LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)
Raspunsuri - Pagina 17
elyanne spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanici aaa,si aici artistul emerit al poporului.... http://good-times.webshots.com/video/3030848520100999248gehvbi el nu vb asa bine ca Giulicu si probabil multi altii, dar pune muuuuuuuuuult suflet in interpretare ![]() |

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
diana69 spune:
Frumoase poze si filmulete cu pitici.Frumoasa vacanta Tzuna.Ma bucur ca v-ati distrat bine.
La mine nu a fost prea frumos pastele ca sotul a fost cam bolnav, il doare intestinul gros si mai mult a dormit si eu a trebuit sa stau cu copiii si sa-i scot pe afara si eram si eu obosita de nu mai puteam.Ei dar ma voi odihni si eu candva. ![]()
![]()
![]()
![]()
doina.todor spune:
Ceau fetele!
Vazut poze minunate cu copilasi minunati, vazut Rares cum recita poezia caun adevarat artist 
, ma bucur pentru toate fetele care s-au distrat de Pasti.
noi in schimb nu ne-am putut bucura de vacanta deloc. Bunicul si-a mai revenit , l-au externat si acum e acasa la el (pentru ca nu vrea sa vina sa stea cu mine sau cu mama, el vrea acasa la el, asa ca l-am lasat in pace si l-am dus la el la tara, unde are grija unchiul meu de el pt ca locuieste in apropiere, oricum important e ca acum e ok si pare ca isi revine)
DAR in ziua cand l-au externat pe bunic Radu s-a imbolnavit... rau de tot, cu tuse foarte urata, febra, muci si ca efect miorlaiala cat incape asa ca eu nu am mai dormit de mircuri inainte de pasti pana duminica
, se trezea saracu noaptea ca se ineca cu muci su il apuca cate o criza de tuse de plangeam si eu si sotul langa el.
In fine, am chemat doctora miercuri, i-a prescris un tratament dar sambata radu era inca cu crize de tuse si muci pana in pamant, apoi duminica ca prin minune nu a ami facut febra, crizele de tuse s-au rarit dar mucii tot pana la podea sunt. Din pacate Radu nu a mancat nimik toata aceasta perioada asa ca arata ca un copil din Africa acum...
, nu cred ca are mai mult de 9 kg, mi-e si frica sa il cantaresc... sper sa isi revina
Acu is eu virusata rau, pe langa viroza am si probleme cu spatele... dar asta e cea mai mica problema, as vrea sa il vad pe Radu ok, pentru ca nu e inca refacut si de mancat nu vrea sa manance numik inca, ganditi-va cat de grav e daca nu vrea Ou Kinder si nici ciocolata...
Sper sa revin cat de curand cu vesti mai bune...
Va pup pe toti
Varsta lui Raducu
pisikuta spune:
saliu!
kit, nu stiu tu cum mai stai, dar m a luat si pe mine roza-viroza dimineata, n am febra, dar sint cazuta rau, o atonie groaznica si un gat puternic dureros. sper, totusi, ca ai scapat macar de stresul febrei giulicai 
ma fetelor, sint atat de scumpi toti, ca te intorc cumva la viata cand ii vezi minunati in poze si filmulete. ce sa zis, ce mari mi s au parut gemenii, cat am admirat o pe elena ptr curaj si eleganta cu care ma obisnuisem din alte fotografii...cu mariuca atat de fercita in decorul de primavara..cu giuli care vorbeste atat de bine, canta frumos(da' capca stie ce facea fie sa acolo, ma?), cu rares in spatele caruia parca o vedeam pe nora, la fel de hotarata cand recita...poate am scapat vreunul si mi cer scuze, am capul infundat de la raceala asta...
nora a mancat ieri si m am linistit, multumesc de sprijinul vostru moral. e iar fata mea, aia cu burtica plina si rotunda ca un balon la inaintare.
salutari si urari de sanatate ptr cei suferinzi, giuli cu kit, raducu, sotul dianei si bona mariucai. si mie, poate mi transmit putina energie pe net ![]()
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
tzuna spune:
Buna!
