LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)
Raspunsuri - Pagina 14
rein spune:
Poate in Herastrau? noi suntem acolo dupa 3, cu un carut galben si pitik pe langa, intram pe la televiziune, spre locul de joaca de pe dreapta.![]()
menuet spune:
Hristos a inviat!
Va dorim Sarbatori Pascale cu multa liniste sufleteasca, bucurie si speranta si mai presus de toate sanatate.
Noi singurei acasa,nasii nu sunt in tara, asa ca ne-am fc de duca in oras sa binedispunem Veverita.A fost minunat
..noi bucurandu-ne de fericirea ei....si vremea superba care a fc ca totul sa fie si mai minunat. Sa dea Domnul sa fie maine vremea la fel de frumoasa si facem o escapada la mare.![]()
Oua de Pasti!
In zi de sarbatoare!
Pupam
Varsta Veveritza
madybulancea spune:
Adevarat a inviat!!!!Va doresc un Paste fericit si linistit!!!
Kitty iti multumesc din suflet pt urari si pupicul mare.....am ajuns la 13,5kg date jos...kci vineri am tinut post negru...
noi am fost ieri la tara,la socrii care erau plecati de sapt trecuta acolo,a alergat razvi intr-o veselie...am vanit azi dimi,am fost la masa la parintii mei,apoi am fosst prin parc...si cam atat....
ma duc sa pun niste poze si revin cu ele!!!
va pup cu drag!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
http://picasaweb.google.com/madybulancea/Paste2009#
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
rein spune:
Am vazut Sophia frumoasa, ce pacat ca o vedem asa rar!
Kitty 
Mady, felicitari, mi se pare mult cat ai dat jos, eu apreciez cel mai mult perseverenta. 3 luni!!!
Azi am fost in Herastrau cu autobuzul (inclusiv carut+bb) pentru ca Petru nu a mai mers niciodata cu el si i-a placut tare mult. Era liber si am zis sa profitam. L-au supt de energie toboganele alea imense, l-au incantat claunii, l-au uimit bikerii cu acrobatiile lor. parca era Alice in tara minunilor. Acasa am ajuns lihniti si ne-am asezat sa mancam. bb a inceput sa scartaie la el in patut, semn ca vrea in brate. Eu mancam in continuare ca il mai las sa si vocifereze, nu sar imediat. Petru a terminat portia lui (apropo, mananca singur cu lingura aproape orice) si nu a mai suportat: meg a bb Calin! eu: nu, stai acolo! el: meg a Calin mai, mai, nu pange.
A trebuit sa-l las.
Este foarte iubaret cu fratiorul, il pupa si il strange in brate incat uneori ne e teama ca il sufoca. Are tendinta sa il ia in brate sau sa se urce pe el tot din iubire. Cand ii fac baita ma ajuta sa-l spal, il da cu ulei de masaj, e super dulce.
Cand plange sare sa-l mangaie si de obicei reuseste sa-l linisteasca, cel mic rade, e tare veselut. Si se gogoneaza la el, parca intelege ceva.
Asta seara Petru se arunca de pe spatarul canapelei jos, pe canapea iar bb zambea si scotea chiote urmarindu-l.
Nu am poze de la ziua lui Petru, eu nu am avut timp sa fac, iar sotul a facut numai 2 filmulete pe care nu stiu sa le pun. Sunt suparata de constatare si de asemenea nu a vrut sa ia aparatul la teatru sa vad si eu mutricica lui acolo. gata, l-am spus.
carmenefr spune:
Hrisos a inviat!
Repede, sa nu uit![]()
Poza in albumul de 2 ani(multumim de link
)
http://good-times.webshots.com/photo/2623470610096653195dgBBrx
Asa...ne mai tragem si noi sufletul...ca saptamana ce-a trecut am fost tot intr-o alergatura, intr-o cumparatura
, curatenie, mancare...
Am vopsit oua, am facut pasca si-un cozonac (ca a facut mama si pt noi
), drob de pui cu ciuperci
.Ca sa pot termina treaba, l-am trimis pe tati in parc cu Teodora, vreo 2 ore de joaca si era franta...Pe la 23 ne-am bagat si noi la baie, si apoi am stat la televizor si-am vazut o parte din slujba de Inviere de la Manastira Tismana.Am ciocnit cate un ou, am gustat drob si pasca cu un pic de vin rosu...si am mers si noi la somn pe la 1.30-2.00.La 9 ni s-a dat trezirea
, ne-am facut bagajele (cadourile pt ai nostri si bagajul Teodorei
), ne-am imbracat si am mers si-am luat soacra, si apoi am mers la masa la parintii mei.
Planuisem sa mergem astazi undeva, la iarba verde, dar cu ploaia asta...mai amanam.
Cadou pt Teodora: noi i-am luat un calut (chicco rodeo) pe care-l zapaceste toata ziua
, un pachet cu 4 oua de cioco de la milka(coaja oului e de cioco si interiorul de crema de vanilie)-a mancat, dar nu pot spune ca i-a placut f mult-, hainute ave de la ziua ei, neimbracate, asa ca s-a innoit, de la soacra-mea a primit un bat cu un cocos in varf cu roti, si cocosul are niste labute cu care lipaie(va fac o poza sa intelegeti
). Jucaria o plimba prin casa, desi si asta a fost un succes. Numai succesuri 
A mai primit tot de la noi un aparat de facut baloane (cu baterie), ca sa nu ne mai iasa ochii de atata suflat in cerculetul ala ![]()
Revin
magdutah spune:
Hristos a Inviat !!! 
Noi am avut musafiri de Paste, 3 familii cu copii. Asa ca Matei a fost tare incantat ca are cu cine se juca. Am reusit si am facut cozonac, drob si friptura de miel, oua rosii ... azi deja am facut curatenia de dupa musafiri ... caci au stat la noi 2 zile si ne-au ajutat gospodinele sa facem si sarmale ca acasa !
Va pup si sa va bucurati mai departe de sarbatorile de Paste!
Magda
Matei 9.04.2007
magdutah spune:
Si sa nu uit sarbatoritii de ieri
Robert Gabriel si Andreea Beatrice
si de astazi
Arianna Vanessa
La multi ani !!! sa aveti parte de multe bucurii, sanatate multa ... si tot ce e mai bun pe lumea asta!
Magda
Matei 9.04.2007
elyanne spune:
La muuuuulti ani: Mada rozz!
La muuuuulti ani: Robert Gabriel!
La muuuuulti ani: Andreea Beatrice
La muuuuulti ani: Arianna Vanessa
Noi ne-am returnat din plimbari si acum am ce despacheta si ce spala ... poate reusesc sa pun niste poze maine...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica