LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Rein, felicitari !

La multi ani, Mada rozz !

La multi ani Robert Gabriel,Andreea Beatrice si Arianna Vanessa!

Cu olita, avem si noi de vreo luna, numai succesuri, adica in casa (si cateodata nici la culcare) nu mai punem pampersi. Am vazut ca se poate tine la pipi , cat cautam olita(daca e in alta camera), dam jos hainutele...Dar la kk, mai greu nu se prea poate amana un minut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Azi am revenit si noi in Bucuresti. E cel mai frumos concediu de cand o avem pe Maria. Voi pune si poze maine sa vedeti si voi de ce ne-a placut asa de mult. De fapt ce era sa nu ne placa? mancare buna a fost, plimbari in padure in fiecare zi, aer curat, liniste, o slujba superba de Inviere si un copil cuminte care a dormit si ne-a lasat sa stam la biserica pana la ora 1.30 (mai mult nu ne-au mai tinut pe noi picioarele).

KITTY- cum e Giulia? Ati ajuns la medic? Poate eo viroza si-i trece asa repede cum a fost si la Maria- 2 zile febra si apoi gata, inca 2 zile cu muci si asta a fost tot.

Eu sunt libera si maine asa ca pot sa-mi intru in ritm usor usor. Avem in plan sa mergem in IOr daca e cald . Vom fi acolo pe la ora 10.30-11.00, intrarea dinspre cresa Titan . Cine mai vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Buna dimi..
La asa copi cuminti si frumosi nu avea cum sa nu vina ''Iepurasul''(cu toate ca fetele de la topicul de Constnta nu prea sunt ele de acord ca de unde pana unde si chestia asta cu iepuasul mi-e imi place...e un prilej sa ii iau copilului meu ceva)Teo sa stpanesti sanatoasa calutul de la mamai si tati
Matei de Magtutah-cred ca ai fost un fericit ca ai avut copii cu care te juca.Ti-am admirat si pozele ..esti un scump ca si Razvi a lui Madyde altfel care nu mai prididea cu treaba in gradinaAAA! Mady esti o frumoasa,,felicitari pentru dieta!
Rein-felicitari pt pipi la olita
Tzuna-se simte din ''glasul '' tau ca v-ati simtit bine.Asteptam cu nerabdare poze

Uram si noi la multi ani urmatorilor:
La multi ani, Mada rozz ! Sa traiesti 100 de ani si sa te bucuri de copii!
La multi ani Andreea Beatrice, Robert Gabriel si Arianna Vanessa!
Sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani Ana de Tzontzonel -chiar dc mami nu a mai dat pe la noi iti dorim sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune in viatza

Despre noi-am intrat in linie dreapta.Sambata avem party iar luni eu incep serviciul.Am emotii pentru ca stiu ca nu ma mai intorc pe postul meu (s-a schimbat sefia si si-a adus ''zanele'' lui).Sper sa ma descurc important este sa am de lucru.
Pup stup

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

hristos a inviat!

a mea mandra nu mananca de 4 zile, bea ceva lapte, un fresh de portocale, doua guri de banana si juma' de ceai. ea n a mai facut asa niciodata, si a mai fost virusata chiar prea mult. si nici nu i a fost prea rau, ceva mutzi prin nas, raruti si tusea aia pacatoasa ce a chinuit o mai tare. de ce nu mananca, ca ma dispera, sint vesnic nervoasa si apasata din cauza asta. balaurul meu manca si avea mereu burtica rotunda...

ma zbat sa pun o poza la album. dar nu mai tin minte parola. care sare mi o dea?

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cateva poze cu picii la tara:
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Aprilie2009#

Baietii mei iar au muci, iar tusesc... sper sa nu o luam de la capat

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Sanatate multa Giuliei si Norei !

Si noi avem de sapt trecuta tuse& muci, astia sunt impreuna mereu , ii dam un sirop de tuse de la plafar, Coughend ii spune, apoi homeopate, oscilococcinum si coryzalia. Raceala, fata de datile trecute e mult mai mica (adica o combat bine cele de mai sus), prefer de-astea decat clasicele siropele, care per total nu fac bine (parca v-am spus de paracetamolul din panadol, care afecteaza ficatul)-tare curioasa sunt sa vedem rezultatele de la analize...

Ce vreme urata...tocmai ce voiam si noi sa iesim in parc...acum ne uitam la Bambi 1

Mergi la inceput

Avem si noi cateva poze de la tara si de la Paste

Eliana , super piticii, si Elena asa curajoasa, sa se urce ea pe cal, si harnica, sa stranga fanul...Baietii plimbareti, cu copanu' in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

si noi poze

noi am fost tot pe drumuri dar v-am citit

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu Elena cea curajoasa, Teodora cea cuminte (cum sa duca ea cosuletul cu oua ? Maria le ciocnea pe toate in cateva secunde), si Batman. Numai copii unul si unul. Acum incarc si eu pozele dar merge greu.

Eu sunt putin suparata pentru ca bona s-a imbolnavit. are o viroza urata, de fapt toti din casa sunt bolnavi asa ca nu am cu cine sa o las pe Maria saptamana asta. In primul rand e grav ca eu chiar trebuie sa ma duc la serviciu. sa zi ca maine ma mai eschivez dar joi trebuie sa ajung musai. macar daca stiam din timp putem ramane pana in week-end la Piatra-Neamt. daca tot voi fi mustrata ca nu-mi fac treaba macar sa ma fi distrat in timpul asta. Sunt asa suparata... ea saraca mi-a scris un mesaj dar telefonul meu s-a descarcat duminica si nu aveam incarcatorul la mine. Si abia aseara am citit mesajul.

Mergi la inceput

In sfarsit s-au incarcat pozele

Mergi la inceput