Copilasi de Iulie-August 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Azi ne-a venit in sfirsit rindul sa ridica containerul..din pacate Sorin a mers fara mine (si eu am facut cutiile ),pt ca Luca nu are cu cine sa stea
edit Giulik este superba!
am si eu niste poze sa vad daca am timp sa le pun pe net.
szivarvany spune:
Kim poi e motiv de bucurie
Spor la despachetari
Mey, asta cu nu ai unde lasa cupilu` io o stiu, lasa ca va obisnuiti si va veti descurca voi
Multumim de vizionare
Astept pozicile de la voi
SI de la toata lumea
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> " Povestea unui licurici "
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
kim222 spune:
Uite ca Luca este bagat in Scooby Doo (ma terorizeaza zi si noapte!).
pozele de la joaca din mall:
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/CityParkMall?authkey=Gv1sRgCL2MspbkrYeAbg#slideshow/5325556691161591010
szivarvany spune:
Super frumosi sunteti
Luca pare tare happy
Mi-au placut pozele cu iepuroiu`
Iar tu Kim ai mai slabit
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> " Povestea unui licurici "
Andries spune:
Hello!!!!
Mai Daria dar ce trendy o imbraci pe Giulia!! Bravo!!
ma bucur ca v-a placut de Vic, e o dulceata cand vrea el!!
Kim, arati foarte bine, mai ales la fata se vede ca radiezi cat despre ingrasat nu stiu
Am lamuritmisterul cu literele de tipar, nu sunt obligatorii, este inca un exemplu in care programa de gradinita se bate cap in cap cu programa scolara. In orice situatie, eu m-am declarat impotriva lor si cel putin al meu nu o sa mai invete sa scrie litere mici de tipar. E aberant!!
Nu cred ca mai scriu ceva pana dupa Paste, deci va urez din suflet Paste Fericit alaturi de familie, de cei dragi voua, sanatate, belsug si multa bucurie!!
Andries
szivarvany spune:
Andries, trendy pe bani fff putini
Io vi-am mai zis, nu mi-e rusine sa recunosc, noi ne imbracam de la 2 magazine sh, asa ca absolut toate hainele dp Giulik sunt de marca, aproape toate (vreo 98%) luate de noi-noute pe bani de nimic; tot ce ati vazut pe ea incepand cu paltoane, caciuli, rochite, pantofiori de gala.
Si nu pt ca sunt o magarita si mi-e mila sa dau bani pe haine pt fi`mea, insa o pereche de blugi Gap luati cu 10 lei ii spal de 1000 de ori si arata dementiali, pe cand cei luati din magazin cu renume, la preat de 80 lei i-am spalat o data si aratau ca o carpa .
Cu banii ramasi avem atatea jucurii de cumparat si atatea locuri de umblat
Kim, hahaha, ba io nu cred, esti tare-tare faina
Paste luminos tuturor !
Pies. Andreea si Pupi si bb_din_burtik, pe unde sunteti, totusi ???
kim222 spune:
Merci pt complimente! Sa inteleg ca-mi prieste Romania!
Daria adica sh...second hand dar le cumperi noi??
szivarvany spune:
Kim,
da, nu ma intreba cum mama-draqului sunt hainele alea sh cand unele au si etichete de vanzare in euro sau lire; incaltarile sunt toate noi noute, posete, genti voiaj, costume de baie, haine de bb; am pove si la sub de la generale, nu stiu de unde sunt aduse, cum sunt aduse, insa sper ca magazinele astea sa dureze o vesnicie.
Acolo se imbraca toata lumea pe care o stiu io; noah bine, am patit si ca unel duoamne stilate se tot laudau ca primesc hainele din State si apoi am dat nas in nas cu ele acolo :-))) Deh, e rusine sa recunosti ... eu as zice ca e asa un mare noroc !
Serios, tot ce vedeti pe Giulik e de acolo, de cand e ea.
Si pe haine vezi imediat daca sunt purtate sau nu, mai ales cele de copii care stim cum au grija de ele :-)
Edit sa va pove din parc: cand mergem, imbrac cupilu` cam cum vrea ea; bine-rau, ei ii place, le mai nimereste, asa ca nu facem scandal. Acolo o mai apuca facut de ingaras in nisip - adica tavalit in toata regula si o las. O las pt ca nu-mi p[are rau dupa haine. Hainel sunt accesorii si le tratam ca atare, am dat pe ele sume modice si sa se rupa ca asta le e menirea. Ei bine, sunt privita ca cea mai nebuna, ca o las. Normal, daca dadeam pe haine 2 milioane poate ca n-as fi asa de relaxata ... dar asa, e ok dtpdv.
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici - poveste fara sfarsit"
cristalina spune:
Io sunt plecata in vacanta fara John asa ca stau si mai prost cu timpul decat in mod normal
Dar intru sa zic si eu cat mai are lumea timp sa citeasca...:)
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca lumina in inimi si multe bucurii.
Va dorim multa sanatate si va uram Paste Fericit!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi