LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Elena, imi pare tare rau pentru tine, mai ales ca nu ai putut sa-ti iei ramas-bun.

Noi am avut o zi bunuta, lui Petru i-a cam trecut raceala, si-au facut efectul frectiile cu tuica de valeni +panadol+aerius. De gat nu i-am mai dat ca nu a apucat sa coboare.
Dar... sunt eu cobza. Las' ca trece.
Am facut si eu o negresa, am facut ultimele cumparaturi, inclusiv cozonac. O sa-mi trimita si mama, draga de ea a gasit o solutie, drob si cozonac facut de ea. Friptura de miel noi o facem maine, in cursul diminetii sa fie proaspat totul. Am apucat sa iesim si afara toti 4.
N-am stat deloc dar nu ma simt obosita si daca as fi avut cu cine, ma duceam sa iau macar lumina, asa am sa astept vreun vecin sa-mi dea.

Riloasa, cat mai ai pana nasti?

Azi Petrisor a fost cu taica-su la teatru de papusi. A stat nemiscat toata piesa, recunostea anumite pasaje, se uita curios la ceilalti copii care participau cu raspunsuri (au fost si parti cu intrebari si raspunsuri) si nu a aplaudat deloc, nu s-a miscat. A venit entuziasmat, parca inmagazinase tot si traia dupa. O sa-l mai ducem cu siguranta.

Va urez si eu Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

.....si Cristos a inviat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Hristos a inviat!
http://s382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/POZE%20MARTIE-APRILIE/?action=view¤t=Ana-Maria023.jpg

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Hristos a inviat!!!!
Un paste fericit tuturor alaturi de cei dragi!!
Va multumesc tuturor penteu gandurile bune si pentru aprecieri sunteti niste scumpe ca intodeauna !
Menuet ai dreptate limba pe care o vb e portugheza ,intr-un video la inceput Arthur vb japoneza e asa de comic!
O zi perfecta va dorim tuturor!!PASTE FERICIT!!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun regasit tuturor! Pentru ca in ultima vreme scriu "din an in Pasti", iata ca au venit si Pastile, asa ca scriu din nou precum zice vorba .

Intru special sa va doresc tuturor mamicilor si copilasilor vostri cei minunati un Paste fericit , cu multa liniste, lumina in suflet, pace in casa, sanatate si prosperitate. Cristos a inviat!

Sophia de Pasti: http://i24.photobucket.com/albums/c37/CristinaRau/100_0882.jpg

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Am implinit un anisor!

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!

BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile voastre.

Fie ca Lumina invierii Domnului sa va calauzeasca pretutindeni. Va doresc un Paste fericit si binecuvantat.

eu abia acum ma pregatesc sa plec la biserica.fripturica e in cuptor,ouale sunt gata(si pitite bine sa nu se infiga darius deja in ele)....sunt franta de oboseala,dar nu conteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Adevarat a inviat!

Kitty multa sanatate Giuliei. Asa am patit-o cu Elena la ultima viroza. Numai cu impachetari mai scadea, dar nu sub 38 cu 5. Si urca iar la 40. Medicamentele nu prea si-au facut efectul, da rncii nu putea sa nu-i dau...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Adevarat a inviat!

Sper sa aveti o zi de Paste cat mai senina pe cer si in suflete!

Giulia este bine, n-a mai facut febra dupa miezul noptii si nici acum nu are.

ElenaGiulia imi pare rau ca ai trecut prin momente grele si sper ca sufletul tau sa se vindece. Ai fost langa mama ta si de acolo de departe pentru ca oricum nu mai puteai fi langa ea numai sufleteste si ea era in sufletul tau mai mult decat in orice parte.
Sa-ti traiasca samurashul ca e tare dragalas, ce muuuulte vorbeste, ne-am distrat copios toata familia. Si domnisoara e grozava!

Rein ma bucur ca sunteti bine, e normal ca ti-e greu si ca ai zile in care esti demoralizata, ai grija sa nu faci depresie ca inca esti in perioada... Dar te descurci minunat!

Am vazut domnisoarele Sophia (raaar avem prilejul) si Veve, cochete, ca de Paste!

Diana multa sanatate sotului si sa treaca repede perioada asta cu piciorul atarnat in care tu duci tot greul.

Un pupic maare si special pt Mady, pt ca a avut atata ambitie sa tina un regim strict 3 luni si intre timp sa mai si faca bunatati celorlalti!

Crina imi inchipui ce nebunie la voi cu iepurasul! Are o copilarie de vis domnisoara ta!

Tzuna felicitari pentru ceea ce faci pentru cei care sunt mai putin norocosi ca noi!
Te invidiez pentru programul de Paste, visez si eu la asa ceva, dar nu pot deocamdata. Noi consumam strict ce fac eu, ca nu primesc de nici unde si nu mergem la nimeni la masa si in plus prajiturile si cozonacii mei au ajuns si la bunica si la sora-mea si la soacra-mea - eu fiind "unic distribuitor" anul asta.
Asta e, daca nu era bolnava Giulia era bine, ma incadram bine in timp, asa aseara la 12 fara un sfert stergeam pe jos in bucatarie ca de la 4 dupamasa am stat doar cu ea in brate si cum am bucatarit o gramada era dezastru.

Nu stiu ce sa fac, m-as duce la biserica macar acum, daca la Inviere nu am putut, dar cred ca totusi ar trebui sa mergem la dr cu Giulia ca nu-s impacata totusi cu gandul ca a facut asa febra mare.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Kitty iti multumesc pt vb frumoase si pt apreciere ,da Arthur vb absolut tot vb cu el exact cum vb cu un om mare, multa sanatate Giuliei multi pupici sa scada febra!!
Imi trimite si mie cineva o sarma cu prastia????

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hristos a inviat dragele mele,iaca si noi am facut ochi acum la pranz,am fost cu totii la slujba aseara bineinteles ca Edy a adormit in carutz insa important este ca a fost pt prima data la Inviere.
cum ne gandim sa mergem afara,nu prea stim unde dar vedem noi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput