LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)
Raspunsuri - Pagina 19
menuet spune:
La multi ani, Maya!
La multi ani, Alex!
La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume!
Tuturor un sincer si un calduros La multi ani!
Giuli, Nora, Raducu, Kitty si Pisik-insanatosire grabnica!
Varsta Veveritza
rein spune:
La muulti ani, Maya, Alex si celor ce serbeaza ziua numelui de Sf. Gheorghe!! Petreceri frumoase!
RaisaFudulu spune:
La multi ani Maya!....mai ce va mai dragaliti voi astazi ...singurele asa....cred ca e minunat
..Crina pune si pozici cu tortu ce faci
La multi ani Alex! sa te distrezi la bunici
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Gheroghe!
Ela tu ce faci nu mai zici nimica...nu te-ai mai intors acasica
Kitty adr de mail diana13fudulu@yahoo.com

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
carmenefr spune:
La multi ani Maya si Alex !

La multi ani celor care astazi isi serbeaza ziua de nume !
Si distractie frumoasa , si cand mancati o felie de tortulet, beti un vinisor, v-oti gandi si la noi ! ![]()
Sanatate multa piticilor bolnaviori (Giulia, Raducu si Nora)!
Cat despre Kitty si Pisika,sa va reveniti cat mai repejor. 

Tara va vrea sanatoase !
Astazi mi-am propus ca incerc vasul roman(de lut) , asa ca l-am pus la inmuiat. Fac niste copane cu...? Cu ce s-o nimeri...
Intrebare pt cele care aveti vas d-asta: prima data cand il pun la cuptor, tre' sa fie gol? Si abia apoi il pun la treaba, sa faca mancare?
rein spune:
Carmenefr ma interesa si pe mine un vas roman si am gasit aici niste info, in engleza:
http://www.roemertopf.de/english/tipps_handhabung.htm
acuma nu stiu daca e diferit la modul de copt de vasele tip jena ca eu le folosesc pe acelea cel mai mult.
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rein Carmenefr ma interesa si pe mine un vas roman si am gasit aici niste info, in engleza: http://www.roemertopf.de/english/tipps_handhabung.htm acuma nu stiu daca e diferit la modul de copt de vasele tip jena ca eu le folosesc pe acelea cel mai mult. rein |
Multumesc Rein

Eu am inteles ca mancarea preparata in vasele astea e mult mai gustoasa.
Cica sarmale la oloi de lut, ies
sau friptane
laura_oana spune:
buna fetelee
La Multi Ani Maya ! 
La Multi Ani Alex ! 
am revenit si noi acasa ..si ma simt asa de obosita de am impresia ca nici intr-o luna nu ma odihnesc suficient!
ieri am fost la Dr cu Edy sa vedem ce e cu pneumonia si cica NU MAI E! sa oprim tratamentul ca s-a vindecat si e ok.sunt asa fericita.
sper dezamagirea lui Edy care nu mai bea zilnic toate siropelele( vb la ta-su ca a bagat litri in el cu atatea boli).cat a facut injectiile era terminat ...de cate ori auzea ca suna interfonu incepea sa planga de frica ca vine soacra sa ii fac injectiile!
si daca tot s-a facut bine am tatonat eu aseara terenul si am hotarat toti 3 ca de azi merge la gradi..el fericit ca merge la copii si le vede si pe doamnele de la gradi...ei bine de dimineata a schimbat placa ca m-a trezit din somn si m-a umflat rasu ..sa va zic..se trezeste si incepe cu lacrimi in ochi cu placa asta:" nu meg a gadi, stau acasa cu tati meu si cu tine, nuuuu veau meg a gadi!"
io :" pai mami ce am vb noi aseara ca mergi la copii ca iti e dor de ei sa va jucati impreuna..bla bla"
edy:" nu veau sa ma joc cu copii, veau sa stau acasa sa ma uit a desene!"
eu:" hai mai mami ca mi-ai promis! de ce nu vrei acu sa mergi?"
edy:" nu meg a gadi( cu lacrimi in ochi) ...AM DIALEE (diaree) A GADI(gradinita)!!! 
asta chiar ca nu stiu de unde a mai scos-o!!!!
ieri toata dimineata "mi-a cantat" la urechi dupa ce si-a pus un ruxacel mic in forma de iepuras in spate ca sa il conduc si sa ii pun pachetel ca el merge la SCOALA! ca e mare, nu e mic sa mearga la gardi!
daaa, ce sa zic ..mare smecher e el!
in rest nu pot decat sa va zic ca toti dar toti copii din stup sunt minunati, cresc frumosi, destepti, unul mai frumos ca altul( aici ma refer si la printesele din stup), i-am admirat pe toti, filme, poze .sunt superbi.

mai doresc muuulta sanatate bolnaviorilor si nervi si rabdare parintilor.

o zi faina sa aveti!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
faza de duminica sau luni( nu mai stiu exact) dimineata la prima ora ..atat de obosita eram si sotu la fel( edy deloc as putea spune..are o energie in el mai ceva ca o racheta) nu puteam sa ma trezesc din pat si "cucaiam" in pat cu urechile ciulita la el sa nu iasa afara din camera ...trece un timp in care probabil am atipit ca nu am bagat de seama cand a cerut olita sa faca kk asa ca tati doarme, mami doarme ..edy a facut pe el kk. si miroaseeee de m-a trezit din somn.asta e ..zic:" hai sa te schimb ca puti de la o posta!"
edy:" nuuu, nu ma schiba! lasa-ma asa sa rada fetele de mine!"![]()
abia l-am convins sa il schimb..ca mi-a sarit si somn si tot.![]()
mai revin cand imi aduc aminte...cat a fost la tara acum de Paste ..curte, animale, balti cu apa si broaste ..ce sa mai nebunie curata...nu avea rabdare nici sa mance ca trebuie sa plece afara, dormea iepureste ca vroia afara...seara nu stiam cine pica mai obosit..sotu sau edy! ![]()
io cu soacra la bucatarie nu aveam timp sa alerg dupa el.i-a aratat sotului ce inseamna sa ai copil de 2 ani sa alergi dupa el.
sotu crede ca io merg in parc cu edy si edy sta cuminte si io citesc pe banca.
dar eu alerg parcu` tot dupa edy.
heheee..acu a vazut si el!![]()

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
RaisaFudulu spune:
Poze de Paste
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
madybulancea spune:
Buna ziua....LA MULTI ANI MAYA,ALEX SI CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI!!!!
FETELOR CE CADOURI ATI LUAT LA COPIII?????SE APROPIE ZIUA LUI RAZVI SI NU STIU CE SA II CUMPAR....CRED CA UN TRENULET CEVA....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan