LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ioanaradu spune:
seara buna!
vazut veve domnisoara, of of mai mai!
maya in ce peisaje frumoase stai tu la mamaia ta. foarte frumos. si ce de veri si verisori acolo. super!
sa aveti o noapte buna!
A fost o data o printesa ... Emma! mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
stefaniya spune:
Buna,stup
La multi ani
Matei Horatiu
Teo
Bogdan Eugen
Teodor Patrick
Alexia Sara
Daria Georgiana
Sabin Andrei
Teodora Maria
Sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si sa aveti parte doar de bucurii!
Am citit si eu despre Emma,ce trist,ce neputincios te poti simti uneori.Si cand te gandesti ca sunt asa multi copii suferinzi...De curand am aflat si de un baietel care de la varsta de 6 luni e paralizat pe partea stanga,acum are in jur de 4 ani.E un copil care isi doreste sa se joace,dar ti se rupe sufletul sa-l vezi cum se taraste ca sa-si ia o jucarie.Si cati copilasi nu sunt in lumea asta care au probleme mari.
Crina - am vazut pozicile de la joaca,pe frumusica Maya Ea nu vrea sa faca la oala dar nici nu lasa pe altul s-o ia
Deocamdata atat ca ma tot uit la poza Emmei si pierd toate ideile,copiii nu ar trebui sa sufere asa mult,si sa plece asa repede dintre noi....
Sa aveti o noapte linistita!
Crina_mio spune:
'neata,
Nici un sarbatorit astazi in stup, asa ca dau eu o cafea.
Trist sa auzi/vezi copii bolnaviori sau care se duc prea devreme printre ingerasi ... te simti atat de neputiincios, iar cuvintele par ca n-au nici o valoare.
o zi buna tuturor si multa sanatate
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
stefimic spune:
buna dimi fetelor,
noi ne-am simtit bine la tara, sotul este din VALCEA si acolo chiar este un aer curat si te face sa te simti bine.
am avut de furca un pic cu vantul care uneori batea asa tare si trebuia sa tinem piciul in casa dar noroc ca are soacramea o vecina cu 2 fetite si s-au jucat impreuna.
am vazut si noi si ne-am jucat cu tot ce se putea(vitel, purcel, cocos, curcan, pui mici), cred ca ar trebui dus mai des ca a mancat si dormit foarte bine.
am vazut un pui de VEVE frumusica foc, ce mai o domnisoara in devenire daca a ajuns ea sa mearga in pantofii lui mami, sa va bucurati de ea mami ca tare draguta mai este.
am mai vazut si un puiut de la munte, o strengarita MAYA, un copil frumos si care se bucura din plin de frumusetile naturii, am vazut ca aveti si tobogan, si atatea animale, tare frumos la voi acolo.
am reusit sa termin si eu curatenia in jumatate de casa si sper sa mai fac astazi o parte si maine sa termin cu totul dar nu prea sta domnul cuminte si cum afara este frig cam naspa sa tin geamurile deschise cu el langa mine dar o sa vad cum o sa fac.
cred ca si restul sunteti prinse in curatenii sau in melancoliile primaverii, haideti sa mai spuneti o vorbulita in stup.
va pup si va doresc o zi placuta!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Neata si de la noi...
Vazut poze/filmuletele noi
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Neatzaaa,
Am vazut si eu poze cu Maya, filmuletele cu Veve le vad acasa ca de la munca nu pot. Daaaaa, vreau si eu acolo cu Maya, relaxare, aer curat, verdeata, fan jumping
Ne-a ajuns ieri si comanda de trotineta, Alex o primeste vineri cand o sa il serbam in familie, ca de sambata il ducem la bunici o luna si jumatate.
Ah, continuare la pluralurile lui Alex:
una brumbrua (masina), doua brumbrue (masini)
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
ralualexandrei spune:
Neatza la pranz ,hai la o fetelor.Eu is prinsa rau cu,curatenia mai am o camera si o baie de facut azi,saptamana asta ii luam si motul lui Ianis (primul fin) ceilalti fini se muta asa ca trebuie sa-i ajut si pe ei , aglomeratie mare pe capul meu,trebuiesc facute si ultimele cumparaturi pt Pasti.
Robert e in turneu in Germania,Maria si Edy neastamparati cu atat mai mult cu cat azi ploua si nici vorba de mers in parc.
Hai sa va aud si pe voi ce planuri aveti
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
pisikuta spune:
teo al gaiei!
sa traiti cu numele floricele si floricei care v ati sarbatorit onomastica ieri!
cristos a inviat ptr cele care aveti pastele zilele astea!
eu azi sint morocanoasa, exact ca vremea de afara. nu i destul ca i cel mai frig din toata tara, ca e vant si curent non stop, ca n a infrunzit decat cate un boschete ici si colo, acum mai si ploua...carmen, daca ningea ca la voi, era macar de o sanie, asa...
carmen94, felicitari ptr casuta voastra, s o stapaniti sanatosi si s o luati in stapanire cat mai curand!
gabi: sa ti traiasca finuta! si biencuta mica, desigur...ce scump tre' sa fi fost tudor, cand ti a transmis mesajul lui cu numele dorit ptr surioara sa!
rozi: ce cauti la dermato? cu micuta donsoara, ati incurcat o de acuma, se tine bine pe tocuri, se da mai mare decat este...vai voua!
jo: la multi ani, sa traisca raduliciu! ati serbat ca porumbeii s au v ati dus la tara, in mijlocul naturii si, ma rog, al familiei?
crina, am vazut pozele tale, iti spun din nou cat invidiez universul mayei, inconjurata de copii, atmosfera rurala atat de idilica mie, cu atata natura cruda, cu animale pe care asa mult le indragesc copiii si dupa care tanjeste nora mea...toanele alea cu imbracatul le avem si noi, imi testeaza nervii zi de zi si am omoara cu preferintele ei. in top ramane fusta cu mumu cow, o vaca brodata pe fata cu fundul pe spate, la chilotii din dotare.
andra: la tine e in continuare fara numar, eu am pierdut sirul, bine ca te descurci tu
diana: nu mai plange, cand o sa l revezi o sa gasesti alt baiat, mai mare, mai istet, mai frumos. si tot al tau, unde mai pui!
ma tot tin sa va spun ca de 3 saptamani intelege notiunea de bun si o foloseste cu discernamant. de cate ori mananca ceva care i place afirma buuun. si eu o pup de o suta de ori si mai mor de fiecare data cate un pic, dupa ea.
sa aveti o zi mai insorita ca a noastra! mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
ptr emma trebuia sa scriu separat. am citit odata linkul joanei si am plans pentru suferinta unui copil si cuvintele scrise cu atata emotie si drag de prietenele ei mai mari. si am inchis blogul cu speranta intr o minune.
azi aprind in gand o lumanare ptr un suflet care poate a ramas viu, dincolo de viata noastra pamanteana. dumnezeu sa te odihneasac, copil bun. mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
laura_oana spune:
buna fetele
ufff..greu foarte greu..curg lacrimile si nu le pot opri. stiti
:"Dumnezeu culege Florile cele mai frumoase de pe Pamant ca sa le aiba Sus langa el !"
Emma nu te vom uita niciodata!
si vestile nu prea bune continua si de la noi: pe langa multe cadouri, dulciuri si cate si mai cate Iepurasul i-a adus lui Edy si o PNEUMONIE !
azi dimi i-a facut socrela(e asistenta) prima injectie cu Gentamicina. si avem o lista lunga de tratament pe langa gentamicina.ca doar nu sunt 2 saptamani incheiate de cand a terminat tratamentul pentru bronsita.
cam atat nu am cuvinte sa mai zic nimik, sunt plansa cu nervii in pioneze, ma gandesc de la ce sa fie oare asa sensibil Edy .ca nu bine scapam de una dam altele. dupa Paste Romanesc( ca si pe asta il tinem) ne face Dr trimitere la Timisoara la alergolog sa facem si ceva teste sa mai clarificam putin ce si cum , poate cine stie gasim un raspuns.
va pup ma duc la bucatarie cu o durere de jumate de cap (partea stanga..am tras curent)
ma scuzati ca nu raspund nimanui dar...chiar nu pot.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!