LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)
Raspunsuri - Pagina 4
adelyna spune:
La multi ani tuturor care au nume de flori!!!!!
La multi ani copilasilor care au impilit 2 anisori zilele astea.
Mamici, sunt profund marcata de ceea ce s-a intamplat Emei,ma gandesc mult la suferinta celor care o iubesc.Mult prea trist....
adelina si piticii
Noemi 2 ani
carmenefr spune:
La multi ani tuturor floricelelor !
Stefimic daaa, destrabalati-vaaaa, ca asa bine o sa va prindaaaa
Si sa nu uit, Sarbatori fericite si celor care astazi petrec de Pastele Catolic
ioanaradu spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Daria Georgiana
Teodora Maria
Sabin Andrei!!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
DARIA GEORGIANA
SABIN ANDREI
TEODORA MARIA
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, sa va bucurati parintii!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
elyanne spune:
La muuuuulti ani, Daria Georgiana
La muuuuulti ani, Teodora Maria
La muuuuulti ani, Sabin Andrei!!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
diana_jors spune:
Daria, Teodora, Sabin
Sa va distrez putin:
Alex numara:
una bipa (paturica), doua bipe
una muna (mana), doua mune (maini)
si mai aveam tot asa dar le-am uitat
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
menuet spune:
[S]Daria, Sabin, Teodora[S]
La multi ani!Sa cresteti mari si sanatosi!
Pentru a mai iesi un pic din atmosfera trista va invit sa vizionati pe Veve.
http://s382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/?action=view¤t=hainutze073.flv
http://s382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/?action=view¤t=hainutze074.flv
Pup fete, albinutze si bondarei
Varsta Veveritza
Crina_mio spune:
Holla!!!
Ce liniste in stup astazi!!!
Daria, Teodora si Sabin !!
Sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii cu veselia si ghidusiile voastre!!
Carmen94 - scuze, mi-am dat seama de confuzia cu surioara lui Darius dupa ce am scris (cred ca m-am gandit la Lilidana si copii ei care n-a mai intrat si pe la noi sa ne spuna 2 vorbulite), dar n-am mai apucat sa intru sa editez. Sper sa fie de bun augur si sa-i faceti in casa cea noua o surioara .
Diana - deci Alexut a luat si primele lectii de gramatica?!? Super haios ce-i iese lui acolo . Faina tricicleta comandata pentru ziua lui, sa te ti ce o sa te mai alerge prin parc.
Carmenfr - felicitari Teodorei pentru olita, imi inchipui ce a fost de ea la tara, dar pozele unde-s??
Ada - cum mai e Teo? Sper ca l-au ajutat antitermicele si daca n-ati reusit sa hoinariti prin oras macar v-ati distrat impreuna in casa
gabi78 - sa fie sanatoasa finica cea mica, o sa ai antrenament la fata ta. Frumos nume i-a ales Tudor surioarei lui
cata - i-a placut lui Stefan la tara??
Veve - adevarata domnisoara in pantofi cu toc ...
Maya e bine, a inceput sa vorbeasca destul de mult, scurteaza cuvintele lungi (adica spune ultimele silabe) si trebuie sa fi atenta si sa-ti dai seama din context la multe din ele, e o super rasfatata, wk. asta am stat cu ea la Rucar si cred ca era obisnuita ca atunci cand sta cu mine sa nu fie si mamaie ca nu a vrut-o deloc in preajma ei, in schimb dupa ce am plecat eu mi-a zis sora mea ca s-au putat si dragalit... smechera, ce mai.
E super incantata sa-si plimbe bebelul sau un ursulet pe strada, sora mea o plimba pe fetita ei in carucior si Maya isi plimba tzantzosa bebelul ei in caruciorul de papusi. Isi iubeste verisoarele, dar inca la cea mica nu-i da oricare din jucariile ei ... sa nu o vada ca se apropie de olita ei, de caruciorul de papusi sau de o mingiuta cu personajele din winnie, dar pe celelalte i le da. Are grija de Ioana si daca o vede ca se ridica de vre-un corp de mobila sau de pat striga repede tineeee (sa o tina caly). Incearca sa o ajute pe mama la diverse treburi si daca vrea sa ridice ceva mai greu zice gheu si ofteaza, dar tot nu se lasa pana nu reuseste.
Si fiindca o laudasem saptamana trecuta ca e cuminte, wk. asta m-a cam disperat cu mofturile, in principal la hainute. Trebuia sa protesteze si la orice-i dadeam de imbracat ia vroia ataaaa.... are o personalitate, eu am mai lasat-o sa planga si i-am distras atentia si pana la urma (de cele mai multe ori ca nu-mi iese de fiecare data) am imbracat-o cu ce am vrut eu, dar mama a recunoscut ca-i face toate poftele, sper ca am convins-o sa nu mai faca asa, dar nu bag mana in foc, cred ca asta e unul din dezavantajele de ati creste copilul la bunici, e mult prea rasfatat, dar sper sa ne descurcam pana la urma.
Am si ceva poze din wk. asta (cam multe ca n-am stat sa le selectez, asa ca scuze daca va dau prea mult de lucru.
O seara buna tuturor
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008