LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Salut fetelor!
Noi tot rau suntem, de ieri m-a luat si pe mine viroza, azidimineata aveam si eu si Giulia 39 febra, sunt lesinata, nici nu pot tine capul sus, e cumplit. Sper sa scape Giulia fara complicatii.

M-am delectat cu pozele voastre, am vazut Razvanelul si pe Mady - acum intr-o noua prezentare , dragii Elyannei si m-a impresionat poza in care Elena este protectoare cu Andrei , Veve la masinute cu parintii, Teodora cu ochelari de soare atenta cu cosuletul de oua, frumoasa minivacanta a Tzunei, Rares inconjurat de tot felul de dotari .

Noi nu ne laudam cu ce-am facut aceste zile, mi-a ramas in minte smotru dinainte si seara de Inviere in care incercam disperata sa scad febra Giuliei. Asta e, mergem mai departe, bine ca e doar atat. In loc de poze, am filmulete cu Giulia, intr-un moment cand se simtea mai bine duminica.
Alunelu
Vine rata de la balta

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

aaa,si aici artistul emerit al poporului.... http://good-times.webshots.com/video/3030848520100999248gehvbi el nu vb asa bine ca Giulicu si probabil multi altii, dar pune muuuuuuuuuult suflet in interpretare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

M-am distrat din nou ca "iai shpune iaiesh poejia cu cutu?".
Cum le spune el de cu suflet, adevarul e ca si ma-sa se incurcaa, pisica sare prin cadru, grele conditii... dar el e foarte convins de ce spune..

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Tzuna, nu te gandi ca a stat mult cu cosuletul de oua in mana...ca tinea de toarta numai dintr-o parte, mi-era ca le scapa tocmai pe alee , in fata blocului
Teodorei i-a placut de Maiiacare era in padure , la munte, drept pt care, a decretat ca si ea vrea "a paduie, a mute"(la padure, la munte), si s-a dus sa-l intrebe pe tati cand mergem???

Giuia, ne-a placut, Teodora a cantat si ea din background Alunelu'

Aiesh, mortal, cum recita el, serios, pisica(mai putin serioasa, ca probabil ii era somn) trece prin cadru, noroc ca Aiesh se aduna, si termina poezia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Beeii io nu mai zic nik..aveti niste copii fantastici.Sper sa ne dam i noi adata drumu la vorba ca m-am saturat de chineza, ciuciungheza, bebeleasca si alte''idiome''
Asa ca de suparare merg sa bag cornul in perna!

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mmmm... ce de poze avem noi aici... ma bucur sa va revad!
nu pot decat sa zic ca invidiez pe Elena, de cand ma stiu imi doresc sa calaresc un cal da' mai e timp, in schimb degeaba ma uit la Iaies ca in masinuta cu Batman nu mai pot sa ma sui. Si asta imi doream!

Mergi la inceput

Kitty, te inteleg, in ultimile 3 zile am fost racita rrrau, doar la nas si cap, cred ca e un pui de sinuzita dar parca imi spargea cineva nuci pe acolo. Si nu-mi mai ajungeau servetelele de nas, am trecut pe diverse carpe de unica folosinta. Azi sunt alt om, mi-a trecut cu aspirina saracului. Te sfatuiesc calduros sa incerci.

Mergi la inceput

Petru are 13 kg si 91cm la cei 2 ani.

Pisi, nu te mai supara cu nemancatul, sigur o sa-si revina ea si recupereaza, ai sa vezi. Noua ni se intampla des, Petru nu a fost niciodata constant in privinta mancarii, cert este ca nu sta chiar sa moara de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

La controlul de 2 ani si Amalia s-a imbogatit cu un vaccin de hepA.
Are 93cm si 12,7kg. Trebuie sa merg cu ea sa-i ia sange pentru concentratia de plumb din sange si colesterol.

Ea e bine, a avut ceva muci pe care mi i-a pasat si mie...

In rest bune toate, burtica creste, pe 5 mai mergem la morfo fetala.

Scurt pe doi, ca iesim afara Somn usor si pupici!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Ma doare burta de ras. Mortal "artistul emerit al poporului"

De o ora ma tot uit la poze si filmulete. Am vazut amazoane frumoase (la cat te-a capiat ca ea vrea ponei, e normal sa vrea si in realitate), domnisoare cochete cu cosulete, in padure, Batmani, bolnavioare recitand poezii (dar numai ce vrea ea). Nu am apucat sa citesc foarte mult din urma, doar ultimele pagini - astea cu multe poze. albinutele si bondareii, sunt minunati toti.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput