LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
La multi ani Rianna si Petrisor !
Va pup fetelor!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adelyna/adelyna.jpg)
adelyna spune:
La multi ani Rianna si Petru,sa cresteti mari si frumosi si multa multa sanatate !!
adelina si piticii
Noemi 2 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
La multi ani: Rianna si Petrisor !!!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
![](images/user_woman.png)
rein spune:
Va multumim pentru urari.
Urez si eu La multi ani!!! sarbatoritilor de saptamana aceasta.
L-am adus acasa pe Petrisor, inca de sambata. Pana acum e totul ok, m-am descurcat cu amandoi. Azi a ramas si sotul cu mine sa ma ajute. L-am sarbatorit acasa, cu finutul nostru (2.7ani) si matusica. A primit muulte jucarii si a avut un tort mare si bun. Aveam mai multi invitati dar un baietel a facut enterocolita iar o fetita a plecat pentru cateva zile la tara. A fost emotionat cand i-am cantat 'multi ani traiasca' si a suflat mult in lumanare pana s-a stins.
Tot de azi inauguram muci si stranuturi. Preconizez o raceluta.
Va rog sa ma iertati ca nu mai pot scrie des dar nu mai am timp deloc.
Pentru maine, va invit de pe acum la o felie de tort si o cupa de sampanie pentru ca este ziua mea.
Sambata Petrisor va merge la prima lui piesa de teatru, la Tandarica, la 'Motanul incaltat'. De data asta am eu emotii.
Va pup, noapte buna,
gaia.nevia spune:
La multi ani Rein, la multi ani, Petrisor!
Am fost si noi astazi la bilantul de 2 ani.
Are Teo 11,8kg si 90cm. Seamana cu sotul, mi-a zis pediatra relaxata, cand am intrebat-o daca nu i se pare prea slab.
Ne-a dat o tona de analize, cica "de bilant".... mor eu de frica citind pe-acolo... brrrrr
Si ne-a dat vitamine, Pikovit, in speranta ca ne vor ajuta la pofta de mancare.
Desi daca de la cap se trage...hmmm... mai bine luam bataitza...
La dr. a pus ochii pe o ... sa nu va mirati ca ma mir eu... papusa!!!! (la CMU kids e plind de jucarii, putea alege ce vrea el)... Si zice, mami uite o fata, pau fumos, ae pataloni, ae buza (bluza) ae ochi...
Teo, uite aici o fetita, langa tine, si-i arat "una adevarata".
El se uita asa, scurt, si zice, ref la papusa. E CA o fetita, da?!
Pai te pui cu te-ncurci?
In curand nu o mai pot zice ae pau fumos... ca a inceput sa-l schiteze pe R , si destul de corect, nu stiu de unde ca noi doi aproape nu-l pronuntam nici noi.
pe aia cu parul v-am zis-o, ca nu mai tin minte....
saptamana trecuta m-am vopsit. si cand m-a vazut, zice prompt "mami ae pau nou"!!!!
Ah, si am aflat de la ce avu copilul febra asa de mare. Gatul, inca rosu, si azi..... Io de ce nu ma pot uita in gatul lui? Ca musca, d'aia....
Va pup pe toate, si la multi ani tuturor puilor care se sarbatoresc!
Sarbatori fericite, dragoste, lumina va doresc din suflet, ca-mi sunteti asa dragi!
Noi plecam la Sambata, sper sa ajungem la slujba acolo la manastire. Cred ca nu vom lua calculator, asa ca... adictia mea... voi fi in sevraj...
Am pregatit valiza cu medicamente, valiza cu plastice (cadita, biberoane)... mai e valiza cu haine... si valiza cu ... JUCARII!!!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
laura_oana spune:
buna dimi
poftiti la cafea La Multi ani Petru si Rianna!
La Multi Ani Rein!
La Multi Ani Horia-George si Stefania!
despre noi ce sa zic
edy plange la injectii mai exact incepe sa "se planga" numai cand aude interfonul ca suna dimi si seara ca vine soacra sa ii faca injectia.apoi se pune pe plans pana ii face injectia. asta e trebuie sa se faca bine si sincer chiar stiu cum face soacra injectii ..are o mana usoara si uneori nici nu simteam ..acu la el e diferit ca el nu stia ce e aia injectie! acu stie si imi zice de acte ori suna interfonul " parca nu e Buna! nu face ijectie!"
noh, o sa trecem si peste asta.
acu io am alta problema cu Edy.sau cred ca am io o problema la cap de cand m-a tras curentul.
Edy vb la FEMININ!
exemple: mami sunt SUPALATA , UDA, MUDALA, FUMOASA.ETC. LA INCEPUT NU I-AM ZIS NIMIK DAR VAD CA INCEPE SA DEVINA TOT MAI DES ACEST VOCABULAR si am inceput sa ii atrag atentia si ii zic ca el e baiat si e UD, MURDAR, FRUMOS si zice dupa mine apoi incepe iar cum vrea el.sper sa fie doar o perioada ..voi ati patit asa ??? si pe deasupra orice FEMEIE pt el e FETITZA!Acu de Pastele Catolic am fost la bunici si ne-am intalnit cu o matusa de-a mea ( are baiat de 17 ani)intradevar arata foarte tinerica dar ca o FETITA NU! si a "disparut" cateva minute si edy o cauta disperat: udeee e FETITZA mami?"
cam atat deocamdata.
va pup si va doresc o zi frumoasa si calduroasa.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
am uitat sa zic are 91-92 cm ( ca parca avea piper in kur nu a stat la masurat) si 14 kile.eu zic ca e fooooarte bine.
mi-am mai adus aminte de cateva ex. ca tot am citit cum numara alex al dianei : castronu ROSIE, Bluza abatu(albastru), unu mashina, doi masini
, unu minge, doi mingi. si voi mai continua lista cand imi mai aduc aminte.
aaa si il foloseste in continuare pe "PARCA"...
Parca suna cineva, parca vine cineva, parca parca parca.
va pup
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
roxanici spune:
La Multi Aaani, Rein!!!!
sa imi arati poze cu tortu mare si frumos al lui Petru ca stiu ca l-ai luat de la Alice si acolo numa minunatii fac.
Piiiiis sincer nu ma gandeam sa iau ceva de iepuras lu rares(consider ca are mai multe decat ii trebuie si nici nu imi sta gandul la iepuras pastele asta)...dar acu cred ca o sa ii iau un ou de ciocolata....cred ca o sa il dau pe spate cu el si o sa ma iubeasca tare rares. Da, de ciocolata....mi-am dat deja 2 peste mana, na,na si promit sa nu mai fac prea curand.
Sanatate Edy si alti eventuali bolnaviori. (nu stiu cum e mana lu bunica la injectii da stiu ca dupa gentamicina aia ma durea tot piciorul o vreme)
gabi78 spune:
La Multi Ani Rein!
Sa fii sanatoasa si voioasa! Si sa ai multe bucurii de la Calin si de la Petrisor!
Sa il ajutam pe Andrei!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
DPN 28.06.09
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
HORIA GEORGE
si
STEFANIA
Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii in fiecare zi!LA MULTI ANI!
REIN
Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii de la cei trei baieti ai tai, sa te pretuiasca toata viata!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)