O zi relaxanta oarecum. Dimineata la cumparaturi in Auchan unde era destul de aglomerat pentru o zi de miercuri la ora 10 ,dar probabil nu suntem singurii ramasi fara iaurt, lapte si alte chestii acum dupa sarbatori. Apoi 1 ora si ceva de stat afara cu copiii de la bloc (nu am mai avut timp sa ajungem in parc), papa si somnic ca eu tb sa lucrez asa cum pot. Pt maine am rezolvat cumva adica va sta dimineata o prietena de-a mea si o va pasa pe la ora 11.30 unei vecine pana la 12.30 cand ajung eu. Maria va fi f dezamagita de acest program dar chiar nu am ce-i face. daca nu ar fi aglomeratia aia infernala de la metrou la ora 7.30-8.00 as putea-o lua linistita cu mine la gradi dar asa nu se poate.
Am scris ca am vazut filmuletele? Am murit de ras aseara cu Maria. Mie mi-au placut toti copiii dar Maria l-a preferat pe Rares si tipa si ea o data cu el. I-am copiat filmuletul ca-mi cere sa-i pun "baietelul tipa".
RaisaFudulu spune:
Ziua buna
Vai fetelor cwe multe pozici...si filmulete....ce iti incarca batertiile acesti copilasi draguti...![]()
![]()
Am vazut tot sper sa nu scap pe cineva din nominalizare
Razvanelu cu Mady intr-o forma minunata...felicitari
,
puii de Elyanne la tara si pe mandra calare pe cal...nu degeaba cerea ea mosului pone
Veve cu masina
Teo cu cosuletu de oua...chiar daca a fost pt putin timp...la noi nu s-a vazut asa...o printesa tare frumoasa
Maria de Tznua in minivacanta...prin meleaguri pitoresti,...sanatate bonei
Rares cu ale lui multe jucarele iar de reciatt
intr-un mare fel...bravo,
Giulica bolnavioara....dar poezioare si cantecele poate cand vrea..superb...mami sa va faceti bine
Rein felicitari de primu pisu la olita si pt bilantu de la 2 anisori....speram ca ajungem si noi acolo pe la vreo 4
Bianca ma bucur ca burtic creste...
Diana69 sanatate pt sot..si eu am fost in aceeasi situatie
Doina imi pare tare rau pt Radu...sper sa treaca repede...iar despre bunic acasa la el se simte cel mai bine
Pisik scapa repede de roza viroza...
Noi am facut un Paste pasnic si linistit...fara tambalau mare..ca de sot imobilizat....Raisa nu a vrut sa ia impartasanie de la popa...si a chinuit-o putin...mie nu prea mi-a convenit dar a zis mami ca era pregatita pt ea si se supara poapa....a spart in continuu oua...noroc ca a rosit mama multe....in permanenta ar fi vrut cio..cioc....vorbeste ca o moara stricata si ne dispera cu intrebariel....una cel mai desUnde?? chiar si cand nu este cazul sa pui intrebarea asta....o fi in loc de De Ce
O sa pun diseara poze...
Roxanici si Kitty am si eu o rugaminte la voi pot sa copiez filmuletele cu Rares si Giulica cand spun poezii sa le duc Raisei la Slatina?...si daca da cum? ca nu ma pricep
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
madybulancea spune:

bestial raresu....
va multumesc din suflet ptr felicitari!!!!am slabit si ma simt bine si o sa mai slabesc.....
va pup si va urez o saptamana linistita!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
carmen94 spune:
salutare si de la noi!
de citit am citit pe fuga,dar unde era de vazut poze si filmulete,nu mi-a scapat nimica.
atat am stat cu nasul in calculator sa le vad pe toate ca fie-miu a avut timp sa trebaluiasca in legea lui.
adica......fuga in bucatarie,deschis usa la frigider,scos oala cu supa(una mai mica)si s-a gandit el ca supa trebuie dreasa.asa ca a pus completare iaurt cu fructe,oua crude si oaua vopsite(bineinteles dupa ce le-a spart),kefir si toata punga de leustean care o aveam....
bineinteles ca aveam supa cu taietei,oua si iaurt si pe jos in bucatarie.dupa ce si-a terminat treaba a venit la mine in salon la calculator cu cofragul gol dezamagit tare ca nu mai sunt oua.....
asa am descoperit eu ce face domnul meu cat eu stau la poze si filmultele.
din pacate nu am avut aparatul foto sa-l pozez.l-am uitat la bunica si il luam abia la sf.de saptamana.
deci acum vreau-nu vreau,am chef-nu am chef, trebuie sa trec la curatenie.
noi pastele l-am facut la iarba verde.a fost cald si frumos si era un loc de joaca amenajat ptr.copii.de cand am intrat in parc si pana cand am plecat, darius nu s-a miscat de acolo.ba la nisip,ba se catara pe topogan,ba pe module.nu i-a trebuit nici mancare nici apa.iar noi am stat linistiti si ne-am vazut in liniste de relaxare.
pupacim pe toata lumea!
ralualexandrei spune:
Ultimele doua zile noi le-am petrecut la tara asa ca am luat pauza de calculator si de tv.Au zburdat cat a fost ziua de lunga tati a facut focul seara sa fie caldurica la copchii,i-am bagat in cada ca erau negrii si li se auzeau chiotele din curte.Ursu a trebaluit sa pregateasca curtea pt sederea de la vara oricum avem mult de munca insa as vrea sa se faca actele pe numele nostru inainte sa bagam o gramada de bani,oricum casa incet incet ajunge in paragina daca nu o mai ingrijeste nimeni.Am ochit si ceva leagane pt copii as vrea sa le amenajez un loc de joaca nisip ma rog multe vreau eu dar inainte de asta...
Azi ne-am amuzat cu totii (inclusiv ursu care si-a luat liber si azi)uitandu-ne la pozici si filmulete, Edy i-a aplaudat pe toti fara exceptie .La pranz am facut o tura de cumparaturi si noi ca dehhh a zis Tzuna a zis bine nu era singura fara iaurturi ,lapte ,etc.Seara am facut smotru si o ciorbitza de vacuta .mai multe gatesc maine ca si asa e sarbatoare 2 zile asa ca am timp destul sa ma ocup de gateala si acte.
Cam atat de la noi in rest va urez sanatate tuturor .
Raportez 2 nopti fara pampers si fara pisu din partea lui Edy.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Kitty spune:
Mda, am cedat, ce sa fac? A cincea zi de febra (39 si azidimi, nu gluma) fugit cu Giulia la dr. care japs i-a tras cu antibioticul in cap, spre disperarea fobicei de ma-sa
.
Nu se putea altfel zice-se, ceea ce nu m-a oprit ca azidupamasa, cand trecusera biiiine de 8 ore de la antitermic si avea numai 37,7 sa nu ma gandesc:daca mai asteptam o zi poate nu mai facea febra. ![]()
Pisik, tovarasa mea de suferinta..
, asa ma simt si eu, am un cap ca un bostan... Pupam pisica mica pe balon 
Doina, imi pare rau ca aveti o perioada proasta, multa sanatate va doresc si nu te mai consuma, ei se recupereaza repede!
Diana, nu stiu cum sa fac, de-as avea adresa ta de mail sa-ti trimit asa filmuletul, oricum multumesc de apreciere.
Cu Rox nu vorbeeesc ca mi-a eclipsat odoru cu fii-su 
pe segmentul nostru de piata cu actoria ![]()
Joooo, unde-i cumatra Biky? S-o fi chefuit de-a daramat ranch-ul si or fi in reconstructii bag seama, nici o vorba, nici o pozaaaa, ori de cand e asa slabatura nu mai sta de vorba cu noi zice ca e sora cu Caterina, nu ma-sa!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow