iti inteleg pe deplin suferinta pentru ca si mama mea este Sus cu ingerii. Dumnezeu sa o ierte pe mami ta si pe tine sa te intareasca si sa treci mai usor peste aceasta durere mare.
Cat despre samuraiul mic
, e un frumos, dar nici surioara lui nu e mai prejos
, cat despre mami...arati f bine
.
Andra...imi amintesti de mama. Ea era asa gospodina ca si tine si foarte iute de mana
. Felicitari! Sa le papati cu placere
.
Va doresc sarbatori cu Lumnina, pace si sanatate!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Crina_mio spune:
ElenaGiulia -
si
pentru samuraiul tau dragut si pentru surioara lui.
La multi ani tuturor sarbatoritilor din zilele urmatoare!!
Sa aveti cu totii un Paste fericit si plin de lumina!!!
Noi plecam la tara 
Maya a primit de iepuras, pe langa hainute, un iepuras adevarat.
Am fost sa i-l duc miercuri seara la Rucar si n-am intors si cu ea si cu iepurasul acasa, ca ea cand vede masina la poarta isi ia belelul si spune paaaa la toata lumea, asa ca n-am putut sa o dezamagesc si zilele astea am avut-o si pe ea acasa si pe Ica (asa l-a botezat ea pe iepuras). A fost atat de incantata cand l-a primit ca nu stia cum sa-si mai manifeste bucuria, sarea in sus, batea din palme, il pupa, ii facea draga, draga... s-ar culca cu el in pat (cu greu am convins-o ca el e mic si trebuie sa stea in casuta lui
)
Inca o data Paste fericit, sanatate tututror ca sa va puteti bucura de sarbatoare
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
BiancaM spune:
Paste fericit si multa liniste si bucurie in suflet sa va aduca Invierea Domnului!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si
18+
riloasa spune:
Va doresc sa aveti un PASTE FERICIT si tot ce va doriti. Noi suntem bine, astept maine sa ii vad reactia la oua ca este inebunit dupa ele. I-am facut toate culorile si il las sa faca ce vrea cu ele. Noi stam acasa, nu am plecat nicaieri, nu ma mai simt in stare, burtica e destul de mare. Poate mergem pe la padure, sper sa fie vremea frumoasa.
tzuna spune:
Buna fetelor!
Ce faceti? Pregatiti mancare de zor?
Pe Maria am trimis-o cu taica-su la somnic si eu am venit la fratele meu sa fac friptura si tortul cu iepurasi. Asta e toata mancarea care o fac. A, am vopsit si oua. In rest ce-am facut toata ziua? Ne-am plimbat cu telegondola, pe munte, la Zoo (de fapt e mult spus zoo pt ce-i chestia aia.. dar a fost dragut pr Maria). Diseara o cazam pe Maria la fratele meu si noi mergem la INVIERE. Sunt asa incantata.... E prima data cand voi merge la Inviere de cand am nascut. In primul an Maria era ff mica , iar anul trecut socrii mei au plecat la biserica si pe noi ne-au lasat singure acasa.
Ce sa va spun.... Va urez Un Paste fericit! tuturor, multa sanatate, fericire si liniste sufleteasca.
Cadou de iepuras: ca si ROXANICI- un ou de ciocolata pe care oricum nu-l va manca dar se va bucura de surpriza.
Aseara insa am fost la un centru de plasament de aici din oras (e singurul nedesfiintat) ca am o prietena de 12 ani acolo. E o fetita superba, Laura, cu o poveste f trista. M-a impresionat f mult gestul ei. Noi i-am dus un cadouas ca de obicei ca o vizitez de cate ori ajung in Piatra-Neamt. Maria o place f mult iar aseara, Laura i-a dat Mariei unul dintre ursuletii ei de plus. Deci fetita asta care nu are mare lucru a dat cu toata inima ceva din putinul ei. Mi s-a parut un gest asa de frumos.... Si tot acolo am cunoscut un baiat venit acum in vacanta. E student la Brasov. Cata tarie de caracter sa se descurce asa singur. E in centru de la varsta de 2 ani si acum a ajuns prin forte proprii la facultate. Trebuie sa-i fie inca f greu. Sta la camin unde nu plateste nimic si are bursa sociala dar nici un alt ajutor. Dar sunt convinsa ca va reusi si de acum incolo.
Cam atat. Vremea e f frumoasa aici. Astept sa vina matza mea sa mai iesim pe undeva. Din pacate luni dimineata ne vom proni spre Bucuresti.
tzuna spune:
KITTY- cica nu faci mare lucru? Tu ai citit meniul meu? Oua rosii, friptura si tort. Tu ai pentru toti vecinii.
Daca nu era soacra-mea plecata bagam si eu la greu bucatareala ca asa se obisnuieste,nu? Eu una insa sunt asa incantata de situatia asta.... Am mers cu telegondola si eram numai noi pe munte (restul bucataresc presupun), am fost la zoo si la fel. Maria a fost si ea f incantata: in padure cica face curatenie si aduna frunzele cu grebla, rupe floricelele, cauta gandacei.... Aseara am fost la Prohod dar din pacate nu am putut sta pana la sfarsit. Mi-a parut chiar rau mai ales ca nu era asa aglomerat ca in anii trecuti.
Imi pare tare rau ca mai sunt copilasi bolnavi in perioada asta. Maria e si ea cam chinuita de o maseluta buclucasa si iar nu mananca si doarme prost.... asta este nu putem sa le avem pe toate. Eu insa sunt mult mai bine.
ioanaradu spune:
Paste fericit, numai bucurii, sanatate si Lumina in suflet!
elenagiulia condoleante! [flo3]
crina sa pui poze cu maya si iepurasul. imi inchipui ca e f fericita. super surpriza!
andra super women, ca de obicei! 
pupam tot stupul, sa aveti o seara luminata!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Kitty spune:
Va doresc la toate Sarbatori pascale fericite!
Imprumut www.youtube.com/watch?v=W-kDsyfPfLc" target="_blank">niste cuvinte din alte parti ca eu nu le am la mine.
Motivul: Giulia a avut toata dupamasa febra peste 40 si n-am reusit sa i-o scad nicicum, cu toata fobia mea i-am dat si nurofen si panadol si novocalmin supozitor fara nici un rezultat, comprese, baie cu apa calduta, ma uitam la ea, era lesinata, ma uitam la termometru care arata 40,4 si nu stiam ce sa mai fac. Cred ca a cules ceva de la cresa.
Acum doarme si ma bucur ca e sub 39.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow