LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

eu m-am delectat cu puii vostri. Filme cu Alex nu mai pun o vreme, ca e in deplasare, poate ceva poze... eu sunt destul de pasiva de situatia asta, nu imi pare nici bine, nici rau... el pare fericit, nici nu intreaba de noi, asa ca... ce sa mai zic...
Am pus si eu o poza in albumul de 2 ani.
Pe Alex l-am serbat in familie inainte sa il ducem la bunici, i-am facut un tort din care a apucat sa manance doar o feliuta, i-am dat trotineta care desi pe cutie era cu portocaliu si verde, cand am scos-o din cutie era roz cu mov... lui i-a placut si asa

Si cam atat de la noi. Singura "poezie" pe care o spune sunt de fapt 2 versuri adaptate: "Toc toc toc / Supa e pe foc" (e dintr-o poezie despre un morcovel ). Talentele actoricesti la el se manifesta altfel, poate simula/mima o gama larga de sentimente... dar o sa va arat cand mai ajungem pe la el.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Am vazut poze cu copii care mai de care mai scumpi. Ce minunatii avem! Noi ne-am distrat super! A spart oua pe placul lui. Ne-am odihnit si am fost la socrii la masa, musafiri nu am avut. Mihai papa bine, nu am probleme cu el. Mai am vreo 2 luni si nasc. Abia astept, nici nu mai stiu cum o sa fie cu unul mic. Cand o sa am timp o sa mai pun poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaani, Maya!!!!
La Multi Aaaani, Alex!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

mare sarbatoare mare La multi ani sarbatoritilor de azi: Maya Georgiana si Alexandruuu!!!

sanatate bolnaviorilor.
doina pupam raducu si speram sa-si revina cat mai repede.
giuli si nora ia sa va faceti si voi bine, nu mai stresati mamele!!

pupam tot stupul!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Maya!

La multi ani, Alex!

La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume!

Pupam bolnaviorii... multa sanatate

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Maya Georgia

tuturor celor cu numele Gheorghe sau derivate de la el

Si ... nu in ultimul rand, puiului meu mic

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani tuturor celor ce se serbeaza azi de nume!!! In special pt Jiji al nostru, care ce face?

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

‘Neata

Va invite la o bucata de tort (cam jumulit, ca Mayei i-a placut frisca) dar foarte gustos.

Alex Sa fi sanatos si la fel de vesel si istet ca si pana acum!!! Sa te distrezi la bunici

tuturor celor care poarta nume derivate din Sf. Gheorghe !! Sa fiti sanatosi si viata sa va ofere multe bucurii

La multi ani puiul meu mic si drag

Anul acesta am zis ca o vreau de ziua ei doar a mea si a lui tati, asa ca suntem la noi acasa, singurei sa ne bucuram de ea in voie. S-a trezit de dimineata (la 7) nerabdatoare sa sufle in lumanare, cred ca a suflat de vreo 10 ori, ca tot vroia iaaaaa (iara). Am ciocnit si un paharel de sampanie din care a gustat si ea (de ziua ei e voie, nu??).

Acum a plecat cu tati pana afara sa strang putin prin casa, si dupa amiaza continuam petrecerea doar noi doua, ca tati pleaca la serv. Astazi vreau sa o rasfat si sa o pup toata ziua

Jo – m-am scos la anu' cu mielul de Paste ca mi-ai botezat fata. Mercic de urari Mateiu

Ne-am amuzat aseara amandoua cu pozele si filmuletele albinutelor si bondareilor isteti si frumosi. Sunt toti grozavi

Eliana – ai niste copii minunati, superbe pozele cu Elena pe cal si ce protectoare e cu fratiorii ei piticii voinici.

Kitty – un mare pentru Giulia cu okisorii ei superbi, sper ca nu mai e bolnavioara si tu te simti mai bine. Am vazut toate filmuletele, ca Maya vroaia atu fetita

Roxi – actor il faci pe Rares ce mult suflet pune el in interpretarea poeziei. Simpatica si poezia, o sa incerc sa o scriu, ca eu nu prea stiu poezii pentru varsta lor. Spune si Maya tica, tica

tica, tica
mamii
miau ... ica
coaaa... (se bate pe burtica) ... goaaaa, o sa o filmez cand m-o lasa
Si alunuu (alunelu) cu ajutorul meu, spune si ea cateva cuvinte.

Delia – cum te mai simti??? Sper ca ai scapat de viroza burtica rotunjita a Norei

Mady – felicitari pentru ambitie, Razvanel

Veve pe obrajorii rosii care debordeaza de fericire

Tznua – frumoase locurile prin care v-ati plimbat, iar Maria e o dulce cum cauta ea gandacei printer frunze

Carmenfr - felicitari Teodorei pentru reusita de a duce ouale intregi

Doina sanatate multa lui Raducu

Rein felicitari lui Petru sa scapati cat mai repede de pampi. Am avut si eu ieri tentativa de a o lasa fara, dar intr-o ora mi-a facut de 2 ori pisu, e drept ca de fiecare data a venit si mi-a zis, dar i-a si dat drumul in momentul in care-mi spunea. Ce sa o mai pun pe olita?!?! Mai incercam, trebuie sa reusim pana la urma

Bianca – sarcina usoara in continuare

riloasa – asteptam pozele si ai grija de samburelul din burtica

Sper ca n-am uitat pe cineva

Sanatate bolnaviorilor,
revin dupa amiaza (sper) cu poze

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

MAYA GEORGIA
MIHAI ALEXANDRU
STEFAN GEORGE

Sa cresteti mari, sanatosi, sa va bucurati parintii in fiecare zi!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

Sa traiasca sanatosi, voiosi copii mamicilor:
LUMINAG, DOINATODOR, RIANNASTEF, CRINAMIO, KISSTHERAIN999, IULA78.

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de GHEORGHE sau derivatele lui.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput