LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

s-a mai dezmortit putin lumea.

laura insanatosire grabnica. pupam edy!

noi am sarbatorit acasa, nu ca porumbeii, ca gugustiucii. raduliciu obosit dupa drumul lung de la oradea si apoi de ora petrecuta in ture in jurul blocului, cautand loc de parcare.
ieri a venit canapeaua, terminasem de aranjat de curatat ... acum o luam de la capat, aproape. trebuie instalata o canapea pt matei, deci iar sunt cu toata cu curul in sus si sigur se mai face si ceva mizerie. offf ... vreau o zi cu 2 dimineti.
matei e bine, ne conversam la telefon. zilele astea cam sufera ca e mai frig si nu poate iesi "pin pulte".

diana inceputul e greu. curaj!

sa aveti o zi buna!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Laura multa sanatate.
Te cred ca ca esti cu nervii la pamant...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Ete ca am venit si noi de prin preumblari

TAre rau imi pare sa aud de Emma...mai ieri citisem linkul postat de Ioana si ma gandeam ce cumplit este..dar acum cand am vazut ca si asa sunt mai sensibila acum in perioada asta

Vazut filmulet cu domnisorica Veve pe tocuri...se tine foarte bine, MAya superb acolo la tine cu animale, peisaj pitoresc si verisoarew...Crina mie mi se pare ca Maya seamana cu verisoara ei cea mica..cred ca este a surorii tale nuu..

Diana inceputul este greu si apoi stai si numeri zilele pana ajungi la el.....eu fac in permanenta cate ceva ca sa treaca timpu repede

Laura imi pare tare rau...sanatate multa pt Edy

Catalina ma bucur ca s-a simtit bine Stefi la tarasi chiar asa du copilu mai des la aer curat daca i-a priit

Noi am fost la tara la mamaie aproape de Dragasani si a fost fascinata...acolo au porci, oi , cai gaste rate...pe care ea nu le are la mami.....am facut nenumarate ture la fiecare dintre ele sa le dam papa, apa si sa le mangaiem......au venit si verisoarele ei...una mai marisoara care nu prea a bagat-o in seama.....s-au cam certat pe jucarele dar intr-un final spre seara au inceput sa se inteleaga...Raisa voia sa mearga numai unde era aceasta (Amalia are 4 anisori jumate), sa manance ce manca amalia.....ei frumos pana la urma

De flori am sarbatorit sotu din dotare in familie.....fara tambalau...iar Raisa ne zicea la toti.."codou meu unde e?"..........nu conta ca era ziua lu tac-so ea tr sa primeasca cadou

In rest ok..aglomeratie mare pe la serv..acasa curatenie ca nu am facut pana acum...de o lenesica...o sa va pun mai tarziu cateva pozici de la tara cu verisoarele

Va pup si sa auzim numai de bine

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

In continuare niste pozici de primavara...pe cand era primavara nu ca acum............
Poze

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Ma bucur ca Veve a reusit sa destinda un pic atmosfera.
Laura multa sanatate si tie si lui Edutu
Ioana sa stapaniti sanatosi mobilierul
Andra la tine Pisik a zis bine..fara numar fara numar fara numarAtat tu cat si Eliana sunteti de admirat

Pisik la dermato sunt lunar pentru ca imi ies niste chestii pe sistem nervos (dar le-am rezolvat) si mai am la maini dermita de contact care dc nu o tiu in frau se face nasoala..cu mancarimi si carne vie

Pup stup.ies la cumparaturi.Azi am fc o fasole,,maine vreau sa fac o salata ''buf'' fara carne si una orientala si plec dupa ingrediente.

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

"Condoleante parintilor Emmei!Trist ca trebuie sa plece atat de devreme la ceruri.FARA CUVINTE! " fetelor ce e cu mesajul asta?

Care Emma? Emma noastra , care s-a luptat atat? Nu pot sa cred.... Trebuie sa citesc din urma sa vad.

Noi, noi suntem relativ bine. In principiu de Pasti plecam la Piatra neamt pentru ca vom fi singuri acolo (socrii mei pleaca in Cipru la cumnata mea). Spun in principiu pentru ca iar sunt bolnava. Ma dor toate, chiar si degetele de la picioare, nu tusesc, nu-mi curge nasul (e putin infundat), am facut febra 38 o singura data. Mi-e frig de mor tot timpul. Maria e tot vesela si sanatoasa, lucru care ne bucura nespus. Iar azi a fost un copil exemplar. Chiar am atipit vreo 1/2 de ora ca asa rau imi era si cand m-am trezit ea mergea cu niste masinute pe pat la picioarele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Rianna si Petru

Sa cresteti mari, sanatosi, sa va bucurati viata parintilor si bunicilor vostrii!!!

Diana - daca de ziua ta nu ai dat pe la noi sa ne mai povestesti de printesele tale, poate de ziua Riannei ne mai arati niste pozici cu ele

Peisajele de la Rucar - da, si mie-mi plac, as fi vrut sa am serviciul putin mai apropape ca sa stau acolo si sa pot sa o vad pe Maya in fiecare seara, dar ma multumesc si asa, bine ca ea e fericita acolo si are unde zburda in voie

Delia - pai tu ai promis ca faceti o escapada la munte si treceti si pe la Rucar, asa ca va astept cand va faceti drum. Ma fac eu mare si castig la LOTO si atunci imi fac o pensiune frumoasa la Rucar, si va invit pe toate acolo

stefaniya - pai da, e cam egoista, sper sa se mai "domesticeasca" in timp, ca nu e prea sociabila. M-a sunat aseara soacra sa-mi spuna ca a fost la ea si n-a vrut sa o lase sa o pupe si nici sa se joace cu ea ... e mai reticenta cu persoanele pe care nu le vede des

Alexut cu brumbrua si brumbrue ... mi se par tare grele cuvintele pe care le pronunta el (ca doar e mai simplu masina), iar despre plecarea lui la bunici ... lui o sa-i prinda bine, iar voi o sa-i duceti dorul, dar asa cum a zis si Delia o sa-ti iei de acolo un copil mai mare, mai....

Laura pentru tine si si sanatate pentru Edy.

Andra - de unde iei mama atata energie de reusesti sa le faci pe toate???

Diana - vazut Raisa brunetica la joaca cu verisoara ei mai mare, dulcica ta carliontata . Da fetita cea mica este a sorei mele mai mici, iar cea mare a celeilalte surori (tot mai mica, dar mai harnica la capitolul copii, are si baiat de 17 ani)

Ioana - au anuntat la radio ca astazi sunt 2 dimineti , asa ca dorinta ti s-a indeplinit ... spor la treaba

Tzuna - sanatate, sa te refaci repede si sa puteti sa va petreceti Pastele la Piatra Neamt.

O zi buna tuturor

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

RIANNA ELENA si PETRU

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, sa bucurati sufletul parintilor vostri in fiecare zi!
Sa aveti petreceri frumoase, sa va bucurati din plin de aceasta zi minunata, va asteptam cu pozici.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LAURA sanatate multa lui EDY, sa va reveniti repede si sa nu mai aud de probleme la voi.

IOANA spor la curatenie, si ai auzit ce spunea CRINA e ziua cu doua dimineti.

DIANA eu nu pot sa vad pozele cu printesa ta la tara, spune-mi ce sa fac.

MENUET spor la bucatareala, sa inteleg ca tineti post dupa menu, bravo voua.

TZUNA tie iti doresc sanatate sa va puteti bucura de PASTI la PITRA NEAMT, ma bucur ca MARIA este bine, sa o tina tot asa.

Noi suntem bine, am terminat antibioticul, si sper sa putem trece cu bine de PASTI, astazi sunt programata la cumparaturi pentru copilul din dotare pentru PASTI, sa vedem ce gasim.
va pupam si sa aveti o zi buna!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

LA Multi Ani Rianna si Petru!

Sa cresteti mari si sanatosi!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput